Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3717
De la 07 Ianuarie 2003
111351369

Comunicat presă Primăria Botoşani

  • 12 June 2013, 23:00
Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, invită toţi cetăţenii interesaţi de oportunităţile de carieră din diverse domenii, să participe la evenimentul intitulat “Este viitorul tău. Gândește-te la asta!”. Acţiunea va avea loc azi, Joi, 13 iunie 2013, între orele 13.00 – 15.00, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Botoșani și Agenția Pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Este o acţiune interactivă care vine în sprijinul unui program de creare a locurilor de muncă în Botoșani, conceput cu scopul de a informa elevii de liceu despre angajatorii locali și despre oportunitățile de carieră în diferite domenii.
„Îmi doresc ca la această acţiune să subscrie un număr cât mai mare de elevi, studenți, părinţi, dar şi agenţi economici, pentru a le aduce la cunoştinţă tuturor cât de important este viitorul tinerilor din Botoşani şi pentru a le prezenta ce tipuri de cariere există la noi. Când termină liceul, majoritatea elevilor se orientează spre alte orașe care le oferă posibilitatea de a urma studii superioare şi de a-şi clădi o carieră.
Rolul nostru este de a-i ajuta să obţină un loc de muncă în Botoşani, pentru că orice inițiativă reală și consistentă de creștere economică și dezvoltare socială este iluzorie în absența unor oameni bine instruiți.
Realizăm că atât în sistemul public cât și în cel privat vechimea nu este obligatoriu sinonim cu experiența, de aceea deprinderile dețin o importanță sporită în recrutarea angajaților, astfel tinerii putând realiza acea infuzie de cunoștințe și abilități atât de necesară progresului. Avem angajatori locali interesați de atragerea de resurse umane cu o pregătire solidă și mai ales adaptată la specificul local și necesitățile profilului de activitate.
Locurile de muncă pentru tineri sunt o prioritate pentru Executivul Primăriei și credem că și pentru mediul privat, ele reprezintă de fapt creditul dat noilor generații, constituie o investiție pe termen lung. Este nefiresc să “exportăm” la nesfârșit absolvenți, în condițiile în care România și mai ales Botoșani au o nevoie stringentă de a se dezvolta, și prin resurse umane înalt calificate”, a declarat Ovidiu PORTARIUC.
Seminarul interactiv va include prezentările companiilor, urmate de întrebări adresate de către public. Elevii vor avea ocazia să discute mai multe detalii cu angajatorii și să obțină materiale informative suplimentare despre companie la punctele de prezentare, pregătite în holul Teatrului „Mihai Eminescu”, înainte și după seminar.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Răspuns sincer
50.000 de români au semnat până în acest moment pentru integrarea Basarabiei cu România
Ioan Ghişe îşi face mea culpa faţă de premierul Ponta
Ministrul Fenechiu va afla pe 4 iulie dacă va fi condamnat sau nu
Rusia: Mii de oameni protestează împotriva lui Vladimir Putin, la Moscova
Ponta verifică cine i-am modificat Ordonanţa despre impozitarea veniturilor compensatorii
Victor Ponta, atac dur la trei miniştri liberal
Dan Sova susţine că Deutsche Bank ar putea finanţa autostrada Comarnic-Brasov
BMW ar putea deschide o fabrică în România
Alune americane
Un volum ştiinţifico-geografic despre judeţul Botoşani
Ioan Rotundu
Botoşani: AJCPS în prag de executare silită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă