Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
800
De la 07 Ianuarie 2003
123134540
pnl

Cine este Daniela Lozneanu, preparatoarea de cafele, promovată e PSD subprefect

  • Ioan Rotundu
  • 14 December 2017, 23:00
Instalată în funcţia de subprefect de Botoşani, Daniela Lozneanu a avut un parcurs al vieţii aproape tras la indigo cu al Doinei Federovici. Şi-a început cariera ca uşieră şi preparatoare de cafele la fostul subprefect Victor Poplauschi, soţul ei fiind şoferul acestuia. De la Poplauschi a trecut uşieră şi preparatoare de cafea la senatorul de Botoşani şi PSD Răzvan Teodorescu.
Rămasă fără stăpân, Daniela s-a oploşit pe la Locativa pe vremea când director era Cătălin Flutur, pe atunci şi preşedinte al PD. Prin susţinerea lui Flutur a ajuns director la Sanatoriul Guranda. Director doar cu numele pentru că unitatea spitalicească era condusă în fapt de economistul Dinu Moroşanu, cel care a fost mulţi ani directorul Magazinului Botoşani.
N-a durat mult timp şi a apărut în preajma prof. Mircea Dănuţa care tocmai se oploşise la PSD şi spera să ajungă deputat. Daniela l-a servit pe profesor cu tot ce i-a stat în putinţă. Dănuţa n-a ieşit deputat în urma alegerilor din toamna anului 2008 dar Daniela, care-şi făcuse carte de vizită în PSD,, a intrat în atenţia unor importanţi lideri ai PSD Botoşani care au luat-o sub protecţia lor. Serviciu contra serviciu, lecţie de viaţă însuşită de Daniela de la mult mai versata Doina Federovici.
Fac aici o paranteză. Federovici, nevastă de şofer, şi-a început cariera politică pe postul de uşieră şi preparatoare de cafele la regretata deputată Viorica Afrăsânei. Mult mai abilă şi cu simţ practic dezvoltat, Federovici a ştiut de fiecare dată cui să cedeze şi de la cine să ceară pentru a mai face un pas în ierarhia partidului. Acum este senator şi preşedinte al partidului, învingându-l prin KO pe Costică Macaleţi care, concentrat prea mult asupra femeilor, băuturilor şi ţigărilor fine, n-a mai avut timp să observe că Doiniţa ăi trage scaunul de sub fund.
Daniela a tras cu ochiul la Doiniţa şi a prins şmecheria care-ţi deschide viitorul în viaţă. A prins repede aripi şi a zburat direct pe postul de director adj. la ITM Botoşani ca apoi să devină director interimar. I-a plăcut Doiniţei modul în care Daniela i-a plagiat „metoda promovării”.
Cu buzele ţuguiate, probabil defect profesional, cu gropiţe în obraji, Daniela Lozneanu (foto 1), susţinută de Doiniţa, Doiniţa, dar mai ales de Costică Macaleţi recunoscut fără drept de contestaţie a cuiva drept Don Juan al PSD, a câştigat disputa asupra postului de subprefect, cealaltă Daniela Beclea (foto 2) aflată pe post de subprefect nemaifiind utilă cuiva.
Aflând că Daniela Lozneanu o va înlocui în funcţia de subprefect, Daniela Beclea a declarat cu fină şi criptată ironie că se bucură de noul înlocuitor care are mare trecere prin PSD şi probabil că va face mai mult decât a făcut ea. Păi, Beclea, în doi ani de zile cât a fost subprefect n-a făcut nimic, noua Danielă ce-ar putea face mai mult decât atât?
Lozneanu a devenit subprefect dar mizeria sa profesională şi morală promovate în interiorul ITM cât a fost şefă au rămas şi se iţesc la vederea publică ca dovezi ale incompetenţei sale. Dar cui îi mai pasă de ce-a făcut ea la ITM, de vreme ce în PSD sunt promovaţi exact acei membri devotaţi partidului, incompetenţi profesional şi musai să aibă măcar o plângere penală.
Lozneanu, de pe urma activităţii de la ITM, dacă am fost corect informat are cel puţin două plângeri penale, ceea ce o recomandă chiar pentru postul de prefect. Dan Şlincu să ia aminte la ce spune Biblia despre creaţia femeii. Dumnezeu i-a scos bărbatului coasta de drac şi neştiind ce să facă cu ea a modelat un chip de om cu trăsături mai delicate decât ale lui Adam, aşa că între picioare s-a gândit să-i facă o gaură, să aibă şi Adam unde juca poarca. Nici prin cap nu i-a trecut Lui ce va putea face femeia cu acea gaură, că în vremurile Evei încă nu se instituise funcţia de subprefect.
În ce-o priveşte pe fosta doamnă subprefect Daniela Beclea, ea se va întoarce pe postul de contabilă la Primăria Botoşani şi va relua munca cu hârtiile. Aşa păţesc cei care n-au respectat înţelepciunea populară a proverbului „nu te ridica cizmare mai sus decât calapodul”.
Cu un prefect fost vânzător de sucuri prin Dorohoi şi un subprefect preparator de cafele
„Semne bune anul are,
Semne bune de belşug,
Pentru brazda de sub plug…ul PSD-ului.
La anul şi la mai mulţi a ni!”

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Iordache sustine ca amendamentele controversate aduse codului de procedura penala nu depasesc cadrul directivei europene
Ministerul Sanatatii majoreaza limita de varsta de la 7 la 16 an pentru copiii ai caror parinti beneficiaza de concediu medical in vederea ingrijirii lor
Bancul yilei: Inventivitatea românului
Horoscopul zilei de 15.12.2017
Kovesi: Daca vor intra in vigoare modificarile propuse la procedura penala DNA se inchide
Acestea nu ne vor mai lasa sa investigam infractiunile de coruptie / Imaginati-va cum e sa suni o persoana care a cerut mita. Ce sa mai investighezi?
Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre faptul ca sesizarea tinerei care a supravietuit tentativei de omor
de la statia de metrou Costin Georgian a durat doua ore: "O sincopa"
Florin Iordache amana atacul asupra Justitiei
- discutiie din Comisia speciala pe Codul penal si de procedura penala au loc luni/ USR: "Daca se adopta modificarile, intreg Parlamentul se curata de dosare. Nu vor mai fi infractiuni in Romania"
Inca un amendament cu efect letal pentru justitie.
Ancheta cu zurgalai, suspectul trebuie mai intai avertizat inainte ca procurorii sa apuce sa stranga probe
Dezastrul de la Compania de Autostrazi:
0 km de autostrazi, 0 km de variante de ocolire, 0 km de drum national finalizati in 2017 - Asociatia Pro Infrastructura
Reactia DNA la propunerile PSD:
Modificările vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale / Directiva UE e folosită doar ca un pretext pentru a elimina capacitatea organelor de urmărire penală de a descoperi și de a dovedi infracțiuni
Să transformăm nefastul decembrie într-unul fast
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog