Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Sănătate
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27738
De la 07 Ianuarie 2003
111203066

Carrefour România susţine producătorii români!

  • 20 June 2013, 23:00
Strategia Carrefour pentru 2013 are ca axă principală dezvoltarea parteneriatelor cu comercianții și producătorii locali. Suntem în permanentă căutare de noi căi prin care putem ajuta economia locală, satisfăcând, totodată, nevoile și preferințele clienților noștri.
Strânsa colaborare cu comunitățile locale ne-a permis să putem dezvolta produse Marcă Proprie Carrefour. Există două căi de a dezvolta mărcile proprii: a le importa sau a le dezvolta local, cu producători din România. Carrefour, spre deosebire de majoritatea retailerilor, a ales a doua cale, mult mai complexă și dificilă, care presupune crearea de echipe și procese dedicate în cadrul organizației locale. Preferăm acest mod de lucru întrucât scopul nostru este acela de a dezvolta economia României, de a crea o afacere sustenabilă cu actori români.
Peste 90% din produsele alimentare Marcă Proprie Carrefour vândute în magazinele noastre sunt fabricate în România. Beneficiile pentru consumatori sunt, în primul rând de ordin economic, acestea fiind mai ieftine cu minimum 20% decât produsele mărcilor foarte cunoscute. 2.500 de consumatori ne-au ajutat să creăm în cadrul Panel Test-ului „Inspirate, Testate și aprobate de către tine!” produsele de calitate fabricate de către români, pentru români.
Pentru produsele proaspete, începând cu 2012, clienții Carrefour au posibilitatea de a alege din „Colțul verde” al hipermarketurilor, fructe și legume aflate în sezon, din agricultura națională. De altfel, prin Filiera Calității Carrefour, clienții pot achiziționa carne de porc provenită de la animale crescute fără hrană modificată genetic și fără antibiotice, în condiții naturale conforme cu legislația europeană, de la „Ferma Vegetal Trading”. „În acest an am dorit să facem ceva special pentru români cu ocazia zilei drapelului, sărbătorită pe 26 iunie.
Timp de o săptămână, produsele de proveniență românească se află în centrul atenției, fie că vorbim despre legume sau fructe, produse Marcă Proprie Carrefour, carne de porc din Filiera Calității Carrefour sau alte produse alimentare obținute de la ferme sau fabrici locale. Sperăm ca românii să ni se alăture la această sărbătoare a tot ceea ce înseamnă produse tradiționale, locale, sănătoase și mai ales gustoase!” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.
Te așteptăm la final de săptamână la standul de degustări de produse românești, în perioada 20-21 iunie, orele 16:00-20:00 și 22-23 iunie, orele 10:00-14:00.

Despre Carrefour
Cu peste 9.900 de magazine în 33 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienţi din Europa, Asia şi America Latină. Cu peste 3 miliarde de operaţiuni la casă, prin intermediul tuturor activităţilor sale, Grupul îşi asumă responsabilităţi economice, sociale şi de mediu şi garantează pentru calitatea produselor sale şi securitatea clienţilor săi. În România, Grupul Carrefour numără 119 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, şi 27 magazine de proximitate „Express”.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Dreptatea lui Stalin
În Brazilia, clasa politică este stupefiată de protestele de stradă
poporul se trezeşte: fie încetează să ne fure, fie oprim ţara
Raport: Leul ar putea menţine tendinţa de depreciere
Patru români, incluşi de Google pe o listă cu studenţi deosebit de talentaţi la informaticaă
Această aşa-zisă lege privind frontiera de stat a Transnistriei e o provocare
Topul judeţelor cu cei mai mulţi elevi navetişti
Alune americane
O conexiune politică stupefiantă
Ioan Rotundu
Botoşani: Dezastrul preconizat la Staţiunea Popăuţi s-a produs
staţiunea a fost dată pe mâna unui intrus
Moscova cere, în Parlamentul de la Chişinău, demisia ministrului Apărării, Vitalie Marinuţă
Guvernul schimba tot sistemul taxei de timbru, plăţile cresc si de 25 ori
Noul proiect al legii malpraxisului
* litigiul poate fi soluţionat amiabil, cuantumul daunelor morale - plafonat
Culise şi observaţii despre criza dintre Voiculescu şi Antonescu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă