Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Aniversări
Decese
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16680
De la 07 Ianuarie 2003
122876747

Carne porc înăbuşită

  • 3 November 2006, 23:00
Ingrediente: 500 g carne porc, o ceapă, un gogoşar, oţet, usturoi, pătrunjel, sare, ulei.
Mod de preparare: Se taie carnea de porc, între timp se prăjeşte ceapa tăiată fideluţă. Când s-a călit ceapa se adaugă carnea şi 2 linguri de oţet si se lasă să fiarbă la foc mic (înăbuşită). Când carnea e aproape fiartă, se adaugă un amestec din usturoi, pătrunjel, gogoşar. Se serveşte cu pireu şi castraveţi muraţi. (Lucullus)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Recital de muzică şi dans pentru persoanele private de libertate
Granturi şcoal㠖 comunitate
Tezele cu subiect unic se vor da în semestrul al doilea
Concurs pentru elevi pe o temă europeană
Beneficii pentru angajatori
Ciuştea a scăpat de răspunderea penală
Democraţi caută soluţii pentru acoperirea golurilor la Protecţia Copilului
Secretul câştigării proiectelor, dezvăluit social-democraţilor
Egner vrea micşorarea taxelor la Incubatorul de afaceri
Sală de sport la Vorona
Poliţia comunitară ne copleşeşte cu amenzi
Românul şi strugurii acri
O şcoală în care copii învaţă să preţuiască natura
Nu suntem pregătiţi pentru UE
Alcoolul de la moldoveni generează groază
Numărul infracţiunilor de la frontieră s-a redus la jumătate
Afacerile lui Miky
(Cârcotaşul)
Comentariu la comentarii (CC)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Confuzia lui Dumnezeu
Oferta noastră nu-i păcăleală!
Decese
Aniversări
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog