Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8024 lei
1 USD = 4.4395 lei


Număr accesări
Astăzi:
16058
De la 07 Ianuarie 2003
74027253

Câmpanu aruncă nada şi aşteaptă ca Flutur să muşte

  • 5 October 2007, 23:00

Îngrijoraţi asupra alegerilor din 2008 la primăria municipiului Botoşani liberalii botoşăneni fac pasul spre împăcarea cu actualul primar Cătălin Flutur. Cum acesta nu şi-a exprimat decizia de a candida din partea vreunui partid de pe eşichierul politic, fiind încă liberal, ce-i drept suspendat pentru un an, primarul Flutur este râvnit de mai multe partide printre care şi foştii liberali, actualii liberal democraţi, în frunte cu Mihai Ţâbuleac.
În aşteptarea pronunţării primarului Fluture, liberalii în frunte cu preşedintele Liviu Câmpanu au decis să propună în cadrul delegaţiei permanente ridicarea suspendării din partid a lui Cătălin Flutur, argumentându-şi decizia prin intenţia de a-l lăsa pe Flutur să se manifeste politic aşa cum doreşte.
„Suspendarea lui Cătălin Flutur expiră în luna decembrie a acestui an, dar voi propune delegaţiei permanente ridicarea suspendării sale din partid. Vrem să îi permitem primarului să se manifeste ca membru PNL aşa cum susţine că este. Nu vrem ca suspendarea sa să fie o frână în calea afirmării calităţilor sale”, a precizat preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu. Acesta speră ca odată ridicată suspendarea, să se edifice asupra intenţiilor primarului la alegerile din 2008. Prin ridicarea suspendării liberalii îi dau posibilitatea primarului de a tranşa candidatura. „Indiferent de ce va spune primarul Flutur, eu voi propune la Delegaţia Permanentă ridicarea suspendării sale. Suspendarea nu foloseşte nimănui. Primarul are experienţă în administraţie şi are capacitatea de a lua o decizie care îl priveşte personal în ultimă instanţă”, a subliniat Liviu Câmpanu.
Preşedintele liberalilor botoşăneni şi-a manifestat disponibilitatea de a ceda şi în faţa primarului de Mitoc Vasile Capotă şi acesta suspendat din partid, având în vedere apropierea pe care a arătat-o faţă de PNL. Liviu Câmpanu va discuta zilele următoare cu cei doi primari suspendaţi din partid, arătându-şi disponibilitatea de a reveni asupra suspendării lor.
De partea cealaltă, liberal democraţii au încredere într-un răspuns pozitiv al primarului Flutur, care va merge braţ la braţ cu ei în alegerile din 2008. În acest sens senatorul Mihai Ţâbuleac a precizat că primarul Flutur şi-a manifestat public simpatia pentru PLD, motiv pentru care , partidul e care primarul îl va alege va fi PLD.
Democraţii botoşăneni recunosc la rândul lor că râvnesc la primarul Cătălin Flutur. „Evident că l-am abordat şi primarul a spus că deocamdată nu ştie din partea cărui partid candidează. Pentru Organizaţia PD candidatura sa pe listele noastre ar fi un lucru benefic având în vedere că primii doi candidaţi care vor avea şanse la alegerile din 2008 sunt Cătălin Flutur şi Florin Ghiorghiţă. Ţinta noastră la alegerile din 2008 este preşedinţia Consiliului Judeţean şi nu putem obţine funcţia până nu avem Primăria Botoşani. De aceea pentru noi ar fi benefică venirea lui Flutur în PD”, a precizat deputatul Radu Drăguş.
Primarul păstrează însă suspansul lăsând la o parte politica în favoarea problemelor din administraţie. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Oprişau vrea privatizarea Hemodializei
Comunicat de presă E.ON
Senatorul Ţâbuleac denunţă furtul la drumul mare al cetăţenilor
Liberalii îi compătimesc ironic pe adversarii politici
Preşedintele Drăguş îşi apără colegii de partid
Liberalii anunţă achiziţii importante de la partidele din opoziţie
Muzeul de Etnografie va funcţiona în cadrul Muzeului Judeţean
Căpitanul Mihail Romano – 130 de ani de la moarte
Instruire în domeniul politicii regionale a Uniunii Europene
Anunţ licitaţie Termica
Program TELE’M Botoşani
Primarul Matei s-a supărat pe Guvern
Diplomă de excelenţă pentru prefectul Sorescu
Au început inspecţiile şcolare
Au început inspecţiile şcolare
Computer tomograf pentru Dorohoi
Bani pentru ambulanţe
Sorescu pipăie problemele din Sănătate
Bani ministeriali pentru consolidarea sediului Primăriei
Angajatori sancţionaţi pentru muncă la negru
Cei care au un venit de 615 lei pe membru pot solicita ajutor de încălzire
Horoscop
Omul se predă... cu tot cu pizzerie
Război.....
Muntele rănit
Irinuca cea ochioasă, Albu cel viril şi babeta
(Cârcotaşul)
Un trotuar de un kilometru a înghiţit ciment cât pentru un buncăr antiatomic
Poliţist care n-aude, dar le potriveşte
Criteriul culturii active în opţiunea electorală
Românul şi conofăitul
Botoşănenii pot merge în pelerinaj de Zilele Iaşului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă