Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21236
De la 07 Ianuarie 2003
115088445

Botoşani: Reacţie promptă a celor de la „Schnell Leitung” SA

  • 1 July 2016, 23:00
La început de săptămână am publicat reportajul intitulat „O prioritate pe agenda de lucru a primarului Cătălin Flutur” prin care atrăgeam atenţia primarului Cătălin flutur că o prioritate a sa ar trebui să fie şi mentenanţa străzilor şi a trotuarelor. În cadrul reportajului am arătat că trotuarul Căii Naţionale pe segmentul semafor IRE şi Mall este distrus din cauza lucrărilor efectuate de E.ON Gaz Distribuţie Tg. Mureş prin firma „Schnell Leitund” SA Ploieşti. Deşi s-a ajuns cu lucrările în faţa sediului Direcţiei Muncii, din urmă nu s-a refăcut trotuarul la forma iniţială.
Aseară am trecut din nou prin zonă şi am avut surpriza să constat că firma ploieşteană a reacţionat cu promptitudine, nu degeaba „Schnell” tradus din germană înseamnă „rapid”. N-am informaţii dacă lucrătorii firmei au reacţionat ca urmare a unei intervenţii de la Primăria Botoşani sau au luat act de articolul critic la adresa companiei dar este cert că s-au pus pe treabă.
Aseară era deja refăcut trotuarul pe o distanţă de aproape o sută de metri şi pe o altă sută era pregătit terenul pentru postat plăcile de granit (foto). M-am uitat şi calitatea lucrării. A fost aşezat peste stratul de nisip şi pământ un strat subţire de beton, aşa cum stă prevăzut în cerinţele tehnice ale refacerii trotuarelor cu peste patru ani în urmă.
Peste stratul de beton s-a aşezat un strat de nisip pentru a se egaliza înălţimea necesară montării plăcilor li nivel cu celelalte. pentru ca mai târziu să nu apară denivelări cum se poate vedea în alte porţiuni de trotuare pe unde s-au executat lucrări de către firmele care au intervenit la reţeaua de utilităţi.
Că a intervenit cineva de la primărie sau că lucrătorii firmei au reacţionat din proprie iniţiativă nici nu mai contează. Contează doar faptul că s-au apucat de treabă.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani, judeţul ajuns pe mâna năpârcilor roşii
Ioan Rotundu
Să-l întâmpinăm pe campionul nostru cum se cuvine!
O prioritate pe agenda de lucru a primarului Cătălin Flutur
La Văsinești, dictatura PSD-ului a înăbuşit democraţia
Botoşăneanul Iftimie vrea ca MuViCC să fie organizat de celebrul profesorul Bossi
Redacţia Jurnalul vă informează
De ce toate aceste belele pe capul nostru?
Fraierii muncesc, social-democraţii dăruiesc
Ioan Rotundu
Ruşinarea neruşinării
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie 2016
Bancul zilei: Cerinţă indecentă
Lumea lu' Rotundu: Păltiniş - Constituirea noului Consiliu local
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă