Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9805
De la 07 Ianuarie 2003
122895454

ANI a gasit in conturile din Israel ale lui Radu Mazare 779.057 de euro nedeclarati

  • 11 September 2015, 23:00
Agentia Natională de Integritate (ANI) anunta intr-un comunicat ca a gasit suma de 779.057 euro in conturile din Israel ale lui Radu Mazare, bani care nu apareau in declaratiile de avere ale fostului primar de Constanta. Banii au fost gasiti intr-un cont din Netanya. ANI a cerut Comisiei de cercetarea a averilor de pe langa Curtea de Apel Constanta sa extinda controlul asupra lui Mazare in privinta averii sale.
Comunicatul integral al Agentiei Nationale de Integritate (ANI):
Agenția Națională de Integritate a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța extinderea acțiunii de control cu privire la diferența nejustificată între averea dobândită și veniturile realizate de către RADU ȘTEFAN MAZĂRE, având în vedere suma identificată de inspectorii de integritate, în cuantum de 779.057 euro, reprezentând mai multe depozite într-un cont deschis de către acesta la o unitate bancară de pe teritoriul statului Israel, sucursala Netanya.
De asemenea, depozitele bancare în cuantum de 779.057 euro nu au fost menționate în declarațiile de avere completate de către RADU ȘTEFAN MAZĂRE în perioada 2008-2012.
Precizăm că această sumă cu caracter nejustificat a fost identificată în același dosar în care Agenția Națională de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie 2015, Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă C.A. Constanța, începerea acțiunii de control cu privire la o diferență nejustificată în cuantum de 137.570 Euro și 143.818 Lei, între averea dobândită si veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 - mai 2015) de către RADU ȘTEFAN MAZĂRE
Astfel, în urma datelor și a informațiilor transmise de instituțiile competente până în prezent, diferențele cu caracter nejustificat raportate la averea dobândită și veniturile realizate de către RADU ȘTEFAN MAZĂRE totalizează 916.627 euro și 143.818 Lei.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 12.09.2015
Bancul zilei: Arma răzbunării
Reţeta zilei: Zaczsca casei
Un nou termen in procesul intentat de Laura Codruta Kovesi postului de televiziune Antena 3
Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu, urmariti penal pentru coruptie
Cum si-a mintit Ponta cainele
Moş Teacă şi „Interesul naţional”
Ioan Rotundu
Quo vadis IJP Botoşani, comisar şef Mihai Bunduc?
Ioan Rotundu
Maşină distrusă într-un incendiu
Păgubiţi de neglijenţă
167 de ani de la sacrificiul eroilor pompieri din Dealul Spirii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog