Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3574
De la 07 Ianuarie 2003
123137314
pnl

Călăraşi: „Poliţista” contraatacă cu dovezi care-i atestă incompetenţa

  • Ioan Rotundu
  • 10 March 2016, 23:00
Circulă pe Internet trei fragmente de înregistrări făcute cu telefonul care ar vrea să fie dovezi cum că primarul de Călăraşi, Elena Vrajotis, ar jigni salariaţii din subordine. Înregistrările par a fi făcute de Maria Ciubotaru, agent agricol în cadrul Primăriei şi care are mari restanţe în lucrările de ţinere la zi a registrului agricol şi de aici apar mari necazuri cu cetăţenii din comună.
Din înregistrări se poate înţelege lesne că primarul a ridicat tonul la salariata care nu este capabilă să justifice de ce nu a operat la zi în partida unei cetăţence. Susţine Ciubotaru, fostă angajată la Poliţia Brăila, divorţată şi revenită în Călăraşi unde are un anturaj dubios din punct de vedere profesional, că primarul ar fi jignit-o în fel şi chip.
Din cele trei fragmente de discuţii nu ar rezulta cele susţinute de Ciubotaru dar rezultă fără îndoieli că funcţionara nu poate să justifice de ce nu are evidenţa la zi. Este limpede că înregistrarea a fost trunchiată şi eliminate acele pasaje unde funcţionara nu are argumente să-şi justifice inactivitatea.
Primarul este cel care poartă răspunderea prin semnătură asupra documentelor eliberate de instituţie la cererea cetăţenilor. Ori Ciubotaru a încercat în mai multe rânduri s-o pună pe primăriţă să semneze documente care nu prezentau realitatea, motiv pentru care primăriţa a repezit-o cu vorba în mai multe rânduri.
„Am ascultat şi eu acele fragmente dar nu mă miră că sunt trunchiate. S-a scos din discuţie pasajele unde îi cer funcţionarei să-mi justifice de ce are restanţe în lucrări şi de ce poartă oamenii pe drumuri în mod nejustificat” a declarat Elena Vrajotis după ce a ascultat înregistrările.
„Nu mi-am propus să-mi chem salariaţii în judecată. Le cer doar să-i respecte pe cetăţeni pentru că toţi suntem în slujba lor. Dar pe Ciubotaru şi toţi cei care mi-au afectat imaginea îi voi chema în judecată. Am martori o comună. Nu le-am cerut nimic pentru mine, nu le-am cerut să-mi facă favoruri ci să-şi facă datoria” – a mai spus primăriţa Vrajotis.
De vreme ce 20 de ani în Primăria Călăraşi s-a lucrat numai sub control politic şi numai în interesul unei grupări mafiote, este greu acum ca cei ce şi-au pierdut privilegiile să se împace cu situaţia.
Şi să mai menţionăm că Maria Ciubotaru, după ce a s-a prezentat ca victimă, fiind ă ar fi bătut-o primăriţa, a adus certificat medical ce atestă cu totul alt diagnostic decât lovirea. Se pare că dacă n-a avut succes cu înscenarea bătăii încearcă acum s-o intimideze pe primăriţă cu fragmente de înregistrări scoase din context, căutând astfel să-şi acopere incompetenţa profesională şi activitatea necorespunzătoare desfăşurată.
Mă întreb dacă la Brăila, Ciubotaru a fost agent de poliţie sau miliţian? Mă întreb pentru că incidentul cu primăriţa a avut loc în ziua de 2 martie iar înregistrările au fost făcute public abia după 8 zile. Ce-o fi moşit la ele în acest interval de timp?

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Un tratament eficient şi pentru… doctor
Reţeta zilei: Budincă de spanac
Horoscopul zilei de 11.09.2016
Judecatorul Daniel Morar: Probele in cazul dosarelor in curs nu sunt inlaturate in mod automat
Judecatorii vor proceda de la caz la caz
Comisia Europeana critica dur Romania:
Studiile pentru infrastructura sunt de proasta calitate, iar prioritatile strategice sunt afectate de factori politici
Presedintele CCR: Noi nu am facut nimic dezastruos in decizia asta. Am inlaturat de acolo doua-trei cuvinte
Tariceanu, Basescu si o membra a Uniunii Judecatorilor saluta decizia CCR privind interceptarile
Sedinta CSAT de urgenta dupa decizia Curtii Constitutionale privind interceptarile
Rusia conduce o campanie pentru destabilizarea Germaniei, scrie Bild, care citeaza oficiali din serviciile secrete germane
Hellvig, SRI: Decizia CCR "un impact cert asupra securitatii nationale"
Consideram ca vor fi afectate dosarele aflate in diferite faze ale justitiei,
Cine credeţi că a moşit decizia CCR?
Ioan Rotundu
Botoşani: Încă nun vechi liberal a părăsit PNL pentru a candida primar la PSD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog