Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18391
De la 07 Ianuarie 2003
122878458

Cum arată o sticlă de whisky pe care o desfaci şi dai de vodkă rusească?

  • probabil că respectivul obiect ar avea aceeaşi înfăţişare ca Vladimir Socor
  • 28 April 2009, 23:00
Nu am fi acordat atentie personajului daca colegii nostri de la Unimedia nu ar fi promovat, asemenea colegilor nostri de la Flux, cameleonismele acestui personaj, sinistru, prin jocurile pe care le face. Fiind prezentat de toti cei care il baga in seama ca apropiat al Departamentului de Stat al SUA, prin Jamestown Foundation, ca si specialist in problemele conflictelor etnice din CSI si Rusia, individul, absolvent al scolii rusesti de la Bucuresti, a reusit sa pacaleasca tot felul de oameni de buna credinta. Lasand sa fie perceput ca antirus in mediile de la Tibilisi, de exemplu, individul a fost admis in cercuri apropiate Presedintelui Shevardnadze, dand sfaturi si mai ales ascultand ce are de gand sa intreprinda Georgia pentru a se apara de Moscova.
Preocupat intens de Basarabia din partea unor asa zise interese americane, invitat la Bucuresti la diverse conferinte si consultat de tot felul de papagali din presa din Romania, individul nu s-a sfiit in plina campanie electorala din Basarabia, intr-un interviu dat colegilor de la ziarului Flux din Chisinau, sa-i faca campanie dictatorului comunist Vladimir Voronin, sprijinit de rusi. Spalat de vopseaua steagului american, pe fruntea analistului a aparut secera si ciocanul manuite strasnic de interese rusesti. Probabil ca miza era asa de mare incat merita chiar si deconspirarea.
Dar lucrurile au trecut, sau asa le place unora sa creada, si iata acum din nou pe analistul „american" facand praf la Europa Libera proiectul romanesc de facilitare a cetatenie romane pentru basarabeni. Surse ale Romanain Global News de la Departamentul de Stat au confirmat ca sfaturile si materialele lui Socor sunt privite la Washington ca „necredibile" si „virusate" de interese antiamericane.
Insa aici, unde Socor isi infasoara stegul american in jurul sau pentru asi acoperi adevarata fata, individul inca mai reuseste sa pacaleasca tineri jurnalisti care au ca singura sursa o cautare pe Google. Si chiar si acolo daca cauti cu atentie....
Intr-un material anterior atentionam asupra faptului ca impotriva Ordonantei privind facilitarea obtinerii cetateniei romane, care sinceri sa fim, a luat prin surprindere prin repeziciunea punerii sale in practica (si aici meritul este al lui Basescu), chiar si Moscova, se va pune in miscare intreaga masinarie a agenturii rusesti din Romania, din Europa si chiar si din SUA.
Ceea ce se intampla de fapt acum. Cu Socor pe post de carburant. Ce nu stiati ca unele masini rusesti merg chiar si cu vodka!
Pentru Romanian Global News, W.D.C, SUA

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Îîncrezători că nu vor fi trădători care să voteze cu comuniştii
Regimul comunist de la Chişinău atacă societatea civilă şi presa anticomunistă
În primărie, începe reorganizarea personalului pe competenţe şi birouri
Cherestea utilă din plopii tăiaţi de pe marginea drumurilor
Horoscop
PROGRAM TELE'M MIERCURI 29 Aprilie
O nouă şansă pentru vulturi
Ciobanul şi brânza
Gulaş de porc
Caută fete şi băieţi pentru angajare
Un nou abuz al celor de la Hi Speed Recovery
Comentariul comentariilor LXVII
(Ioan Rotundu)
Cultură şi sport, în loc de mici şi bere!
este satisfacţia vicelui Ghiorghiţă pe seama Zilelor Oraşului Botoşani
Şeful Ambulanţei se plânge de confuzia girofarurilor
Botoşaniul… înfloreşte!
„Amfiteatru” – festival de teatru dedicat tinerilor liceeni
Calificare şi după gratii
Autoturism alimentat cu ţigări în loc de combustibil
Şicane reciproce între patroni şi angajaţi pe seama concediilor medicale
Învăţământul face exerciţii pentru ieşitul în stradă
Nu mai sunt bani pentru recoltarea de sânge
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog