Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16454
De la 07 Ianuarie 2003
120811727

Ce năstruşnicii mai promite Portariuc botoşănenilor

  • 23 May 2016, 23:00
Primarul Ovidiu Portariuc are o bogată imaginaţie electorală, concurându-l vârtos pe fostul său şef politic Victor Ponta. Urmând directiva fostului nazist Goebels, ministrul lui Hitler cu propaganda, cum că o minciună repetată mereu devine un adevăr acceptat, Ovidiu Portariuc, de patru ani încoace ne-a tot împuiat capul cu proiecte megalomanice precum tren de mare viteză, megastadion, spital de urgenţe medicale, blocuri ANL de au ajuns unii pensionari aflaţi în solda primăriei ca asistaţi sociali să creadă că vorbele sale au devenit realitate.
Constatând că de la o zi la alta susţinătorii săi de mută în tabăra lui Fluture, Portariuc a schimbat tactica şi s-a repliat pe oferte cu care să-i facă de botoşăneni să-i plângă pe umăr pentru grija pe le-o poartă.
A anunţat Portariuc că va înfiinţa în cadrul Primăriei Botoşani un departament special care să se ocupe de copii cu autism. Autismul este inclus într-un program naţional de tratament finanţat de stat, primăriile neavând vreo implicaţie directă sau indirectă pentru că nu intră în atribuţiunile lor.
Portariuc nu va putea înfiinţa niciodată un astfel de departament pentru că nu are temei legal şi nici fond de salarizare destinat pentru aşa ceva. A minţit aşa cum o face de patru ani încoace. Primăria nu-i spital şi nici bază de tratament şi recuperare, pentru că altfel ar trebui să se înfiinţeze departamente speciale pentru bolnavii de sindrom Down, de TBC, scarlatină, poliomelită etc. şi ele boli sociale care afectează copii.
Au mai rămas 12 zile până când botoşănenii vor merge la vot. Până atunci Portariuc va mai putea oferta şi alte năstruşnicii, după care va reveni în familie să falimenteze şi restul afacerilor, domeniu în care a dat dovadă de pricepere. (M.A.M.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Luptă crâncenă între cele două tabere politice la Mileanca.
Tariceanu si Ponta depun un proiect de lege impreuna privind asigurarea unui proces echitabil
Tariceanu: Imi rezerv posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala pe Ordonanta privind modificarea Codurilor penale
HP, unul dintre gigantii IT-ului mondial, urmarit penal de DNA,
alaturi de Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, fosti sefi ai CNAS. Compania e acuzata ca ar fi incasat ilegal aproape 17 milioane euro in contractul pentru informatizare
Se prescriu surprinzator de mult medicamente mai scumpe, nu variantele lor mai ieftine
Consiliul Concurentei sustine ideea liberalizarii mai rapide a preturilor la gazele furnizate consumatorilor casnici
Arabia Saudita, intr-un cerc financiar vicios, banii continua sa se scurga din tara.
Evenimentul de tip lebada neagra ce ar putea duce petrolul la 25$/baril
Horoscopul zilei de 24.05.2016
Bancul zilei: D’ale scheleţilor
Baronul de Suharău pare să fie într-o mare derută
Lucian Boia: Strania istorie a comunismului romanesc (si nefericitele ei consecinte)
Troica care protejează corupţia contraatacă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă