Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Economic
Fapt divers
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15241
De la 07 Ianuarie 2003
122900890

Botoşani/Flămânzi: Poştaşii fac campanie primarului Dan Oloeru

  • 19 February 2016, 23:00
Deşi oficial campania electorală începe pe 6 mai, în oraşul Flămânzi poştaşii lucrează cu sârg pentru susţinerea primarului actual Dan Oloeru (foto 1). Dealtfel, chiar primarul s-a lăudat că poştaşii sunt oamenii săi de încredere şi că deja îi lămuresc pe flămânzeni să voteze cu el.
Poştaşii fiind asimilaţi funcţionarilor publici, prin lege ei nu au voie să facă politică de niciun fel. Dar ce se întâmplă în momentul de faţă la Flămânzi este de fapt o continuare a unei campanii începută de poştaşi în cadrul alegerilor europarlamentare din anul 2014.
În acel an, primarul liberal Dan Oloeru i-a antrenat pe poştaşi în a face campanie pentru candidaţii PNL, pe liste regăsindu-se şi Mihai Ţurcanu, fratele preşedintelui PNL Botoşani Florin Ţurcanu. După ce au demonstrat zel în a face campanie în favoarea liberalilor, primarul Oloeru le-a răsplătit efortul numindu-i membri în comisiile secţiilor de votare pentru a beneficia de banii cu care sunt plătiţi aceşti membri.
Dacă vreo instituţie a statului sau actualul prefect de Botoşani, Dan Nechifor, pus în funcţie tot de către PONL, vrea să se convingă de realitatea afirmaţiilor din acest articol, să verifice statele de plată a celor aflaţi în comisiile de votare la europarlamentare pe raza oraşului Flămânzi şi va găsi numele următorilor poştaşi locali: Ioan Manolescu, Costel Iftimescu, Ion Bordeianu, Petru Aonofricesei şi Dumitru Bordeianu.
Toţi aceşti cinci fac acum din nou campanie, dar de data aceasta pentru primarul liberal Dan Oloeru. Pe surse am aflat că că recent primarul Oloeru a ţinut o şedinţă a Biroului Organizaţiei PNL Flămânzi şi le-a spus celor prezenţi să fie liniştiţi că toţi poştarii fac campanie pentru el şi împotriva contracandidatului Constantin Pitorac (foto 2) de la PSD.
Costică Macaleţi nemaifiind prefect ci din nou lider PSD în PSD, să să-l ajute pe actualul prefect liberal Dan Nechifor prin a-i spune cum să procedeze în cazul poştaşilor de la Flămânzi zeloşi cu politica liberală. Nu de alta, dar fiind funcţionari publici prea încalcă legea la vedere.
Cerându-i Macaleţi aşa ceva actualului prefect, îl va putea verifica dacă a prins şpilul cum trebuie să-i favorizeze pe cei din PNL aşa cum a făcut el cu cei din PSD trei ani şi ceva cât a fost prefect. Că ce se naşte din pisică şoareci mănâncă ştim, dar ce prefect este pus de un partid politic în favoarea acelui partid va lucra ştiu mai puţini, cerinţa legală de a fi neutru politic fiind doar un moft al legii, cum spunea şi Rotundu în recentele sale comentarii televizate.
Trecând peste ironie, poştaşii de la Flămânzi trebuie pedepsiţi conform legii pentru că altfel riscăm ca alegerile locale din iunie să fie fraudate şi să fie nevoie de intervenţia DNA-ului aşa cum s-a întâmplat prin Teleorman la alegerile prezidenţiale iar vreun Dragnea de Botoşani să se pricopsească cu un dosar penal. N-ar fi deloc o cinste pentru judeţul nostru şi aşa plin de o diversitate de păcate.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Pictori erotici
Reţeta zilei: Budincă cu peşte şi brânză de capră
Horoscopul zilei de 20.02.2016
Scrisoare deschisa a functionarilor ANAF catre presedinte si premier:
Daca doriti un stat de drept, modificati legile in favoarea contribuabililor de buna-credinta si dati-ne posibilitatea sa ne luptam cu cei de rea-credinta
Fabricanţii de arme din SUA fac tot mai multe campanii ale caror tinte sunt copiii
Un contrabadist de tigari a intrat in soc hipotermic dupa ce a traversat Prutul inot
Romania a atras 1,25 miliarde de euro printr-o emisiune de euroobligatiuni.
Emisiunea a fost suprasubscrisa de aproape doua ori.
Procurorul sef al DNA sesizeaza CSM, dupa ce Antena 3 a titrat:
Kovesi da dreptate Antena 3 si recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata
Omul presedintelui. Mai poate fi salvat Klaus Iohannis de anturajul sau toxic?
ISU Botoşani: Ceremonie militară de acordare a drapelului de luptă
Penitenciarul Botoşani - Comunicat de presă
Muzeul Judeţean Botoşani – Secţia Etnografie: Comunicat de presă
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 19.02.2016
Lumea lu' Rotundu: Acasă la Grigore Vieru
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog