Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18011
De la 07 Ianuarie 2003
122878078

A făcut sex şi la Botoşani

  • 19 July 2013, 23:00
Presa de ieri prezintă un moment penibil din viaţa fostului ministru al Muncii, liberalul Paul Păcuraru. Cele mai şocante detalii le furnizează tabloidul Cancan. Fostul ministrul, aflat în faţa calculatorului şi cu camera web deschisă, la bustul gol, îşi dă jos chiloţii şi se masturbează. De la celălalt capăt al Internetului, după spusele sale o persoană de origine română cu domiciliul în Munchen – Germania, a salvat imaginile şi le-a postat sub forma unui filmuleţ, să vadă întreaga lume cam ce preocupări are un fost ministru al Muncii.
Păcuraru nu mai prezintă interes pentru români, ca om politic el fiind desfiinţat de preşedintele Băsescu, cu ajutorul DNA, pentru că şi-a permis să-l contrazică în problema majorării pensiilor. Dar rămâne în sufletul românului de rând amărăciunea şi totodată revolta pe clasa politică, văzând cui i-a dat votul şi implicit puterea de a-i stabili viitorul.
Pe Paul Păcuraru l-am întâlnit în mai multe rânduri, în urma vizitelor sale la Botoşani. Însă cel mai bine mi s-a întipărit în memorie un episod din campania alegerilor locale din primăvara anului 2000. A venit la Botoşani, însoţindu-l pe Teodor Stolojan care, la rându-i, era însoţit de Raluca Tatarcan, actuala Turcan.
Şi Stolojan şi Păcuraru au fost cazaţi la Hotel Maria. Seara a fost o întâlnire politică la Tex Club, întâlnire la care Stolojan a dorit să-i cunoască pe liberalii de vază ai Botoşanilor. Pentru a doua zi era prevăzută o deplasare la Dorohoi. De cu seară, la acea întâlnire, Păcuraru l-a cunoscut pe M.D., căruia i-a cerut să-i facă rost de femei.
M.D. n-a reuşit să-i aducă femei în acea seară, dar a rezolvat problema pentru a doua zi. Dimineaţa, Păcuraru a invocat lui Stolojan că nu pleacă la Dorohoi, dorind să rezolve o serie de probleme la sediul PNL. În realitate, pe holul Hotelului Maria îl aşteptau două curvuliţe. Una lucra la asigurările Interamericane, a doua era adusă de la Dorohoi.
M.D. l-a însoţit pe Stolojan la Dorohoi, La întoarcere, Păcuraru i-a reproşat că una dintre fete era de meserie, dar cealaltă a stat ca vaca la buhai. Presa aştepta în salonul oficial al hotelului să coboare Stolojan din cameră pentru a începe conferinţa de presă. M.D. se manifesta foarte nervos. L-am întrebat ce-a păţit. Mi-a povestit agitat că după ce i-a tocmit lui Păcuraru două curve, plătindu-le din banii săi, acesta s-a arătat şi pretenţios pe deasupra, declarându-se nemulţumit de „prestaţia” uneia.
Despre această întâmplare am mai adus vorba prin Jurnalul, dar n-am oferit atâtea detalii. Aşadar, Paul Păcuraru este un politician libidinos şi imoral, iar ipostaza cu masturbatul ne întăreşte convingerea că are şi probleme psihice, de natura deviaţiilor sexuale. Iar acest om a fost ministrul Muncii şi a hotărât ce este bine şi ce este rău pentru români.
Iată de ce este binevenită implicarea presei în viaţa privată a politicienilor, iată de ce politicienii, prin noile coduri, au introdus restricţii legislative presei de a se mai amesteca în viaţa lor personală.
27.05.2009

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Cum a convins Nastase găina să voteze PSD
Gastronomie: Un prânz la schitul Balş
Dă-l în m…!
Botoşani: Bâlciul celor cu halate albe de la Maternitatea Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog