Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10968
De la 07 Ianuarie 2003
122896617

Arestat la domiciliu

  • 24 February 2008, 23:00
Din 25 februarie, la Pro Tv incepe “Arestat la domiciliu”, un nou serial de comedie, care va fi difuzat in fiecare seara, de luni până miercuri, de la ora 23.15. Familia pare a fi in viziunea lui Costica Dumitru (interpretat de Cristi Toma) un rau necesar! Nu poti trai nici cu ea, dar nici fara ea!
Familia Dumitru este atât de “normală” încât după 15 ani de căsnicie, capul familiei, Costică, se gândeşte serios să fugă în lume. Nevasta sa, Nuţi, este aproape perfectă, dar în ochii lui Costică are totuşi un mic defect: există! Cei doi gemeni ai lor, Luca şi Raluca, sunt diametral opuşi, se urăsc de moarte şi îşi stresează tatăl cu orice fleac. Şi, de parcă doi adolescenţi cu probleme n-ar fi fost de-ajuns într-o casă, un al treilea copil e pe drum... Iar fratele lui Nuţi, Ion Bunescu, profesor de religie, s-a căsătorit de curând cu femeia visurilor sale, Beatrice, o fostă ”dansatoare exotică” pe care o aduce din ce în ce mai des în casa familiei Dumitru.
|ţi poţi iubi familia orice s-ar ântâmpla? Aceasta este provocarea prin care trec personajele din serialul de comedie “Arestat la domiciliu” de la Pro Tv. “Familia nu este doar un stil de viaţă, ci o sentinţă pe viaţă. Din momentul în care ai decis că vrei o familie, ţi-ai luat un angajament în primul rând faţă de tine şi ai datoria de a nu capitula atunci când lucrurile nu sunt aşa cum ţi-ai dori”, vorbeşte din proprie experienţă Cristi Toma, actorul care îl interpretează pe Costică Dumitru. Există vreo asemănare între Costică Dumitru şi Cristi Toma? “|n proporţie de 50% aş putea să spun că sunt Costică Dumitru în fiecare zi! Sunt foarte multe lucruri care mi se întâmplă de la sine, cu sau fără voia mea. Dacă mă apuc să rezolv o problemă, de exemplu, este imposibil s-o duc până la capăt pentru că întotdeauna apar altele, mai mici sau mai mari, care mă împiedică să duc la bun sfârşit ce-am început. Aşa că de cele mai multe ori încep să râd singur de ce mi se întâmplă”, spune Cristi Toma. “|mi plac foarte mult musafirii, dar şi în viaţa reală mă iau întotdeauna pe nepusă masă şi niciodată nu sunt atât de pregătit pe cât mi-aş dori de vizita lor. Berea este întotdeauna caldă, carnea este congelată, plec să cumpăr ce ne mai trebuie şi mă întorc acasă după două ore pentru că sigur pe drum mă întâlnesc cu cineva care mă ţine de vorbă”, mai spune acesta.
Alături de Cristi Toma, arestată la domiciliu este şi Luminiţa Erga, alias Nuţi Dumitru. Care este secretul unei căsnicii reuşite pentru Nuţi? ”Răbdarea”, spune Luminiţa Erga, actriţa care o interpretează pe Nuţi. ”Atunci când ai doi copii la vârsta adolescenţei e foarte important să ai răbdare cu ei, să-i asculţi, să le înţelegi problemele, iar când ai şi un bărbat neîndemânatic, trebuie să treci cu vederea o mulţime de lucruri şi să nu uiţi de ce te-ai îndrăgostit de el”, mai spune aceasta. {i care este secretul unei căsnicii reuşite pentru Luminiţa Erga? ”Umorul! Suntem doi artişti şi umorul ne ajută să trecem mai uşor peste situaţiile de criză!”, mărturiseşte actriţa din rolul principal.
Telespectatorii Pro Tv îi vor mai putea vedea din 25 februarie, în Arestat la domiciliu, pe Gabriel Spahiu şi Andreea Doinea, el Ion Bunescu - profesor de religie, ea Beatrice Bunescu - striperiţă, împreună - o familie tânără pentru care provocările de-abia au început. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Omul care se crede îndreptăţit la o statuie
Primarul care s-a declarat duşmanul comisioanelor
Unde era atunci Codreanu, să ia atitudine alături de noi?
Vor porni în luptă cu trei proiecte viabile
Comentariul comentariilor (LVIII)
(Ioan Rotundu)
Stimulente pentru cei care angajează românii veniţi din străinătate
Liberalii nu îşi permit să-şi piardă timpul cu plângeri penale
Dispută politică pe seama unei săli de şedinţe
„Priceperea sau nepriceperea mea a fost atestată de MDLPL”
Schimb de folclor muzical între Botoşani şi Herţa
Luându-l pe Ciuştea drept model, se răţoieşte la Conţac
Grădina de Vară din Botoşani rămâne în slujba culturii
Vor să-l bată pe Flutur cu un candidat cruduţ
AJOFM vrea să colaboreze cu Poliţia de Frontieră
Măslinele vor putea fi consumate în siguranţă
Renunţă la alocaţiile din ţară pentru cele din străinătate
Pot deveni studenţi fără examen de admitere
Ţiprigan cere anularea salariilor şi gradaţiilor de merit
Valorificarea resturilor de la circumcizie
Horoscop
Program TELE’M Botoşani, luni, 25 februarie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog