Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6262
De la 07 Ianuarie 2003
122891911

Cum îşi bate joc ICR de românii din Timoc şi de imaginea României

  • 24 May 2013, 23:00
Astăzi expiră termenul pâna la care ICR ar fi trebuit să vireze banii necesari unui proiect extrem de important pentru românii/vlahii din Timoc. Contactați de corespondentul Romanian Global News liderii asociației care derulează proiectul au confirmat că niciun leu nu a ajuns din România.
După promisiuni făcute de Andei Marga care spunea, privind în ochi liderii români din Timoc, că fondurile necesare vor fi puse la dispoziție pe 15 martie, iată că la sfârșitul lunii mai, Marga se ascunde în spatele unui iresponsabil care a reușit să dea peste cap activitatea normala pâna la venirea lui, legata de românii de pretutindeni din ICR.
Adus de Marga drept răsplată că l-a ajutat să se mențină rector la UBB din Cluj și pus nici mai mult nici mai putin decât director general, Andrei Ciubuc a reușit în câteva luni să arunce cu zoaie asupra imaginii ICR și a României, în comunități importante românești din jurul frontierelor.
Mulți il consideră doar iresponsabil, iar lideri ai PNL se miră cum de un asemnea individ este ținut aproape de Marga. Ce nu știu acești lideri sau poate doar se fac că nu știu, sunt complicitățile ascunse care îi leagă pe cei doi.
În virtutea acestor complicități nu contează imaginea dezastruasă pe care acest iresponsabil o face în comunitățile românești, despre România, despre PNL, sau asupra lui Crin Antonescu, ca viitor candidat la Presedentie. Suspectat de presa de la Cluj de legături cu rețele de trafic de droguri și de legături cu servicii secrete ostile României, Andrei Ciubuc nu a dovedit numai iresponsabilitate ci și ticăloșie.
Legăturile sale cu diversiunea legată de împărțirea românilor în "români și "moldoveni" la un eveniment din Lisabona la care, de altfel, conform surselor Romanian Global News din Lisabona, individul se zbate să participe cheltuind banii publici, blocarea finanțării unor proiecte importante pentru românii din Albania sau Bulgaria, întârzierea sau anularea unor proiecte pentru românii din Serbia, sunt doar câteva din acțiunile cu țintă antiromânească ale omului lui Marga care dezonorează activitatea ICR legată de românii de pretutindeni.
Menținerea lui acolo, lipită de inacțiunea PNL, partid care gestionează prin Marga ICR, va creea cu siguranță probleme de imagine serioase partidului lui Crin Antonescu.
Culmea nesimțirii, se aude că individul va fi prezent într-o emisiune transmisă din Timoc de către TVR CLUJ. Realizați cam ce minciuni va turna individul acolo după ce a dat peste cap proiecte vitale pentru românii din Timoc.
Sau poate TVR CLUJ va pune alături de Ciubuc niște agenți ai serviciilor secrete sârbe gen Boian Barbucić, care vor aplauda acțiunile sale antiromânești. Corespondentul Romanian Global News din Timoc va transmite isprăvile neisprăvitului Ciubuc...

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Bulişor în faţa nudului
Alune americane
Ioan Rotundu
Botoşani: Dosar furat de pe masa judecătorului de la Tribunal
Ioan Rotundu
Guvernul USL deschide porţile închisorii pentru primari
Au refuzat să comenteze subiectul privind numirea unui român în fruntea NATO
Victor Ponta pregăteşte terenul eliberării lui Becali
Voi propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL
Ce se întâmplă cu zecile de mii de bugetari angajaţi
5% dintre funcţionarii americani sunt trimişi în concediu fără plat
Aderenţi fundaţiei "Mişcarea Populară" vor înfiinţarea unui partid politic
Se efectuează lucrări pe următoarele străzi din municipiul Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog