Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19652
De la 07 Ianuarie 2003
122905301

Burcea (Paralela 45) spune ca fostul deputat Rizea ii datoreaza 4.000 de euro de doi ani:

  • Isi schimba telefonul din doua in doua saptamani. A disparut ca magarul in ceata
  • 12 April 2017, 23:00
Fostul deputat PSD Cristian Rizea datoreaza de circa doi ani companiei Paralela 45, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, aproximativ 4.000 de euro pentru zece bilete de avion pe ruta Bucuresti-Nisa, a declarat miercuri, pentru News.ro, proprietarul companiei, Alin Burcea care considera ca Rizea este "un escroc in serie care nu a vrut nicio clipa sa plateasca aceste bilete".
"De aproape doi ani imi datoreaza aceasta suma. Mi-a cerut niste bilete de avion pe Nisa. Vreo zece bilete de circa 4.000 euro. Eu am aflat ulterior ca era o gasca intreaga din Romania care mergea la Monte Carlo. La momentul respectiv, Rizea era presedintele PSD Sector 5, deci am mers pe incredere intr-un deputat in Parlamentul Romaniei", a spus Burcea, pentru News.ro.
Patronul Paralela 45 a mentionat ca a incercat pe diverse cai sa ajunga la Rizea ca sa isi recupereze banii, dar nu a reusit.
"Isi schimba telefonul din doua in doua saptamani. A disparut ca magarul in ceata. L-am vazut anul trecut anchetat de Politie, iar acum am scris o postare pe Facebook, pentru ca am vazut ca a mai dat teapa unui hotel", a precizat Burcea.
Patronul agentiei de turism sustine ca l-a cunoscut pe fostul deputat PSD Rizea in anul 2015, pe litoral. "Nu il stiam bine, am avut una-doua intalniri. Dar cand lumea te stie deputat iti acorda un gir de seriozitate. Este un escroc in serie, am vazut ca a tepuit mai multa lume. El de la inceput nu a vrut sa plateasca. Il mai ia DNA-ul , il mai ascunde cate o luna", a adaugat Burcea, precizand ca nu a semnat niciun contract cu Cristian Rizea.
Fostul deputat PSD Cristian Rizea si un prieten de-al sau, Ciprian Tirdea, care au candidat anul trecut din partea PRU la alegerile parlamentare, vor fi dati in judecata de administratorul unui hotel din Vaslui dupa ce acestia au stat, in timpul campaniei electorale, la un hotel din municipiul Vaslui, unde au mancat si baut, fara sa achite serviciile hoteliere in valoare totala de peste 43.000 de lei.
Doi fosti candidati ai Partidului Romania Unita la alegerile parlamentare din 2016, sunt acuzati de administratorul unui hotel din Vaslui ca au dat o gaura de 10.000 de euro, fiind cautati pentru a-si achita datoria, scrie iasilive.ro. Fostul deputat Cristian Rizea si George Ciprian Tardea ar fi locuit aproape o luna si jumatate la un hotel din centrul Vasluiului, in timpul campaniei electorale.
In noaptea alegerilor parlamentare, cand au vazut ca nu au iesit deputati la Vaslui, cei doi si-ar fi pus pe furis hainele in masini si au fugit la Bucuresti, fara sa achite nota de plata. Administratorul hotelului estimeaza paguba la 43.000 de lei, adica in jur de 10.000 de euro.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primarul din Alba Iulia a adresat Printului Charles o oferta de a primi titlul onorific de "Print al Transilvaniei"
Serban Nicolae, despre Legea salarizarii unitare:
"Au fost piedici ale bugetarilor cu salarii mari pentru a intarzia o solutie echitabila"/ "Procurorul general are un salariu de cinci ori mai mare cat un parlamentar. Nu-mi dau seama daca munceste de cinci ori mai mult"
Ministerul Mediului pregătește un memorandum referitor la modalitatea de returnare a timbrului de mediu
Lia Olguta Vasilescu, detalii despre impozitul pe gospodarie:
E sistemul american / Fiscalizam totul, veti cere chitanta de peste tot pentru a putea deduce cheltuiala
Vladimir Putin: Nivelul de incredere dintre Moscova si Washington s-a deteriorat de cand Trump a ajuns presedinte
Fiul fostului deputat Paslaru, acum consilier al lui Dragnea, numit in CA al Administratiei Dunarii
Purtatorul de cuvant al PSD: nu se pune problema nationalizarii pensiilor private
Lovitura de teatru in Colegiul Psihologilor:
presedintele care fusese trimis in judecata de DNA a fost suspendat din functie
Putin, provocat de Navalnii: principalul sau oponent anunta proteste masive in iunie
Detalii despre impozitul pe venitul global:
statul va angaja consultanti fiscali precum medicii de familie. Cati consultanti fiscali?
Sotia secretarului de stat in Ministerul Mediului de Afaceri, Ilan Laufer
, numita in consiliul de administratie al unei firme infiintate de Firea
Bancul zilei: Echilibru conjugal
Horoscopul zilei de 13.04.2017
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog