Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13051
De la 07 Ianuarie 2003
122898700

Alune americane

  • Ioan Rotundu
  • 28 May 2013, 23:00
Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şli Poduri Botoşani, a manevrat în aşa fel licitaţia pentru lucrările de asfaltare a drumurilor judeţene încât câştigătorii sunt două societăţi. Nu contează numele lor, contează faptul că atunci când lucrările vor fi de proastă calitate, nu se va şti cine este vinovatul. Ba da, oalele se vor sparge în capul preşedintelui Florin Ţurcanu. Se pare că are capul tare, de vreme ce Clim are curajul să i-l pună la încercare! Domn’ Florin, verifică-i şi mata capacitatea managerială. Imposibil să nu aibă ceva hibe care să-l declare în nepotrivire de caracter cu funcţia deţinută.

Viceprimarul Cosmin Andrei s-a urcat în turla primăriei şi a trâmbiţat apropierea Festivalului Verii Summer Fest! Cheltuiala se va ţine pe obrazul gros al patronilor locali. Ei vor trebui să-şi dezlege punga şi să sponsorizeze afacerea, care musai se va lăsa cu câştig şi pentru primarul Portariuc. Anul trecu cu banii din sponsorizări şi-a achitat datoria la tipografia unde şi-a tipărit pliantele electorale. Dacă anul acesta va dori să-şi achite şi datoriile de la societatea familiei, aflată deja în insolvenţă, ar fi bine ca patronii să-şi facă o provizie de viagra ca să poată calma Fiscul. La nevoie! Că doar n-or sponsoriza totul din banii lor!

Monstruozitatea politică creată la Darabani şi numită spital a contabilizat primele victime. Un bărbat şi un copil din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, au murit pentru că medicii au rămas crăcănaţi cu un picior în Spitalul Darabani şi cu celălalt la Spitalul Dorohoi. Aşa crăcănaţi cum stau, nu pot face şi gardă. În lipsa gărzii medicale, cei doi şi-au dat duhul ca jertfă pe altarul promisiunilor electorale ale USL. Cineva din opoziţie ar trebui să arboreze steagul PSD în bernă. Care opoziţie?

A devenit o tradiţie ca fiecare primar al Botoşanilor, odată ce-şi aşează fundul pe scaun, să comande un album al oraşului. Şi Ovidiu Portariuc s-a înscris în păstrarea tradiţiei şi a anunţat că a pregătit 24 mii lei pentru editarea albumului, iar acum aşteaptă oferte.
Domn’ primar, ce oferte, albumul este hărăzit pentru fotograful Duşa Ozolin, omul având deja fotografiile în portofoliu şi chiar albumul bun de dat la tipar. Daţi-i banii, că el vă dă gata albumul. Cât despre licitaţie, să moară mortul că nu-i o dedicaţie lui Duşa Ozolin?

Primarul Portariuc l-a pus pe viceprimarul Cosmin Andrei să numere panseluţele plantate prin oraş. Bună treabă de viceprimar! Până la anul viitor are tot timpul să le numere, important este să deconteze factura, adică să scoată banul, că s-a întârziat destul şi fostul vice Ghiorghiţă s-ar putea supăra iar la anul să lase Primăria fără panseluţe, cum avea s-o lase şi în acest an.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei. Judecătorul şi văduva
Botoşani: Cine şi cum părăduieşte patrimoniul Staţiunii Popăuţi
Ioan Rotundu
,,Atât eu, cât şi celelalte persoane implicate avem o singură aşteptare: să trezim poporul ăsta adormit“
Scandal în Nepal pe seama unui alpinist britanic
Victor Ponta ar rezilia contractul cu Bechtel, dar nu ştie când şi cum
Ponta nu are sprijin politic în confiscarea bunurilor
Constituţia USL - o prevedere schimbă logica scenei politice
Rusia: Livrarea de sisteme sofisticate de apărare S-300 către Siria va descuraja anumite spirite încinse
Israel: Vom şti ce să facem
S-a aprobat reducerea cvorumului la referendumuri la 30%
Hackerii chinezi au furat informaţii militare secrete ale SUA
Ăia hoţi, ăştia, hoţi, mama lor la toţi!
Ioan Rotundu
Au împăcat varza şi capra şi au sacrificat lupul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog