Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
18500
De la 07 Ianuarie 2003
118437814

Alune americane

  • 28 February 2014, 23:00
„Dacă ar fi gândit altfel, alianţa ar fi funcţionat mai bine” a a fost replica epocală dată de Andrei Dolineaschi, paznicul doctrinei socialiste la Botoşani, lui Florin Ţurcanu, strănepotul Brătenilor. Fireşte, ar fi spus gomos Adrian Năstase, din această adâncă cugetare a domnului profesor de filozofie Andrei Dolineaschi, putem trage folositoare învăţăminte. O fi cugetarea filozofului politician plină de învăţăminte dar pentru ţugulanii care se uită la Antena 3. pentru cei cu capul pe umeri cugetarea este opiul otrăvitor al socialismului pentru popor. Sperăm ca Florin Ţurcanu să nu se lase drogat de acest praf social-democrat şi să facă ce are de făcut: să găsească antidot pentru astfel de otrăvuri!

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă, în plină şedinţă de consiliu, i-a spus de la obraz şi fără menajamente viceprimarului îân scaun Cosmin Andrei că a venit la şedinţă sub influenţa anumitor factori, fără a-i enumera care sunt.
Supărat că fostul viceprimar l-a ginit ce preocupări are când se află în singurătate, actualul viceprimar l-a anunţat că tocmai s-a pricopsit cu un proces. Cosmine, mamă dragă, se vede că taică-tu nu prea ţi-a făcut fundul ceaun când erai puţoi prin casă. De ce vrei tu să de duci la judecată înainte de a te chema cei de la DNA? S-au vrei să te obişnuieşti cu senzaţii mai tari ca cele cu cate eşti obişnuit?
Din toată cearta viceprimarilor, un lucru a rămas nelămurit. La ce-o fi făcut aluzie Ghiorghiţă? La etnobotanice, la ceva mai bun şi mai tare? Noi nu credem în consumul de haşiş. Enigma o vom dezlega după ce Cosmin va scrie cererea de chemare în judecată şi va nominaliza ce „factori perturbatori” l-a acuzat Ghiorghiţă că ar consuma şi ce consumă el cu adevărat. Succes, Cozmine! Se vede că atunci când Sf. Petru boga polonicul în cazanul cu pricina, tu ai ajuns prea târziu!

Patronul galanton ecoloigist de conjunctură oportunistă a anunţat că-şi donează indemnizaţia de 600 lei de consilier local pentru cei din poliţia locală, ca să servească şi ei o masă mai bogată în calorii. Săracii, din leafa lor de 700 lei lunar n-au cum să mănânce somon afumat sau caviar ca desert pentru şampanie, aşa cum mănâncă domnul consilier la propriul restaurant.
Ghiţişor mamă, nu mai plânge de mila lor că-i faci să râdă până la leşin. Unde-ai mai întâlnit, prin ţările alea exotice pe unde te-ai plimbat, să fie plătiţi din bani publici angajaţi care să se plimbe câte doi şi să scuipe coji de seminţe?
De ce nu ai mătăluţă milă de femeile alea care se scoală cu noaptea-n cap şi trag de zor la maşina de cusut şi 10 ore pe zi ca să le plătească italianul tot cu 700 ?
Plângându-i pe cei de la poliţia locală jigneşti miile de botoşăneni care muncesc cu adevărat. Grijă mare bade Ghiţă că mintenaş vor veni alegerile şi noi o să le amintim botoşănenilor pe mila cui boceşti acum.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Chinezească
Horoscopul zilei
Reţeta zilei: Spanac cu carne de miel
BCR a avut anul trecut un profit de aproape 600 milioane lei. Activele au scăzut cu 8,9%
Vasile Blaga: PDL a finalizat o moţiune de cenzură, liberalii să fie bărbaţi politici şi s-o semneze
Din culisele summit-urilor europene de la apogeul crizei financiare
negocieri dure şi cum a atras Traian Băsescu mânia lui Nicolas Sarkozy, după ce s-a opus sancţionării Greciei
Ziua Protecţiei Civile din România, sărbătorită şi la Botoşani
Liviu Dragnea, despre o cooptare a lui Tăriceanu la guvernare:
USD nu face alianţe cu o persoană fizică
PNL acuza PSD că racolează parlamentari liberali. Victor Ponta: O prostie
Viktor Ianukovici, prima conferinţă de presă după fuga din Ucraina
Aproape 40 de persoane ale căror semnături apar în liste spun că nu au votat
Informarea unui consilier de stat către primul ministru in urma unei întâlniri cu Chevron
cum a dărâmat Victor Ponta un guvern cu acuzaţii grele pe tema Chevron
Vladimir Putin cere evitarea escaladării situaţiei din Ucraina
Londra: Rusia este de acord asupra necesităţii respectării integrităţii teritoriale a Ucrainei
Un senator PNL de Bistriţa, Ioan Denes, a trecut la PSD
Regret, cetăţenii m-au ales să-i reprezint la putere
Comemorare la 40 de zile de la deces
Concluziile şedinţei de lucru de la Palatul Cotroceni
România nu este afectată direct de situaţia din Ucraina şi nu există riscuri imediate la adresa securităţii naţionale a ţării
Atac la o gară din sud-vestul Chinei: Cel puţin 27 de morţi
Parlamentul rus a aprobat intervenţia militară în Crimeea
Botoşani: Arborele genealogic al primarului Costinel Ciubotaru din Primăria Suliţa
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă