Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20810
De la 07 Ianuarie 2003
110941280

Cheful poliţiştilor organizat la cantonul din pădurea Vorona

  • Ioan Rotundu
  • 14 October 2019, 18:58
Vineri, 11 octombrie a.c., în interiorul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a avut loc o şedinţă de analiză a activităţii poliţiştilor de la Serviciul de Pază şi Ordine Publică. Şedinţa a decurs după tipicul cunoscut. Adică, poliţiştii care execută ordinile abuzive ale şefilor au fost lăudaţi, cei care se supun doar legii, adică îşi fac datoria conştiincios, criticaţi.
După această spălătură de rufe în interiorul instituţiei, folosindu-se din plin detergentul ineficient corupţiei, întreg staff-ul s-a deplasat în zona păduroasă Vorona - Tudora, la un canton silvic. În această zonă există doar două cantoane pretabile la aşa ceva. Cel al lui Andronic, situat în pădurea din apropierea mănăstirii Vorona şi cel al lui Gheorghiese, cumătru cu fostul comisar şef Adrian Osolinschi, situat sub buza pădurii Tudora, ambele ferite de ochii lumii.
Chiolhanul s-a organizat la cantonul lui Ioan Andronic, vecin cu mănăstirea dar adânc ascuns în pădure. Este un fief al liderilor PSD, ocrotitorii corupţiei din IJP Botoşani, aşa că a fost un chiolhan şi cu o uşoară nuanţă de doliu şi regret după căderea guvernului Dăncilă.
. Nu se putea ca chiolhanul să nu fie onorat şi de prezenţa şefului suprem. Comisarul şef Viorel Şerbănoiu (foto), şeful IJP Botoşani, şi-a făcut prezenţa bine dispus, numai că bucuria sa era, de fapt, una falsă.
Tocmai aflase că Rotundu, în emisiunea sa de vineri seara, a spus botoşănenilor că Şerbănoiu are zilele numărate în funcţie pentru că de la Ministerul de Interne nu i-a venit prelungirea mandatului de şef interimar.
Însuşi Şerbănoiu, integrat în atmosfera de chef, le-a spus celor prezenţi că luna aceasta se va pensiona, urmând să ducă şi el o viaţă liniştită. Pe la miezul nopţii, cu puţin peste ora 00.00, Şerbănoiu a plecat. Cheful a continuat şi mai abitir, bucuria că şeful suprem se va pensiona fiind stropită din belşug cu vin din donaţiile făcute de către cei cu păcatele rămase nesancţionate.
S-a discutat aprins şi cine va fi viitorul ministru de Interne. Dacă şefii corupţi din minister, cu numele cunoscut în sistem, vor fi daţi afară sau numărul lor va fi înmulţit cu cei aduşi de liberali, lărgind hora corupţiei.
Totuşi, lipsa lui nea Mitică Aioanei s-a resimţit. Ce mese îmbelşugate se organizau pe când acesta era şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice!!! Ştia nea Mitică la cine şi pentru ce să sune, că doar la el se făceau şi desfăceau dosarele cu care, apoi, se derula şantajul aducător de firfirei..
Spre ziuă cheful s-a spart, fără ca vreun agent de la rutieră să fi fost prin preajmă pentru a folosi fiolele alcoolscopice. Să vă fie de bine, domnilor poliţişti de la Pază şi Ordine. Câtă vreme aţi chefuit, oraşul a fost mai liniştit decât atunci când sunteţi pe felie!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


COMUNA MIHAI EMINESCU A CASTIGAT PROCESUL CU A.D.I. ZONA METROPOLITANA
Gaşca roşie botoşăneană continuă cu minciuna şi ipocrizia
Ioan Rotundu
Salvarea României nu cred că va veni de la Guvernul Orban
Ioan Rotundu
Când autoritatea publică a Urbanismului Botoşani este compromisă
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 14 -20.10.2019
Bancul săptămânii: Cum se roagă ginerele când îi trăieşte soacra
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Preşedintelui Costică Macaleţi i-au sărit… plombele
Ioan Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu Emisiunea din 11.10.2019
Cum justiţia l-a declarat mort, de viu ce este, pe baronul – primar PSD de Cristeşti
Ioan Rotundu
Din istoriile istoricului ajuns baron PSD şi primar de Cristeşti
Ioan Rotundu
Nici în ceasul al 12-lea, baronul primar de Cristeşti n-a respectat legea (III)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă