Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Pamflet
Anchete
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1406
De la 07 Ianuarie 2003
123124977
pnl

Băncile CRIMINALE au făcut încă o victimă

  • o femeie din Neamţ s-a spânzurat din cauza ratelor majorate de la bancă
  • 4 November 2008, 23:00
O femeie din Neamţ şi-a pus capăt zilelor pentru că nu îşi mai putea plăti ratele pe care le avea la bănci. În urmă cu trei zile a plecat de acasă, iar astăzi a fost găsită spânzurată în Baia Mare.
Femeia, în vârstă de 37 de ani, avea o afacere, dar şi credite la bancă. Martorii susţin că în ultima vreme problemele economice au copleşit-o, iar odată cu creşterea dobânzilor nu a mai putut acoperi ratele. A plecat de acasă în urmă cu trei zile şi nimeni nu a mai ştiut nimic de ea până când a fost găsită moartă.
NIMANUI NU-I PASA IN TARA ASTA DE DRAMELE OAMENILOR; TOTUL ESTE CENTRAT IN SISTEMUL BANCAR PE BANI, PROFIT, CIFRE...Viata noastra si a celor care sunt clienti ai unor banci [ statut echivalent cu statutul de detinut in lagar de concentrare fiscala ] NU VALOREAZA ABSOLUT NIMIC; ce le pasa lor ca o banala scrisoare, in care omului i se spune ca rata la banca i s-a dublat, va GENERA o drama cumplita, va genera o reactie extrema care duce la SINUCIDERE !
In acest ritm, cu bancile lasate de capul lor de catre BNR si consiliul concurentei, cred ca in curand, daca nu se iau masuri radicale impotriva lor, bancile si actiunile lor iresponsabile dar camataresti, vor crea un numar de sinucideri egal cu cel al accidentelor auto.
D-le Isarescu cat aveti de gand sa mai asteptati pana veti lovi decisiv in acest avant ilegal al bancilor ? Chiar merita ca romanii sa ajunga sa se sinucida din cauza majorarilor iresponsabile ale dobanzilor ? Daca omul nu are de unde sa plateasca si risca ca banca sa-i ia casa, ce reactie vreti sa aiba el ? Fiind si asa extrem de labili psihic iata ca cedeaza si , este pacat de D-zeu sa se prapadeasca vieti nevinovate de romani din cauza lacomiei bancilor !
TOTI CEI CARE NE POT AJUTA PE NOI CEI DE LA ASOCIATIA WWW.ASISTENTAPENTRUCONSUMATORI.RO SI NE POT DA DETALII SAU DATE DE CONTACTAT DESPRE FAMILIA VICTIMEI, VA ROG SA NE SCRIETI INTRUCAT VREM SA CHEMAM IN JUSTITIE BANCA SI SA-I CEREM DAUNE MORALE PENTRU CA A PROVOCAT INTENTIONAT ACEASTA DRAMA SI TREBUIE SA RASPUNDA ! Fac apelsi la mass-media sa ne ajute in acest demers sa oprim crimele produse de banci!
Si cei care imi tot spun ca asemenea chestiuni sunt "oteviste" ca ele sunt fapte grave de viata; in locul acestei nefericite putea sa fie o ruda sau o cunostinta a noastra, asa ca haideti sa nu mai trecem asa de usor peste asemenea DRAME CUMPLITE si sa ne solidarizam si sa-i ajutam pe cei din familia doamnei din Neamt sa treaca peste acest moment greu, si in acelasi timp sa lovim si noi banca care a provocat aceasta sinucidere.
In momentul in care vom identifica banca care i-a trimis femeii scrisoarea de majorare a dobanzilor in urma careia aceasta a decis sa se sinucida, vom trimite zecii de mii de mesaje prin e-mail catre toate adresele de e-mail ale bancii in cauza cu mesajul " sunteti niste criminali" ; o sa ma ocup eu de acest lucru ! nu mai putem toleram sa fim luati drept prosti sau drept simple marfuri pe care le pot aranja pe raft sau manevra ei cum vor!
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei morţii.
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa [email protected]

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi febra alegerilor
Oprişanu vine în ajutorul bolnavilor cronic
Lăsăm să moară, România?
Programul activităţilor în Zilele Colegiului Economic "Octav Onicescu"
Horoscop
Lecţia juridică a poliţistului către avocat
Profesorul Morcov, un pedagog care înjură şi plestenşe birjăreşte
Vă cere votul, pentru că ştie ce va face cu el!
A pus scut abuzurilor asupra consumatorilor
De ce-a ajuns Stolojan la urologie!
Nu ne vindem ţara, dar am vândut-o!
Ioan Rotundu
PSD-ul şi-a tras un sondaj care ridică multe semne de întrebare
Poliţia n-are leac pentru un ţigan de 14 ani, cu 188 spargeri la activ
„Oraşul Botoşani nu-i ţara PD-L”
sesizare la BEJ fiindcă steagul României a fost înlocuit cu cel portocaliu
Şeful poliţiei botoşănene este anchetat de DNA
Vrea să reactiveze Universitatea populară la Ungureni
Peste 30 vaci bolnave de TBC şi leucoză au fost trimise la abator
Tarlaua Chişculiţa va fi cercetată azi cu detectoare de metale
Agenţia de plăţi sociale şi-a început activitatea
Generalul Rusu scoate gunoiul de sub preşul şcolilor
Şi ceferiştii fac o pauzuă de… activitate
Şomajul creşte alarmant
Şomajul creşte alarmant
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog