Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
147
De la 07 Ianuarie 2003
123196450
pnl

Comunicat de presă – „Târgul de Crăciun”

  • 13 December 2011, 23:00
Asociatia „Pentru Botosani” impreuna cu Primaria Municipiului Botosani, organizeaza, la initiativa senatorului PDL Daniel Humelnicu, “Targul de Craciun al Botosanilor”, un eveniment gandit pentru a-i aduce pe botosaneni aproape de valorile locale. Deschiderea festiva a targului va avea loc vineri, 16 decembrie, la ora 12şş, unde botosanenii sunt asteptati cu un spectacol de traditii, oferit de liceele si scolile din municipiul Botosani. “Targul de Craciun al Botosanilor” doreste sa le ofere posibilitatea locuitorilor municipiului Botosani si nu numai, de a se intalni cu produse traditionale autentice din judetul nostru. Evenimentul nu va cuprinde doar mancaruri alese, ci si mestesuguri, datini si traditii populare aduse in zona istorica a orasului.
“Dorim ca acest targ, nascut anul trecut in preajma Sarbatorilor de Iarna, sa devina o traditie in Botosani. Cred ca este absolut normal sa dam posibilitatea producatorilor locali sa isi expuna produsele de o calitate autentica intr-un ambient cat mai potrivit pentru ca botosanenii sa aiba acces la ceea ce avem noi mai bun in judet. Sunt absolut convins ca “Targul de Craciun al Botosanilor” va deveni in timp unul dintre evenimentele asteptate de fiecare dintre noi ca un moment al reintalnirii cu valorile noastre traditionale autentice” a spus senatorul PDL Daniel Humelnicu, intitiatorul acestui eveniment.
Organizatorii au ales ca amplasament al targului, recent inauguratul Centrul Vechi din Botosani, restaurat dupa foarte multi ani in care a fost lasat in paragina. “Am dorit neaparat sa organizam acest targ de Craciun chiar in Centrul Vechi pentru ca acest loc trebuie sa polarizeze toate energiile Botosaniului! Este locul unde traditia trebuie sa se intalneasca cu prezentul si unde
fiecare botosanean sa simta ca se intoarce in timp, pe vremurile in care produsele din targ erau la adevarata lor valoare locala” a declarat viceprimarul Catalin Alexa.
Evenimentul va cuprinde atat producatorii traditionali de bunuri si servicii, cat si artisti locali, ce vor bucura toate gusturile, in spirtul Sarbatorilor de Craciun.
Asociaţia „PENTRU BOTOSANI”

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Odiseea omenirii XI
Reţeta zilei: Scoarţă
Bancul zilei: Coincidenţe la maternitate
Caricatura zilei
Comunicat de presă – Muzeul judeţean Botoşani
Audiat la DNA în legătură cu finanţarea ilegală a campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană
Vrăjitoarele au dreptate: de ce să plătească impozite? Biserica plăteşte?
ICCJ a respins recursul în interesul legii privind recalcularea pensiilor speciale
Datoria externă a României se apropie de 100 miliarde euro. Cine ne-a împrumutat şi cu cât?
CERN anunţă că "a întrezărit" bosonul Higgs
însă nu are date suficiente pentru a confirma descoperirea
Premiu de consolare la „Gala Tineretului Democrat Liberal”
Cupluri „de aur” premiate de primarul Cătălin Flutur
Botoşani: Pictura unică în lume a fost expusă
Ministerul Sănătăţii vrea gărzi medicale mai puţine
Eleva băută va avea scăzută nota la purtare
Botoşani: Reducere drastică de personal la Inspecţia în Construcţii
Spitalul judeţean Botoşani: Scandalul tchetelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog