Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3995
De la 07 Ianuarie 2003
111351647

Botosani: Medical Mission îi așteaptă pe botoșăneni la consultații

  • 29 September 2014, 23:00
O delegaţie de medici şi asistenţi medicali americani, membri ai echipei Medical Mission venite şi în acest an la Botoşani, au fost luni diumineaţă în vizită la prefectul judeţului. Prieteni de mai bine de 12 ani, Costică Macaleţi şi medicii americani s-au pus la punct reciproc cu ultimele noutăţi.
Echipa de specialişti a solicitat prefectului sprijinul pentru a încuraja directorii de şcoală şi profesorii să motiveze absenţele elevilor ce au nevoie dse consultaţiile pe care medicii le oferă în aceste zile la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean. Spre deosebire de anul trecut, Medical Mission oferă consultaţii şi intervenţii inclusiv pacienţilor adulţi ce se asdresează Spitalului Judeţean, în special la secţiile de ortopedie, chirurugie plastică şi laparoscopică.
Americanii nu au venit nici în acest an cu mâna goală, aducând cu ei echipamente în valoare de zeci de mii de euro, medicamente şi jucării. „Ar fi foarte bine dacă domnii profesori ar putea învoi copiii, astfel încât în aceste zile să profite cât mai mulţi mici pacienţi de serviciile noastre. Noi îi aşteptăm pe copii cu vitamine, jucării şi medicamente.”, a fost scolicitarea exprimată de medicul american Douglas Hagen.
De vorbă la o cafea, prefectul a schimbat impresii cu musafiri despre cât s-a schimbat municipiul Botoşani, dar şi despre modificările ce au apărut de-a lungul anilor în componenţa delegaţiei medicale. „Ca să fiu sincer, când vine toamna simţim că lipseşte ceva dacă Medical Mission nu vine la Botoşani. Multă lume întreabă în timpul anului de voi. Să ştiţi că vă apreciem şi vă aşteptăm în fiecare an şi nu spun asta din politeţe.”, i-a asigurat prefectul pe medicii de peste ocean.
Echipa fundaţiei din Kansas City are în acest an 60 de membri şi va părăsi Botoşaniul joi după-amiază. Până atunci oferă consultaţii şi intervenţii chirurgicale gratuite tuturor botoşănenilor ce li se adresează.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Împăcare
Misterul vapoarelor-fantoma romanesti
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani
Rectificarea bugetara in 3 intrebari si raspunsuri
Senatorul Cristian Bodea (PNL) propune adoptarea Legii Tacerii, pentru a opri "mascarada de democratie":
Calin Popescu-Tariceanu, gafa la Digi24
A murit Mitropolitul Banatului. Nicolae Corneanu a fost primul inalt preot ortodox care a recunoscut colaborarea cu fosta Securitate
Anunt Urban Serv
Voi candida indiferent ce o sa se intample la Inalta Curte, candidatura e depusa si definitiva
Peste 100 de misiuni ale pompierilor săptămâna trecută
Dorin Ciuștea și Verginel Vacariu excluși de Dan Diaconescu din partid
Relu Tîrzioru a fost scos de sub control judiciar
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă