Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
512
De la 07 Ianuarie 2003
123196815
pnl

Alungaţi din PNL Botoşani

  • Corneliu Popescu i-a dat cu tifla lui Câmpanu
  • 9 December 2007, 23:00
Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Botoşani a decis ieri, după o şedinţă de aproape două ore cu uşile închise, excluderea din partid a patru membri. Este vorba de Corneliu Popescu (foto 1), Ovidiu Mimor, Marin Brichiseală şi Constantin Rotaru. Propunerea de excludere a celor patru din partid a venit din partea Biroului Politic executiv judeţean. Votul a fost secret. Astfel din 103 voturi exprimate, în cazul lui Brichiseală Marin au votat pentru excludere 65 de liberali, împotrivă 36. Pentru Mimor Ovidiu au votat în favoarea excluderii 77 de liberali, iar împotrivă 24. În cazul celor doi au fost şi două voturi nule.
În cazul lui Corneliu Popescu au fost 63 de voturi pentru excludere şi 37 împotriva excluderii, trei voturi fiind nule. Corneliu Popescu s-a mişcat însă mai repede ca liberalii botoşăneni, transferându-se la sectorul numărul 6 Bucureşti, adeziunea, datând din data de 22 noiembrie fiind prezentată ieri în cadrul Delegaţiei Permanente. „Din punctul meu de vedere Corneliu Popescu nu mai este membru al filialei PNL Botoşani. Popescu ne-a prezentat astăzi haiduceşte, în stilul lui de mic aranjor, o cerere de adeziune către organizaţia PNL a sectorului 6. Nu mi se pare corect să înştiinţezi organizaţia că pleci în alta în situaţia de faţă”, a declarat preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu (foto 2).
În ceea ce-l priveşte pe Constantin Rotaru, pentru excludere au votat 84 de persoane, iar împotrivă împotrivă 18. Preşedintele Liviu Câmpanu susţine că în ceea ce îl priveşte pe Corneliu Popescu nu mai are nici o problemă. „Dacă Popescu nu mai este membru al filialei Botoşani este problema lui”, a declarat preşedintele liberalilor botoşăneni.
Acesta susţine că Popescu nu a avut niciodată susţinerea liberalilor pentru funcţia pe care o ocupă în momentul de faţă la nivel central şi nu se pune problema nici acum. Din punctul său de vedere este curios că Popescu a mers la fel ca şi deputatul Mihai Maliamare spre organizaţia Sectorului 6. Liviu Câmpanu şi-a exprimat intenţia de a purta o discuţie cu preşedintele acelei organizaţii pentru a se elucida cum de toţi liberalii botoşăneni îşi găsesc acolo locuri călduţe.
„Mă întreb dacă nu cumva această organizaţie este transformată într-o morgă politică şi toate cadavrele politice ale liberalilor botoşăneni sunt aciuate în organizaţia Sectorului 6”, a declarat Liviu Câmpanu. Acesta susţine că în privinţa lui Popescu va înştiinţa conducerea centrală asupra deciziei luate la Botoşani. Secretarul general Florin Ţurcanu a subliniat că transferul lui Corneliu Popescu este cel puţin ciudat, fiind bine tăinuit până ieri. „Popescu a fost membru PNL în organizaţia Suliţa, Pentru transfer e necesară o cere. Nu am primit nici o cerere. Pentru transfer îi trebuia o recomandare, dar dacă cei din organizaţia Sectorului 6 l-au primit e treaba lor”, a declarat Florin Ţurcanu. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Coşmarul unei patroane şi a angajaţilor săi
Oprişanu şi-a lui clică,
Legea abuziv aplică!
Ioan Rotundu
Ziua Internaţională a Drepturilor Omului la Botoşani
Ce speră Vasilescu să primească de la botoşăneni
Gala gesturilor de suflet
Liberalii îmbracă straie de Moş Crăciun
Avertismentul lui Diaconu către liberali
Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” luptă să promoveze valorile în Europa
Direcţia de Statistică remarcă majorarea salariilor
Comentariul comentariilor (VII)
(Ioan Rotundu)
Super-utilajul Benotto este aşteptat să “sperie” Băluşenii
Noua deviză a lui Oprişanu: „Respectă legislaţia în vigoare bun, nu, pa"
Va fi folosită de Oprişanu pentru a pune căpăstru agenţilor economici
pentru cabinetele medicale şi stomatologice a lăsat o portiţă de scăpare
Registrul Comerţului va deschide proces la peste 2000 de firme
AJOFM începe o nouă campanie
Inspectori suceveni în control la Termica
Mânia primăriţei
Horoscop
Vinde afacere la cheie
Program TELE’M Botoşani, luni,10 decembrie
Anunţ important
Hotărât lucru: Petrariu are talent cu carul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog