Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10389
De la 07 Ianuarie 2003
122870456

Cod portocaliu de ninsori si viscol valabil de luni seara pana marti dupa-amiaza

  • 26 November 2017, 23:00
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori abundente, strat consistent de zapada si intensificari ale vantului, valabil de luni ora 20.00 pana marti ora 16.00 in zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
In intervalul mentionat, in zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges, va ninge abundent, se va depune strat de zapada consistent, iar vantul va avea intensificari temporare cu rafale de 55...70 km/h spulberand zapada si determinand scaderea vizibilitatii.
ANM a transmis duminica la pranz si doua avertismente de tip cod galben.
Potrivit primului cod galben, intre luni ora 16.00 si marti ora 18.00 se vor consemna ninsori insemnate cantitativ, strat de zapada si intensificari ale vantului la munte in Carpatii Meridionali si Orientali, sudul si estul Transilvaniei si vestul Moldovei.
In Carpatii Meridionali si Orientali, va ninge insemnat cantitativ, iar vantul va prezenta intensificari temporare mai ales in zona inalta, cu viteze la rafala de 55...70 km/h.
Indeosebi in noaptea de luni spre marti (27/28 noiembrie) si in prima parte a zilei de marti (28 noiembrie) precipitatii predominant sub forma de ninsoare se vor semnala si in sudul si estul Transilvaniei si vestul Moldovei, unde local se va depune strat de zapada.
Al doilea cod galben, valabil de luni ora 16.00 pana marti la aceeasi ora avertizeaza ca in Muntenia, estul Olteniei si sudul Moldovei va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp.
Local in judetele Vrancea, Buzau, Braila Ialomita, Calarasi si Ilfov vantul se va intensifica, temporar cu viteze de 55...65 km/h.
Cantitati de apa de 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp vor fi si in Dobrogea si vestul Olteniei. Indeosebi in dimineata zilei de marti, precipitatii mixte se vor semnala local in Oltenia si pe arii restranse in Muntenia, noteaza meteorologii.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Oeştişorul de aur pus în încurcătură
Horoscopul zilei de 27.11.2017
Ministrul Apararii: Miercuri semnam contractul pentru sistemele Patriot.
Este un semnal de descurajare a Rusiei si de aparare
Kelemen Hunor: Centenarul Unirii ar trebui sa fie o perioada in care majoritatea romana sa accepte si ceea ce cerem noi,
un dialog, in care vom avea o noua relatie
Cresterea rapida a salariilor pune in pericol competitivitatea Romaniei
si mareste deficitul de cont curent -O crestere economica sustenabila este improbabila
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 24.11.2017
Vladimir Putin a dispus ca economia Rusiei sa fie redirectionata pe fagas militar
Productia interna de gaze asigura 90% din consum,
furnizarea pentru consumatorii protejati este asigurata
Stephen Hawking a laudat un cantaret de muzica pop din China pentru ca i-a adresat o intrebare despre migrarea in cosmos
Romania trebuie sa faca parte din "nucleul dur" al UE
Cod portocaliu de ninsori si viscol valabil de luni seara pana marti dupa-amiaza
„Corupţia teste protectorul fratelui meu Ionică Nechifor”
Ioan Rotundu
Autorităţile judeţului să oprească nelegiuirea preotului Valeriu Tincu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog