Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16358
De la 07 Ianuarie 2003
122876425

Autobuzele IKARUS nu bat defel cu feed back-ul!

  • 19 July 2009, 23:00
Societatea ce asigură transportul pe bază de tramvaie în municipiul Botoşani, Sc Eltrans, încă mai are în „bătătur㔠şi mijloace de locomoţie de pe vremea lui Pazvante. Cu toate demersurile făcute de conducerea societăţii din luna ianuarie a acestui an ca să scape de cele trei autobuze, marca IKARUS, mai mult decât păguboase, rezultatele se lasă aşteptate. Cu scaunele uzate, fără faruri, stând pe jante, monştrii de metal îşi aşteaptă cu resemnare soarta. Aceea de a ajunge la fier vechi fiindcă de întrebat, nu le întreabă nimeni.
„Avem patru autobuze, trei sunt casate încă din luna ianuarie. Am dat anunţ poate le ia cineva să le pună într-o grădină de legume. Am cerut 6.000 lei, fără TVA. Ce poţi să mai faci cu ele? Le avem din 1989- 1990, consumă mult, 40 litri de motorină la suta de kilometri. Ne-a cerut o firmă de confecţii să le oferim transport. Când am făcut calculele, am ieşit la un preţ dublu faţă de alţii care efectuează servicii de transport. Nu ai cum, dacă el consumă dublu faţă de un autocar, din start nu se merită. Unul îl folosim la personal, până reparăm microbuzul. Facem doar pentru angajaţi câte o cursă, seara. Dacă am închiria ne-ar costa mai mult”, a declarat directorul SC Eltrans Botoşani, Victor Ivănescu, specificând că a trimis adrese la toate societăţile din ţară care mai au astfel de autobuze, poate le întreabă careva măcar pentru piese.
„Nu am primit niciun feed back. Cineva de la Brăila a sunat o dată că vine, apoi a spus că le casează şi ei. Acum am trimis adresă la REMAT, societăţile astea care achiziţionează fier vechi, să vedem o ofertă mai bună. Să vină, să le dezmembreze, să le ia de aici. Dacă aş pune oamenii mei să le dezmembreze, nu am destui să piardă zile cu aşa ceva”, a mai adăugat Victor Ivănescu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Şovan dă cu penalul peste directoarea Pârvan
el a depus pentru plângere penală a doua oară
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 20 iulie
La femei
Recunoştinţa lui Băsescu
Atentat politic
Ţâbu şi lanţurile
Păşcănean luat ca din oală la Botoşani
Sucevean de 52 ani înecat în Siret
Sala Polivalentă n-are căutare în vreme de caniculă
Calea Naţională, în zona industrială, se va schimba la faţă
Roxana Ciuhulescu a petrecut prima vacanţă la mare
Medicii români sunt la mare căutare prin ţările Europei
Au picat pe stradă, doborâţi de caniculă
Externalizarea serviciilor – o măsură ce va eşua lamentabil
Profesorii au fost mai slabi la examen dect elevii
Anunţ angajare
Tipa nu pare să glumeasscă. Vrea aventuri tari
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog