Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2148
De la 07 Ianuarie 2003
123135888
pnl

Cosmin Stan s-a căsătorit la o capelă din Las Vegas

  • 12 February 2008, 23:00
“Ceremonia a fost una specială, exact aşa cum ne-am dorit – povesteşte emoţionat Cosmin Stan. E adevărat că a fost şi puţin ciudat, pentru că eram doar noi doi, dar în acelaşi timp a fost ceva unic. Am mers la oficiul de căsătorii unde am completat actele, iar apoi am semnat certificatul”. Fericitul eveniment s-a petrecut în America, la Las Vegas, în perioada în care ştiristul Pro Tv s-a aflat la o bursă obţinută la Şcoala de Jurnalism, Universitatea Tennessee.
Iniţial, lui Cosmin nici prin gând nu-i trecuse să se căsătorească, ci doar îşi aştepta iubita să-l viziteze şi plănuise o vacanţă minunată, pe care să o petreacă împreună. “Stabilisem să ne întâlnim la Chicago, iar de acolo să zburăm spre LA, Las Vegas şi San Francisco. Pe drum, m-am gândit că nu e cazul să mai amân momentul şi mi-am dorit s-o cer în căsătorie. Eram împreună de doi ani şi jumătate şi realizasem deja, amândoi, că nu putem trăi unul fără celălalt, deci căsătoria nu mai era decât o formalitate”, mărturiseşte Cosmin, care a hotărât să o ceară pe iubita lui de soţie chiar în Las Vegas. “Am avut cu mine inelul necesar pe care l-am ţinut ascuns pe toată perioada călătoriei la Chicago şi LA, până am ajuns în Vegas”, mai spune reporterul Pro Tv.
Odată ajunşi în capitala mondială a distracţiei, Cosmin a dus-o pe Oana, iubita lui, în turnul Stratosphere, cea mai înaltă clădire de la vest de râul Mississippi. “Am ieşit pe terasa situată la peste 300 de metri înălţime, de unde Las Vegas-ul putea fi admirat în toată splendoarea sa: o nebunie de lumini viu colorate, un freamăt neîntrerupt, în mijlocul deşertului. Acolo am scos inelul şi am întrebat-o”, îşi aminteşte reporterul Ştirilor Pro Tv. Evident, în asemenea condiţii răspunsul nu putea fi decât DA.
Pentru ziua cea mare, mirii au rezolvat repede problema vestimentaţiei: Oana şi-a cumpărat repede o rochie albă, iar Cosmin avea, întâmplător, un costum cu el. “După-amiaza, o limuzină superbă a venit să ne ia de la hotel. Şoferul, Jarushek, a fost extrem de drăguţ şi a acceptat să ne fie martor la căsătorie. Am ajuns apoi la capelă şi pe muzica de căsătorie binecunoscută din filmele americane am păşit în sala de ceremonii unde ne aştepta preotul Jean-Claude, un canadian simpatic ce ne-a unit destinele”, povesteşte Cosmin, pe care telespectatorii îl pot vedea din nou la Ştirile Pro Tv.
Chiar dacă au fost doar ei doi în clipa în care şi-au unit destinele, Cosmin şi Oana i-au simţit pe toţi cei dragi alături de ei. “Noi le-am trimis tuturor următorul mesaj <>. Au curs apoi mesajele de felicitare şi pot spune că, deşi sala în care ne-am căsătorit era goală, i-am simţit pe toţi cei dragi alături de noi”, îşi aminteşte Cosmin, care anul acesta se va căsători şi religios, în România. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primar trimis în judecată pentru fapte grave de corupţie
O bancă şi un notar şi-au unit forţele pentru a lăsa fără casă o femeie oarbă (III)
Comentariul comentariilor (XLIX)
(Ioan Rotundu)
O activitate pe măsura muşchilor vicelui Ghiorghiţă
(Cârcotaşul)
Noi păcăleli în numele firmei Dacia
Noi doze de vaccin antigripal
De Ziua îndrăgostiţilor vor primi sfaturi sexuale şi prezervative
Centre bugetare şcolare ameninţate cu executarea silită
O nouă şansă pentru cei care nu au trecut prin şcoală la timp
10% din elevi nu s-au prezentat, ieri, la tezele cu subiect unic
Vrea făţuială instituţională cu purtător de cuvânt şi pagină web
Poliţia Comunitară a aflat că sediul lor este de patrimoniu
Primarul zice că anul 2008 va fi şi mai bogat în ANL-uri
Strategic, Flutur îi tratează pe liberali cu consideraţie
Ca pe vremea miliţiei, Răileanu vrea câini pe care să-i asmută
Câinii comunitari rămân o problemă pentru municipalitate
Plouă cu bani pentru şcolile botoşănene
Măsură de a da teste unice ar fi fost bună, dar nu în România
spune directorul Şcolii 13 din Botoşani, Cornel Strujan
O firmă din Franţa vrea să proiecteze zona de agrement Cornişa
Prefectul a dat o raită prin instituţia lui Anton
Andra şi Măruţă sărbătoresc iubirea în fiecare zi
Anda şi Victor – vacanţă în trei la Cancun
Horoscop
Scoţianul cel isteţ şi maşina flenduri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog