Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6268
De la 07 Ianuarie 2003
122891917

Alune americane

  • 12 June 2013, 23:00
Preşedintele Florin Ţurcanu s-a supărat pe primarul Ovidiu Portariuc că i-a furat realizarea cu aducerea la Botoşani a unor ambasadori. Cică primarul Portariuc s-a lăudat botoşănenilor cpă datorită lui, care a adus la Botoşani mai mulţi ambasadori, oraşul nostru a devenit cunoscut în ţară.

Florine, nu fi rău, lasă-l şi pe Ovidiu să se joace un pic de-a ambasadorii că s-ar putea să izbucnească în plâns şi-ţi faci de lucru cu cei de la Protecţia Copilului! Apoi, cu ce mare brânză s-au ales botoşănenii de pe urma acestor ambasadori? Că şampania de protocol n-am băut-o noi!

Primarul Portariuc s-a lăudat că va verifica personal calitatea reparaţiilor care se fac la străzi. Riscant angajament şi-a luat primarul. Pe trotuare au apărut gropi şi şanţuri ;i cum merge cu capul pe sus riscă să-şi ologească vreun picior sau să-şi „împodobeasc㔠nasul, care în ultima perioadă nu se mai opreşte din crescut.

Ovidiu Portariuc este primul primar postdecembrist al Botoşanilor care îi invită pe botoşănenii cu chef de muncă la teatru. Nu la vreun spectacol despre roadele muncii, ci la o consfătuire pe teme privind viitorul carierei personale.
Domn’ primar, n-ai matale faţă de actor, aşa că lasă teatrul muncii pe seama celor de la AJOFM, că ne ajunge câtă figuraţie faci la Primăria Botoşani!

Gruparea mafiotă formată de ceva timp în interiorul instituţiei Memorialului Ipoteşti, după ce a reuşit să-l fugărească de la conducere pe cercetătorul dr. Valentin cCoşereanu, acum îşi face de cap. Adică fură liniştiţi şi în deplină armonie. Specialistul în şuruburi cu capul pătrat, Miluţă Jijie, n-are suficiente ghivinturi să faţă noului val de spoliere a finanţelor instituţiei. Problema care se pune are două rezolvări: Ori Miluţă îşi mai adaugă câteva ghivinturi la şurubul directorial, ori Liviu Rădăşanu va fi trimis în altă lume decât cea a lui Eminescu. Din această dilemă nu este altă cale de ieşire!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Răspuns sincer
50.000 de români au semnat până în acest moment pentru integrarea Basarabiei cu România
Ioan Ghişe îşi face mea culpa faţă de premierul Ponta
Ministrul Fenechiu va afla pe 4 iulie dacă va fi condamnat sau nu
Rusia: Mii de oameni protestează împotriva lui Vladimir Putin, la Moscova
Ponta verifică cine i-am modificat Ordonanţa despre impozitarea veniturilor compensatorii
Victor Ponta, atac dur la trei miniştri liberal
Dan Sova susţine că Deutsche Bank ar putea finanţa autostrada Comarnic-Brasov
BMW ar putea deschide o fabrică în România
Comunicat presă Primăria Botoşani
Un volum ştiinţifico-geografic despre judeţul Botoşani
Ioan Rotundu
Botoşani: AJCPS în prag de executare silită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog