Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7092
De la 07 Ianuarie 2003
122867159

Cum au ratat consilierii PSD ocazia de a arăta respect botoşănenilor

  • Ioan Rotundu
  • 27 April 2018, 23:00
Şi în acest an Zilele oraşului Botoşani sunt organizate în zona istorică, adică în fieful ţiganilor. Ar fi fost de dorit ca acest important eveniment din viaţa municipiului nostru să fi fost organizat în parcul de distracţii Cornişa.
Zona este una extrem de pitorească, amfiteatrul cu o capacitate de 500 locuri ar fi permis artiştilor să evolueze în condiţii civilizate iar amatorii de muzică să tea comod pe scaune şi nu în picioare printre mesele berarilor sau pe sub zidurile puţinelor magazine de mărfuri industriale care mai rezistă te miri cum invaziei ţiganilor.
La Cornişa sunt alei pentru promenadă, sunt amenajate locuri de joacă pentru copii, sunt rezervate locuri pentru grătarele cu mici, fripturi iar berarii să-şi întindă mesele lor lungi aşa cum erau în hanurile de altădată.
Toate aceste mijloace civilizate de relaxare şi distracţie au fost blocate sistematic şi cu furie demenţială de către consilierii municipali ai PSD care au refuzat în două rânduri să aprobe preluarea de către Primăria Botoşani – Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement obiectivele finalizate încă de anul trecut şi care ar fi putut fi puse la dispoziţia cetăţenilor.
Au refuzat pentru că aşa le-a cerut conducerea de partid, aşa le-a cerut nevasta şoferului, senatorul Doina Federovici în încercarea disperată de a-l compromite pe primarul Cătălin Flutur.
Patru ani de ziler, primarul PSD Ovidiu Portariuc n-a fost capabil să finalizeze această investiţie primită cadou de la Flutur în urma alegerilor din vara anului 2012. Patru ani de zile consilierii PSD au cântat în struna incompetenţei primarului Portariuc în dispreţul interesului comunităţii botoşănene. Patru ani de zile consilierul PSD Mihai Tincu l-a sfătuit din umbră pe Portariuc şi l-a sfătuit prost de tot, adică în interesul partidului şi nu al alegătorilor care i-au votat.
Tot consilierul PSD Mihai Tincu este cel care în două rânduri i-a mobilizat pe consilierii partidului să nu voteze proiectele de hotărâre iniţiate de primarul Cătălin Flutur prin care solicita aprobare ca principalele obiective finalizate la Cornişa să fie puse la dispoziţia cetăţenilor. Ultima blocare a unei astfel de iniţiative s-a consumat în luna martie a.c.
Cu un tupeu ieşit din comun şi cu dispreţ neascuns faţă de cetăţenii oraşului, viceprimarul Cosmin Andrei, care a deţinut funcţia şi în mandatul lui Portariuc demonstrând aceeaşi incompetenţă ca şi şeful său, a votat împotrivă alături de întreaga şleahtă social-democrată.
Săptămâna trecută Mihai Tincu şi cohorta de consilieri municipali PSD au făcut o trecere în revistă a obiectivelor de la Cornişa, urmând ca, probabil, în şedinţa CLM din 27 aprilie să aprobe ceea ce au refuzat sistematic până acum. Vor aproba, dar evenimentul cel mai important din viaţa oraşului se va fi consumat tot în aceleaşi condiţii improprii ca şi în anii anterior. Gaşca social-democraţilor au avut ocazia de a demonstra că poartă respect botoşănenilor prin a le pune la dispoziţie de ziua oraşului parcul de distracţie Cornişa.

Nu se poate spune că au ratat ocazia. Pur şi simplu au procedat aşa cum le este caracterul de partid, demonstrând încă odată că singurul lor respect este faţă de şefii partidului şi nu faţă de botoşăneni.
Vă invit să daţi clik pe imaginea care însoţeşte articolul ca să vă reamintiţi despre reportajul realizat acum un an în cadrul emisiunii Lumea lu’ Rotundu. Erau şi atunci obiective finalizate care puteau fi puse la dispoziţia botoşănenilor dar numai nu s-a vrut, tot de către social-democraţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Namcul zilei: Insensibilitate vânătorească
Horoscopul zilei de 28.04.2018
Starostele hoţilor Apelor şi Pădurilor a trecut prin Botoşani
Ioan Rotundu
Dragnea, un Fidel Castro al României în devenire
Ioan Rotundu
Ziua dăruirii sau ziua pomenilor electorale
Ioan Rotundu
Cum Albert Tănase erodează imaginea „nevestei şoferului”
Ioan Rotundu
Delibaş şi Nechifor încă n-au aflat că minciuna are picioare scurte
Ioan Rotundu
România făcută de râs în anul Centenarului Unirii
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.04.2018
Liviu Dragnea, despre un posibil acord de recunoaștere a vinovăției în dosarul Tel Drum:
Ce prostie! Cum să recunosc o vină pe care nu o am?
Dragnea: Viorica Dăncilă nu are de ce să își dea demisia
Nu există conflict între BNR și Guvern
Dăncilă: Nu văd niciun motiv să demisionez.
Domnul președinte dădea senzația că mă cheamă ca la școală, sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru
Nu e prim-ministru, este metresa lui Dragnea care face ţara de râs
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Minivacanţă cu aromă de fecale oferită de PSD
Ioan Rotundu
Actrița Oana Pellea o ironizează pe Viorica Dăncilă:
Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog