Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
723
De la 07 Ianuarie 2003
123124294
pnl

Ce spun fanii bulgari şi ce scrie presa de peste Dunăre

  • după ce Steaua a eliminat-o pe TSKA din Europa League
  • 26 August 2011, 23:00
Presa din Bulgaria scrie ca TSKA a fost eliminata "logic" dupa ce a jucat "temator" si fara curaj in fata echipei Steaua Bucuresti.
Bulgarii acuza jocul prost si au scris ca "in mansa retur, jocul Stelei a fost demn de succesoarea eurocampioanei din 1986. Steaua s-a calificat meritat in grupe". In acelasi timp, fanii bulgari scriu pe site-urile de sport ca "cel putin TSKA a fost eliminata de o echipa puternica" si blameaza modul in care formatia bulgara a abordat meciul de joi seara.
Tud: Steaua a trantit usa! Bulgaria a iesit afara din Europa!
"Romanii au jucat ca o echipa si vor fi pentru a opta oara consecutiv in grupele unei competitii europene. TSKA a inceput temator meciul de joi, iar atacul "atomic" al TSKA-ului a fost fara dinti. In mansa retur, jocul Stelei a fost demn de succesoarea eurocampioanei din 1986. Steaua s-a calificat meritat in grupe. Traditia s-a pastrat, echipa romana merge mai departe si de aceasta data.", scrie ziarul bulgaresc Tud.
Sportal.bg: TSKA a zburat din Europa League
"TSKA a facut un mecif foarte slab in fata a 25.000 de fani si a fost eliminata logic", a scris publicatia bulgara Sportal.bg dupa meciul TSKA Sofia - Steaua, scor 1-1.
"Rezultatul negativ nu este cel mai rau lucru pentru TSKA. Ingrijorator este insa jocul echipei lui Daukanov. Jucatorii au evoluat cu frica si nu au reusit nici o ocazie importanta in afara de golul lui Platini", mai scrie publicatia citata.
TopSport: TSKA spune la revedere Europei!
"Per total, TSKA a aratat un joc foarte slab, iar ocaziile clare la poarta oaspetilor fiind aproape nule, pana la golul oaspetilor. Steaua nu a lasat-o pe TSKA sa faca obisnuita presiune de acasa si nici sa-si creeze ocazii", a mai scris Topsport.
Fanii: TSKA a meritat sa fie eliminata
Pe langa presa de peste Dunare, si fanii bulgari au acuzat jocul slab al formatiei TSKA si au recunoscut ca, per total, Steaua a fost echipa care a meritat calificarea in grupele Europa League.
Peter, un fan al TSKA scrie pe forumul publicatiei TopSport, ca "Cel putin TSKA a fost eliminata de o echipa puternica", in timp ce un alt user, Zlatin Tep, recunoaste ca a fi eliminat de Steaua sau de Dinamo Kiev (n.r. adversara de joi a echipei bulgare Litex Lovetch) nu e nici o rusine si nici bizar. Steaua nu e o echipa cu foarte multe clase peste noi, dar au fost mai buni si au meritat victoria".
"Se vede cu ochiul liber diferenta dintre o echipa exacta, bine pusa la punct tactic si echipa noastra. Unde sunt cei care anutau trei, patru goluri pentru TSKA?", scrie un alt fan, rincewind.
Pe sportal.bg, unul dintre utilizatori a scris: "Tipau unii ca vor bate cu 4-0, ca Zicu, Delev si Platini vor marca cate un hattrick, fiecare. Se anuntau cu surle si trambite ca vor fi 40.000 de spectatori. In sfarsit vedem de fapt cum stau lucrurile: TSKA a jucat prost in fata a 25.000 de spectatori. Zicu, Platini si Delev au batut mingea de colo-colo fara folos. Tragedie".
"Dupa cum joaca si dupa cum se comporta oficialii ei, n-o vad prea bine pe Steaua in grupe. TSKA a meritat sa fie eliminata la cat de slab au jucat", scrie un alt fan bulgar.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Suferinţele până la lacrimi ale lui Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Andrei Dolineaschi, atac la Buhăianu
Bancul zilei: Directorul şi noua secretară
Horoscop
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Pui albi înăbuşiţi
Crin, dă-ţi jos cravata!
China îşi extinde arsenalul nuclear
Radu Mazăre îmbogăţeşte PSD-ul cu manechine
Vladimir Putin is-a ales cu o entorsă a umărului
Până la urmă se face moul partid condus de Sebastian Lăzăroiu
USL propune un litoral pe placul lui Mazăre
Turcia si Ucraina, cele mai vulnerabile state în cazul unei noi crize financiare
Cel de-al 20-lea an de independenţă poate fi ultimul
Inaugurarea Complexului “Crucea Mântuirii Neamului Românesc”
”Din inimă pentru inimi”
Anunţ ISU Botoşani
Întreruperi furnizare apă în ziua de 29 august
Liceenii slabi la Bac şi la componentele digitate
Constructorii cu lucrări la şcoli mai au de aşteptat banii
Bolnavii fără bani se vor trata doar cu medicamente ioeftine
Urgenţele medicale vor fi internate obligatoriu
La rectificare de buget, Udrea l-a sărit pe Ţâbuleac
]n în schimb a fost generoasă în promisiuni
Primele contracte vor fi încheiate până la finele anului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog