Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16093
De la 07 Ianuarie 2003
122876160

Critică fapte evidente, dar nu pune nimic în loc

  • 11 April 2008, 23:00
Liderul liberal botoşănean, Liviu Câmpanu informează cu oarece ironie că în ultima vreme liberalii au fost fericiţii martori a transmiterii către cetăţenii municipiului Botoşani a unei scrisorele prin care, în sfârşit, după trei ani de zile, primarul Cătălin Flutur se gândeşte să respecte o lege. „Din 2004, niciodată Primăria municipiului Botoşani nu a informat ce se întâmplă cu banii strânşi din impozite şi taxe. O face acum. Oare de ce?”, se întreabă Liviu Câmpanu.
Şi tot el răspunde că gestul pe care îl face primarul este un atentat la inteligenţa şi bunul simţ al cetăţeanului botoşănean. „Prin aceste hârtii, Cătălin Flutur nu face altceva decât să îşi facă o campanie electorală. Ca să nu mai spun că multe din lucrurile pe care spune că le-a făcut aici sunt minciuni. Lucruri care s-au întâmplat doar în visele sale. Realitatea pe care ne-o oferă municipiul Botoşani sub conducerea actualului primar e plină de gropi şi noroaie”, susţine liberalul.
Acesta îl apreciază totuşi pe Cătălin Flutur pentru faptul că dincolo de trimiterea acestor scrisori s-a gândit să şi explice de ce a făcut acest lucru pentru a nu fi acuzat că îşi face campanie. Rămâne ca în următoarea perioadă, Cătălin Flutur să încerce să pareze atacurile venite dinspre adversarii politici. „Mă aştept ca în următoarea perioadă, domnia sa să explice cum a dobândit averea pe care o are în momentul de faţă şi nu o avea la început de mandat. Mă aştept să explice care e diferenţa dintre mezanin şi mansardă. În campania electorală era folosită promisiunea că va construi la blocuri încă un etaj mezanin. Aş vrea să-l rog să ne explice cum s-a gândit să facă lucrul acesta. Mezaninul, eu ştiu că e undeva imediat după parter. Probabil vroia să spună mansardă”, a mai adăugat Liviu Câmpanu.
Drept dovadă, şeful liberal a prezentat şi un pliant în care apăreau respectivele promisiuni ale lui Cătălin Flutur. Dar care la o adică au fost totuşi tipărite cu sigla PNL pe care Liviu Câmpanu îl conduce în momentul de faţă. Fiindcă staff-ul de campanie era unul liberal şi responsabilitatea nu îi aparţine numai lui Cătălin Flutur pentru greşelile apărute în acel pliant. „Este o hârtie pe care eu văd deocamdată sigla PNL şi nu văd nici o semnătură a domnului Cătălin Flutur. Asta înseamnă că PNL îşi asumă răspunderea pentru tot ce scrie în pliantul respectiv, inclusiv greşelile. Chiar dacă a greşit cineva un cuvânt, important e că în Botoşani s-a făcut ceva. Alţii se limitează doar la a face comentarii”, a subliniat viceprimarul municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Un înalt oficial ucrainean anunţă că până în 2010 Rusia se va destrăma
Românii din Ucraina către România: deznaţionalizare şi asimilare forţată
Un primar furios nu le dă bani românilor şi bulgarilor
Burse pentru românii din jurul graniţei
Înscrierea în spaţiul locativ a străinilor din ţările UE
Despre viaţa de licean în Los Angeles
Gabi Jugaru păcăleşte un cameraman Pro Tv
Horoscop
Schimbarea şi politicienii
Dragoş vă cere ajutorul
Comentariul comentariilor (XCV)
(Ioan Rotundu)
Control soldat cu amenzi la societăţile de construcţii
Cadrele didactice necalificate sunt calificate, dar nu în ce trebuie
Scandal la frontieră soldat cu confiscări şi dosar penal
Nu se consideră om politic, dar a învăţat să promită şi să speculeze greşeli
Prefecţii de Botoşani nu au lipici la scaun
Oraşul Botoşani îşi pregăteşte straiele de sărbătoare
Visul unei fetiţe din Vorona
Taraful „Datina” a luat locul trei pe ţară la Mioveni
Cazare în buricul Bucureştilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog