Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
767
De la 07 Ianuarie 2003
122886416

Cătălin Măruţa, pe urmele unor infractori periculoşi

  • 22 June 2008, 23:00
Vara incarcata pentru prezentatorul Happy Hour, Catalin Maruta: emisiunea sa este una dintre putinele care nu intra in vacanta pana in luna iulie, iar de saptamana trecuta face naveta intre platourile de filmare de la “Un film SIMPLU” si studiourile MediaPro din Buftea. Motivul? Maruta a primit unul din rolurile cheie in acest film: este Catalin Manuta, un politist pentru care meseria nu mai are demult secrete si care s-a erijat acum in mentorul colegilor sai mai tineri si neexperimentati. Prima victima - ucenicul sau, Iulica Moca (interpretat de Iulian Moga), un politist naiv si pus pe fapte mari, ca orice tanar aflat la inceput de cariera.
Prima lor misiune ii aduce fata in fata cu doi infractori extrem de periculosi, Connect-R si Alex, insa pe Manuta nimic nu-l sperie, mai ales ca in toate filmele pe care le-a vazut pana acum, politistii castiga lupta cu “elementele negative”. Acum nu mai trebuie decat sa-si invete colegul cum sa actioneze in situatiile – limita si cazul e ca si rezolvat.
Prima lor zi de filmare a inceput foarte devreme, asa ca la ora 6 si jumatate Catalin si Iulian se pregateau deja pentru secventa in care agentul Manuta isi initiaza colegul in tainele condusului unei masini de politie. ”Abia acum mi-am dat seama cat de greu este sa turnezi un film, cat de mult se munceste pentru fiecare secventa. N-as fi crezut ca pentru o singura secventa se poate filma timp de cateva ore.” marturisea Catalin la sfarsitul primei sale zile de actor.
Pentru Iulian, unul dintre cei mai apreciati regizori de videoclipuri din Romania, cel mai dificil a fost sa se obisnuiasca cu postura de actor si sa se abtina de la a-i da indicatii regizorului filmului, Tom Gatsoulis. Pana la finalul zilei, doar prima parte ii reusise cu brio.
Incantat de costumul de politist, lui Catalin i-a venit ideea sa-i testeze eficienta : « Am vrut sa vad cat de bine ne-am intrat in rol, asa ca impreuna cu Iulian, am intrat intr-un bloc, am batut la prima usa si am intrebat foarte serios daca la scara respectiva locuieste familia Popescu. Doamna care ne-a deschis m-a intrebat razand: “Ce faci, Maruta, ai innebunit, acum umbli imbracat in politist? ”Prin urmare, mai avem de lucrat” concluzioneaza Catalin.
Filmarile pentru “Un film SIMPLU” au inceput in urma cu o saptamana si se vor incheia in luna iulie. Lungmetrajul produs de MediaPro Pictures va fi difuzat pe PRO TV in septembrie. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXLII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Blonda şi pompele funebre
Batalul lui Ghiorghiţă behăie la loc de cinste
(Lucullus)
Program Tele'M Botoşani luni, 23 iunie
O vară întreagă de premii cu … Pro Cinema la rece!
Urgent şi ieftin, că-i la ananghie!
Vitezomanul Cristian a provocat o nenorocire
Subvenţia agricolă la hectar ajunge greu în buzunarul ţăranilor
Distrugere masivă de muniţie
Lista cu elevii olimpici premiaţi de PD-L
Dărăbănenii s-au îngălbenit de tot
PNL n-a respectat înţelegerea politică cu PSD
"Rapsozii Botoşanilor" vor cânta pentru Ziua Internaţională a Ucrainei
Grupurile sanitare aduc pagubă SC Urban Serv
Tabăra „Codrii de Aramă” îşi deschide porţile pentru prima serie de copii
Pentru început, nevoi fiziologice gratuite, după care… pe bani
Olimpicii botoşăneni au fost premiaţi
Multe necunoscute în privinţa candidaţilor la parlamentare
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog