Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12084
De la 07 Ianuarie 2003
83818088

Alune americane

  • Ioan Rotundu
  • 2 June 2013, 23:00
Pentru că Guvernul Tayyip Erdogan le distruge parcurile pentru a ridica coloşi din beton şi sticlă, turcii au ieşit în stradă să-şi apere spaţiile verzi. Nici măcar poliţia cu gazele lor lacrimogene nu i-a oprit din proteste.
Sâmbătă, speriat de amploarea protestelor, premierul a cerut poliţiei să se retragă din Piaţa Taksim a Istanbulului. Nu ştiu dacă protestatarii turci vor învinge dorinţele premierului de a distruge spaţiile verzi, dar este de admirat solidaritatea acestora a-şi apăra drepturile.
La noi, protestează muncitorii de la Otchim, CFR Marfă, de la oţelăriile falimentate de ruşi, minerii dar restul populaţiei stă cuminte şi se uită la televizor. Nu coboară în stradă pentru a se solidariza cu victimele Guvernului Ponta. Mâine, cei care cum privesc la televizor vor deveni victime şi alţii vor privi pasiv la necazul lor.
Iată de ce la noi clasa politică ticăloşită devine tot mai puternică iar Guvernul ne jupoaie prin impozite şi noi taxe. Ştie că suntem laşi!

Cel mai mare demagog postdecembrist, ministrul Nicolaescu, a anunţat că reforma din Sănătate ar costa 4 miliarde de euro şi nu are aceşti bani. În mandatul său anterior vorbea de numai 2 miliarde. Acum a dublat suma. Lăcomia strică omenia., demagogule! Fură, că de asta eşti la putere, dar fură mai cu fereală. Sau vrei să-i ţii de urât lui Becali?! Să mai remarcăm o cacealma trasă prostimii: Ai lui Ponta şi Căcărău fură de rup bugetul şi dau vina pe-ai lui Băsescu. Iar ţugulanii îi cred!

Patru călugări au venit de la Muntele Athos pentru a ţine o şfetanie de consolare lui Gigi Becaliu, aflat la meditaţie asupra prostiei umane, descendentă din fudulie. Desigur, sutanele au venit şi cu gândul ascuns că de va da rod şfetania lor, adică de cumva prin vreo conjunctură a norocului Becali va scăpa de la pârnaie, ei se vor pricopsi cu o donaţie de vreun milion de arginţi ai lui Iuda. Patriarhia Română a simţit încotro bat călugării, ajungându-le la nas mirosul banului. Aşa că le-a dat binecuvântare să-l consoleze pe Becali, sperând şi ei la cotă parte. Doamne, fă ceva cu arginţii ăştia ai lui Iuda, că vei rămâne fără slujitori!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: De ce parlamentarii sunt ca broasca ţestoasă
Lumea luî Rotundu: Baronul de Vlăsâneşti
E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar
unde i-om găsi, nu ştiu
Cazurile de şantaj din presa ultimilor ani
vezi acuzaţiile şi ce s-a ales de dosare
Nicolaescu nu-i utopic cu privire la eradicarea şpăgii din sistemul sanitar:
SUA se ciondăneşte iarăşi cu Beijingul
Germania: Mii de manifestanţi anti-austeritate la Frankfurt
Ministrul Şova a negociat cu mama sa şi a pierdut 37,2 mln euro din banii noştri
Senatul egiptean, dominat de islamişti, declarat neconstituţional
Iran: Ahmadinejad a trecut pe lângă moarte
Găseşte băncile ţapi ispăşitori pentru lipsa banilor la buget
Slugărnicia la români
Ioan Rotundu
Botoşani: Baronul de Vlăsâneşti
Ioan Rotundu
Schimbă structural viziunea asupra fondului funciar botoşănean
Staţiunea Popăuţi, comentatorii şi ASAS
Ioan Rotundu
Loteria Română: Numerele câştigătoare la tragerea din 2.06.2013
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă