Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22553
De la 07 Ianuarie 2003
122908202

Comuni9cat: PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN Org. Botoşani

  • 14 July 2013, 23:00
Ecologiştii botoşăneni nu sunt de acord cu organizarea Summer Fest pe Bulevardul Mihai Eminescu şi Pietonalul Unirii deoarece s-ar repeta ceea ce s-a întâmplat anul trecut , când s-au rupt copacii şi s-a distrus spaţiul verde.
Ecologiştii din municipiul Botoşani susţin organizarea Summer Fest în Centrul Vechi , o zonă în care nu este foarte mult spaţiu verde şi o zonă care se pretează pentru astfel de acţiuni.
“Din punctul nostru de vedere, un festival precum Summer Fest trebuie organizat în Centrul Vechi al municipiului. Parcul Mihai Eminescu, Bulevardul Mihai Eminescu şi Pietonalul Unirii sunt zone pentru promenadă , sunt zone cu foarte mult spaţiu verde. Din experienţa anului trecut ştim că s-au rupt copaci , s-au distrus spaţiile verzi iar în final s-a ajuns la o pagubă de 400.000 de lei”, a declarat Sergiu Zvîncă, preşedinte Organizaţia Municipală PER Botoşani.
“Promovarea Centrului Vechi trebuie sa fie o priortate. Atunci cand o investitie de cateva milioane de euro bani europeni nu genereaza nici un loc de munca atunci e o problema ! Partidul Ecologist Roman isi ofera disponibilitatea pentru a gasi solutii. O firma specializata in organizare evenimente pentru a administra centru vechi in totalitatea sa poate fi o solutie . In Europa se poarta genul de mall in aer liber iar locatia Centrul Vechi se preteaza la o astfel de activitate” , a declarat Daniel Alexandru , presedinte filiala PER Botosani .

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Alegerea Duhului
Gastronomie: Borş cu fasole de să-ţi baţi copiii
Cruzime şi adevăr
Eminescu, scos la produs!
Botoşani: Amironesei i-a făcut lui Dan Andraşcu un cadou de 7,5 miliarde lei
cadoul este chiar societatea Prodcoop
Lumea lu' Rotundu: Fântâna buclucaşă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog