Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28337
De la 07 Ianuarie 2003
101865747

Corupția din cadrul poliției de frontieră e la cote maxime! (VII)

  • Zoe Zlata
  • 24 February 2021, 19:35
Dezvăluirile din ultimele zile făcute de către Jurnalul de Botoșani a atins corzile unor protectori din sfera mafiei transfrontaliere! Mafie care e ca un buboi infect! Odată atinsă, își revarsă puroiul asemenea unei lave vulcanice! Doi ciumpalaci,de pe doua pagini de Facebook false, pe nume real Dan Radu și Florin Zlate , care s-au autointitulat Fănus Bănel și Daniela Dana, apoi înumele în Aurel Băcăuanu! Două gunoaie care nu fac nimic altcevadecât să își odihnească fundul pe scaune, stand toată ziua pe Facebook! Voi nici coloana vertebrala nu aveți! Sunteți niște râme, niste putoricare stați pe spatele polițiștilor ce cotezează pentru voi!
În decembrie 2020,când Justițiarul.ro a publicat ep.6 despre mentorul vostru, cel care vă ţine umbrela, ați tăcut! Ați stat morți în lanul cu porumb! Acuzațiile pe care le făcea Justițiarul în luna decembrie erau mult prea grave!
Va amintim dacă ați uitat: se vorbea de racolarea lui Victor Mariniuc de către Serviciul de Informație și Securitate ( SIS) din R. Moldova! Adică, un ofițer dintr-o țară UE,membră NATO- racolat de un serviciu secret dintr-o țară pro rusă! Dacă aveți scleroză, vă împrospătăm memoria: Justițiarul .Ro a fost situl,care în 2018 a publicat în exclusivitate poze de la captura cu tirul plin de țigări prins pe malul Prutului!
Pozele au plecat de la oamenii voștri! Cine era în fruntea ITPF in iunie 2018? Victor Mariniuc! Cine a avut acces la poze și informații? Gaby Pandelea și membru SNPF, șeful de echipă Bogdan Constantin,zis Broască! Mergând pe firul logic, Justițiarul.ro în 2018 a fost cumva aliatul vostru? Ați distribuit masiv tot ce a publicat!!! Pentru că vă convenea situația!
În 2020 ați murit pe front! Noi o să reproducem textul de pe site Justițiarul.ro apărut în decembrie 2020 și dispărut la 30 min după publicare! Multi s-au întrebat de ce? Cum e posibil așa ceva? Sursele noastre ne-au informat că, cei din tara vecina ,adică SIS au intervenit operativ pentru a dispărea materialul! Cineva totusi l-a salvat! Luaţi de aici și serviți, cu o tona de lămâie! Am selectat doar episodul unde merge vorba strict de traficul de țigări în cantități uriașe! Cităm:
"Am accesat CIJM ( Centru de Investigații jurnalistice din Moldova), unde am găsit câteva investigații destul de bine documentate și argumentate ,care ulterior au fost publicate pe site anticorupție.md"
https://anticoruptie.md/ro/investigatii/economic/mafia-contrabandei-cu-tigari-brokerul-lui-dodon
Cităm sursa : "Amintim că importul țigărilor prin magazinele duty-free a fost stopat în urma deciziei Guvernului Sandu din iulie 2019. Conform unui document al PCCOCS ajuns în posesia reporterilor CIJM, cauza penală pe numele Sheriff a fost deschisă la sesizarea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, România."
Poliția Română informa autoritățile moldovenești că mai multe persoane asociate în grupări criminale desfășoară activități de contrabandă cu țigări prin valorificarea acestora pe teritoriul Republicii Moldova, Ucrainei și mai multor state din UE. Ciumpalacul ăsta de Mariniuc trebuie urgent scos pe făraș afara!!! În condițiile în care pe tarlaua lui a fost găsit tirul plin ochi cu țigări de
contrabandă, alți mafioți scot prin punctul Albita câte un milion jumătate de euro, bani proveniți din contrabanda cu țigări, așa cum afirmă procurorii moldoveni și nu îi vede nimeni.
Iasul geme de cantități uriașe de steroizi, fabrici clandestine de țigări trecute prin punctele de frontieră. Pavel încasează sume fabuloase în euro prin PTF Sculeni, gigoloiul ăsta de Mariniuc, un Alain Delon în vârful Copoului, semnează adrese oficiale și le trimite în ţara vecină, unde îi informează pe moldoveni că în țara lor zburdă grupări de traficanți ce au legătură cu Duty Free!
Și pentru asta, Victoras,noi românii trebuie să îți dăm grad de chestor, să îți mai adăugăm la salariu vre-o mie de euro, după care și o pensie nesimțită!!
Cei din anturajul tău sau mai bine zis stăpânii tăi de peste Prut ne-au spus că odată cu avansarea în grad ,vei avansa și în funcție! Adică ai locul deja tintit- sef la IGPF! Pentru care merite? Să știm și noi?! De când ai fost numit șef la ITPF Iași ce ai făcut? Un singur lucru numește! Unul!! Nu ai cum! Pentru că nu ai făcut nimic! Dar absolut nimic! Cum nimic nu ai făcut și la Ambasada României de la Chișinău!
Până la urmă tu muncești pentru statul român sau pentru mafia din R. Moldova? Pe tine te freacă la linguriță ce se întâmplă în ţara vecină sau ar trebui să faci ordine cu subalternii tăi? Cum și de unde ţi-a venit ție ideia să informezi PCCOCS despre contrabanda din Moldova și Ukraina? Tu ești zdravăn la cap?
Jurnaliștii de CIJM continuă dezvăluirile despre mafia transfrontalieră! Și vin cu cifre, cu date exacte! Cităm sursa : "Două companii din regiunea transnistrean㠖 Almavis și Tabimport – sunt cele mai mari exportatoare de țigări în Moldova. Cele două firme deschise recent au iexportat aproape aceeași cantitate în Republica Moldova precum marii jucători de pe piața mondială a produselor de tutun – Philip Morris, Japan Tobacco International sau British American Tabacco.
Numai în primele nouă luni ale anului 2020, ianuarie–septembrie, au fost aduse în Moldova peste 3,3 miliarde de țigări, echivalentul a 165 de milioane de pachete de țigarete, conform datelor oferite reporterilor Centrului de Investigații Jurnalistice din Moldova (CIJM) de către Serviciul Vamal. Chișinăul închide ochii la această schemă, deși importurile uriașe depășesc de trei ori cererea de piață din Transnistria (Legitimate Market Demand) de 500 de milioane de pachete anual.
În condițiile în care, în medie, un tir are o capacitate de peste 1.000 de cutii cu țigări (50 de cartușe a câte 10 pachete fiecare), în Moldova au intrat peste 330 de tiruri în perioada indicată. Astfel, valoarea totală a țigărilor importate în anul curent este de aproape 50 de milioane de dolari, având în vedere că un tir de țigări costă în medie 150.000 de dolari."
Am încheiat citatul!
SRI, voi ce faceți?Noi, prostimea ne certăm pe măști, dezinfectanți, declarații ca să ieșim în stradă după o legătură de pătrunjel, iar Serviciul vamal al R. Moldiva a confirmat oficial pentru jurnaliștii de la CIJM că în țara vecină,îin primele 9 luni ale nului trecut au intrat 330 tiruri cu țigari!
Care au luat drumul UE! Prin China oare? Sau prin vămele lui Mariniuc și cursul râului Prut! Profitul la un tir de țigari, știe toată lumea, e de 1 milion de euro! Adică noi vorbim de 330 milioane de euro din ianuarie până în septembrie 2020! Nu că nu ar avea încredere în sursa noastră SIS din tara vecina, dar ne-a confirmat că Victor Mariniuc are angajament semnat cu ei,că este omul lor in fruntea ITPF Iași,că este în seiful lor!
În limbajul securist a "a fi in seif", înseamnă a avea dosar la ei cu angajamentul semnat! Zecile lui de intrări în tara vecina din ultima perioada și ele spun multe despre strânsa legătură a lui Mariniuc cu R. Moldova! Interesele sunt mari la hotarul românesc! Pentru că merge vorba despre o mafie, de care se știe în toată Europa, dar nimeni nu face nimic!
Și atâta timp cât cei care ar trebui sa facă ceva, nu fac, mafia își întărește pozițiile cumpărând, șantajând ofițerii noștri! Care nu sunt niste simpli ofițeri,ci sunt militari a unei țări membră UE și membră NATO!
Fustangiul, futangiul și vâzătorul ăsta de neam si ţară pe nume Mariniuc (foto) urgent trebuie scos din sistem, ca o măsea rea din gură! 330 de tiruri de țigări,numai în 2020 intrate în Moldova și plecate spre UE vorbește despre gradul înalt de crimă transfrontalieră! Avem o clasă politică analfabetă și coruptă, avem ofițeri,care slujesc anumitor servicii secrete străine care, și ele la rândul lor sunt căpușate de mafie transfrontalieră!
Mariniuc, încearcă doar sa ne contrazici că nu ești ofițer SIS sub acoperire în poliția de frontieră română! Încearcă să negi că nu încasezi sume mari de la SIS pentru anumite informații și protecția crimei transfrontaliere! Nu te mai boci ca un fătălău la stăpânii tai de peste Prut că nu îți convin unele persoane din anturajul tău care îți încurcă iţele, nu mai ruga prietenii tăi să iasă pe posturi tv în R. Moldova și să ne zică nouă, românilor, pe cine și când să punem în fruntea conducerii Poliției de frontieră!
Republica Moldova nu este în măsură să ne dicteze nouă politica angajărilor, iar persoana,care dictează de pe ecranul tv, la moment nu este nimeni! Îi ţine fusta si îi face cafeaua Mayei Sandu! Fără omul lor în sistemul nostru românesc al poliției de frontieră ,nu ai cum trece 330 de tiruri cu țigari!
Că doar nu au rămas în Moldova aceste 330 de tiruri, pentru ca moldovenii să le consume la desert! Ne-am făcut de rahat în lumea întreagă când Mihai Pacepa a plecat cu valiza plină cu informații secrete la americani! Ar fi penibil să se repete istoria! E drept, nu la același nivel dar, oricum, avem o situație de rahat în sistemul ăsta putred de mafioți!
Suntem dirijați de haite banditesti, suntem conduși de pușlamale venite de aiurea! Unde e EUBAM- ul în frunte cu Flavius Onofrei? Ăştea au citit și ei ce am citit noi? Pacepa plecând la americani,noi, ca nație, pe undeva poate chiar ne-am bucurat că un securist de al nostru a fost racolat de un stat mare și influență! Cu Mariniuc ne este și rușine! Să fii ofițer școlit prin scoli înalte și să fii strâns de ouă de niste pârliți de moldoveni care de 30 ani, în fiecare an la 31 august își serbează "limba noastră cea română",îin realitate până azi, după căderea imperiului sovietic, nu au învățat să vorbească și să scrie corect romaneste!
„Toate serviciile secrete din Europa și de peste ocean și-au pus în fruntea instituțiilor românești fel de fel de agenți de-ai lor! Uite, că și frații moldoveni si-au așezat intr-o funcție cheie în structurile de forță românești un agent de a lor! Să fie primit, zicem noi! Penibil ,până la refuz!” Am încheiat citatul din Juatitairul.ro Am reprodus textul din sursa voastră , Zlate Florin! Succes la distribuiri, exact că în 2018! ( Va urma)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Aventură conjugală între soţi
Horoscopul săptămânii 22 – 28.02.2021
SNPF- protectorul contrabandiştilor și a celor din crima transfrontalieră! (VI)
Zoe Zlata
Din nou finul Ţurcanu îşi spală naşul de nămolul infestat al iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Legile De la Casa de pensii Botosani
Cum a dat Mihai Ţurcanu cu bâta-n balta lui Nistor de la Dracşani
Ioan Rotundu
Nemaipomenitele aventuri ale lui Ionică Nechifor
Minte de-ngheaţă apele, dar „guguştiucii” să-i îl cred
Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Comportamentul de gangster al şefului PF Stânca, Vasile Luca
Vameşul Ungureanu a recurs la intimidări şi ameninţări
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă