Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23587
De la 07 Ianuarie 2003
122909236

Alune americane

  • Ioan Rotundu
  • 27 May 2013, 23:00
Cei de la Casa de Asigurări de Sănătate Botoşani au imputat patronului unei farmacii rurale suma de 860 lei reprezentând reţete compensate eliberate în condiţii nelegale. Dacă e să socotim cât a costat timpul celor care au efectuat controlul, vom constata că s-au consumat mai mulţi bani decât s-au recuperat prin imputare. Ori cei de la CAS nu se pricep să controleze, ori farmacistul să fure. Cu aşa o sumă furată râd şi curcile de farmacist!

Un proverb românesc spune că la cei săraci nici boii nu trag. Nu trag boii dar trag marketurile. Reţeaua de magazine de tip discount Penny Market solicită autorizaţie de construcţie a unui market în zona Podului de Piatră, adică aproape de bazarul Tati şi autogara Priscom. De vreme ce marile lanţuri de magazine se înghesuie să vină la Botoşani, înseamnă că nu suntem nicidecum săraci lipiţi pământului. Suntem doar calici şi fuduli!

Dorohopianul deputat Andrei Dolineaschi a descoperit, ca filozof ce este, semnificaţia proverbului „dacă n-ai de lucru, fă-ţi!” Şi cum n-are de lucru, şi-a găsit să scoată de la naftalină un proiect de lege mai vechi prin care parlamentarii să nu mai poată trece de la un partid la altul decât numai cu acordul alegătorilor. Cum şi Ponta, şi Crin Antonescu trag şi cu dinţii de parlamentarii opoziţiei ca să-i racoleze, Dolineaschi chiar că n-are de lucru şi-şi caută.

Un sucevean de 35 de ani a poftit la fructul oprit al două tinere botoşănene. Tinerele şi-au oferit fructul dar i-au şterpelit autoturismul. Când Don Juan şi-a revenit din reverie, a constatat că are garajul gol. Probabil că a fost zgârcit cu onorariul, aşa că fetele şi-au luat singure diferenţa de preţ pentru serviciile prestate.

Patronul societăţii Electroalfa a anunţat că pe la jumătatea lunii iunie va începe lucrările la Parcul Cornişa. Invitat la o emisiune pe Tele’M, săptămâna trecută, primarul Ovidiu Portariuc anunţase că investiţia va începe la 1 iunie, adică de Ziua copilului. Aşa se întâmplă când laşi copii să se joace de-a primarul!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Martie şi românii
Credinţa, între scop şi mijloc
Ioan Rotundu
Manifestaţii violente la Paris împotriva căsătoriilor gay
peste 290 de persoane au fost arestate
Angela Merkel respinge un război comercial cu China
Premierul Ponta amână rezilierea contractului cu Bechtel
413 ani de neuitare! 413 ani de la Prima Unire a românilor
La mulţi ani români! Îţi mulţumim Maria Ta!
Preţul energiei din România depăşeşte media UE
Crin Antonescu l-ar fi dat pe Chiliman afară din PNL pentru penibil
n-a avut articol în statut
Ministrul Pricopie vrea ca grădiniţa să fie obligatorie pentru copiii de 5 ani
Ionuţ Budişteanu a refuzat oferte din SUA pentru Universitatea Bucureşti
Botoşani: Ionică Nechifor – pavăza ciuruită penal a fermei Popăuţi
Ioan Rotundu
Va fi un concurs măsluit?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog