Joi: 28 Aprilie 2011

Caricaturi
Lumea lui Rotundu

Comunicat de presă Electroalfa

In cadrul companiei Electroalfa a luat fiinta Divizia de Confectii Metalice, parte a unui amplu proces de reorganizare a structurii corporative. Configurarea noii arhitecturi de business permite administrarea mai eficienta a fiecarei linii de produs si este rezultatul unor ambitioase planuri strategice orientate spre client.
Divizia de Confectii Metalice vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de confectii metalice, utilizand tehnologii performante, permanent imbunatatite si atent monitorizate de o echipa de profesionisti.
Creata initial cu scopul de furnizare a carcaselor metalice pentru echipamentele electrice produse de celelalte divizii Electroalfa, ne-am extins activitatea reusind oferirea de solutii fiabile conform specificatiilor primite de la client sau dezvoltate impreuna cu acestia. Utilarea completa cu tehnologii inovatoare ne permite fabricarea pieselor din tabla de otel cu grosime de pana la 4mm. In cadrul proceselor de proiectare, ofertare si productie utilizam software-uri specializate precum AutoCAD, SolidWorks, Tops 300, Lantek, Toppunch.
Productia se desfasoara intr-o fabrica moderna cu o suprafata de 4.000 mp, unde sunt prelucrate in medie 100 tone de otel lunar. Dintre principalele produse pentru terti amintim: carcase metalice pentru echipamente electrice sau dupa proiectul clientului, filtre metalice, tabla perforata, rafturi, vestiare, cutii gaz, cutii hidrant, cosuri pentru deseuri menajere. Produsele noastre sunt preferate in domenii precum industrial, energetic, auto, alimentar, infrastructura.
“Punem la dispozitia clientilor un nou catalog de prezentare a diviziei, in care se regasesc informatii complete despre intreg portofoliul de produse. Patrunderea pe noi piete si identificarea de clienti din diverse arii de activitate sunt obiective esentiale propuse pentru anul in curs. Atingerea acestor teluri va fi o provocare pentru intreaga echipa a diviziei si implicit va conduce la cresterea flexibilitatii in derularea proceselor de ofertare si productie. “ - Vasile Tureac, Director Divizie Confectii Metalice.
Pentru a raspunde cat mai prompt cererilor de oferta, clientii pot trimite solicitari direct pe adresa de contact a diviziei:
[email protected], telefon 0231 519391, fax 0231 519492. Companie cu capital integral privat, Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Printre clientii companiei se numara Vodafone, CEZ Distribuţie, Uti Grup, Hidroserv, OMV Petrom, E.ON etc.
2011 este anul celebrarii a 20 de ani de activitate Electroalfa.

Bancul zilei: Adevăratul bărbat
Caricatura zilei
Lumea lu Rotundu
Pe la IŞJ Botoşani lucrurile sunt mai putrede ca în Danemarca
Oprişanu, directorul de spital cel mai harnic
Spitalul Truşeşti a devenit cămin de bătrâni
Liceeni în gardă
A primit un dar de suflet de la Mitropolitul Moldovei
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Ce n-a făcut statul face Victor Mihalachi
300 de elevi cazuri sociale vor fi bursieri
Piedici la angajare pentru medicii cu competenţe limitate;
Vicepresedintele PE este acuzat că a plagiat lucrările unor academicieni pentru a-şi lua doctoratul
Echipa de prim-vicepreşedinţi ai lui Boc: Flutur, Anastase, Falca si Oltean
Un doctorand al Universităţii Harvard a fost ales lider politic al tibetanilor, în locul lui Dalai Lama
Câteva date despre monarhia Regatului Unit al Marii Britanii şi Prinţul William de Wales
Personalul centralei nucleare Kozlodui, evacuat după o creştere a nivelului radiatţilor
Gazprom prognozează majorări masive de preţuri pentru gazele naturale
500 dolari/mia de metri cubi
Hoţie fără precedent la Casa Agronomului şi Camera Agricolă
tartorul este Gheorghe Dănilă

Contact: [email protected]

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!