Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11718
De la 07 Ianuarie 2003
122871785

Cum îţi impune Petrom-ul să plăteşti, deşi nu ai alimentat cu carburant

  • 20 July 2008, 23:00
O situatie iesita din comun mi s-a intamplat azi 19 iulie 2008 la statia Petrom din com. Gorgota [ Potigrafu], judet Prahova. Ei alimentez masina cu motorina insa, din greseala am ridicat pistoletul de la pompa de benzina, pentru ca ma uitam in alta parte, insa cand am vrut sa introduc in gaura de la rezervor pistoletul, a venit la mine baiatul care ajuta soferii sa puna in rezervor, si atunci am vazut ca este benzina si i-am spus sa il puna la loc.
Acesta a luat pistoletul de motorina, insa ecranul pompei ramasese blocat si arata la pret valoarea de 0,22 ron.
M-am dus la casa si le-am spus sa deblocheze pompa pentru ca vreau sa bag motorina, si le-am spus ca nu am apucat sa alimentez , in fapt angajatul lor nu apucase sa alimenteze , insa mi-au spus ca nu imi deblocheaza pompa daca nu platesc cei 0,22 ron.
Normal ca am luat foc si le-am spus ca nu am alimentat , culmea fiind ca cel care preluase pistoletul de la mine era chiar angajatul si colegul lor, astfel incat nu am de ce sa platesc atata timp cat din pistolet nu a curs nici un gram de benzina [ si am avut noroc ca m-am dat jos din masina impreuna cu doi prieteni care au certificat faptul ca nu sunt nebun].
Insa cei de la benzinarie, nu si nu, ca trebuie sa platesc. Le-am spus atunci ca pot sa cheme Politia ca eu nu plec de acolo si fac scandal pentru ca ma obliga sa platesc ceva ce nu am cumparat de la ei; am iesit in parcare si am inceput sa vorbesc tare sa auda si ceilalti soferi ca sa vada ca nu ma las prostit chiar in acest hal de smecherii de la benzinarie, mai ales ca baiatul care alimenta nu mai zicea nimic, intrucat chiar el preluase pistoletul inainte ca eu sa alimentez si a vazut ca nu am pus eu nimic si nici el nu apucase sa puna nimic in rezervor.
Le-am spus ca-i dau in judecata si le fac plangeri penale, pentru ca nu este posibil sa ma puna sa platesc, si in afara de asta i-am intrebat cum este posibil sa se inregistreze pe ecran si la casa, sume de bani INAINTE CA , CLIENTUL SA APUCE SA ALIMENTEZE...Au inceput sa o dea la intors, sa spuna ca o fi o eroare, insa sunt convins ca au spus acest lucru pentru ca au vazut ca nu ma las prostit de ei.
Au "lasat de la ei" si au spus ca sterg ei inregistrarea, asa incat am putut sa alimentez; am bagat motorina Eurodies 4, adica 17.78 litri in valoare de 4.48 ron, si am platit 79,69 ron cu cash; cand imi da casiera bonul , innebunesc pentru ca pe el scria ca am platit prin virament bancar la "POS 3". Le-am spus ca eu cred ca acolo se petrec ilegalitati si i-am intrebat de ce apare ca am platit de la POS-ul nr.3 cand eu platisem cu numerar. Ce credeti ca au facut ? Mi-au luat bonu-l inapoi si mi-au dat altul pe care scrie Cash, spunand ca este o eroare a sistemului lor de pontare aferent casei de bani !
Binenteles ca eu nu cred asemenea basme astfel incat voi trimite luni o notificare la PETROM si voi cere sa se faca un control la aceasta statie, insa vreau sa-i dau si in judecata , atat pentru faptul ca la casa se inregistreaza consumuri fara ca ele sa fie facute, cat si pentru faptul ca, tu platesti cu numerar si ei iti trec pe bon ca ai platit cu card !
Pentru cei de la Petrom care vor sa verifice acest lucru le spun ca am bonul cu care am alimentat ulterior cu motorina, si am numarul de tranzactie 526792, casier fiind Stanciu D. la pompa 4 a benzinariei Petrom din Potigrafu [ aia de pe sensul spre Ploiesti ] .
Pentru sugestii sau comentarii legate de acest material va invit sa imi scrieti la adresa [email protected] si va invit sa cititi mesaje de la ati "patiti"..

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


România este un Paradis Fiscal al băncilor
Horoscop
Chip de a scăpa de nevastă
Conţac se simte marginalizat şi chiar ignorat
Reîncepe bâlciul cu sporurile de noapte
Laudele comunitarului şef Răileanu sunt contrazise de realitate
Biserica Uspenia se va reflecta în beton şi sticlă
Minori fără identitate
S-a dat startul la promisiuni electorale
Nu mai avem chef de muncă în Spania
Telefonul la care se puteau reclama serviciile medicale proaste a dispărut
pentru că pacienţii nu mai pot reclama, Oprişanu se laudă că treburile merg strună
Mai nou, operatorii de telefonie mobilă ne păcălesc cu site-urile
Judecătorii n-au curajul să recunoască dreptatea lui Niţu
Ghid de urmat în cazul în care sunteţi debranşaţi abuziv de la utilităţi
Minunea părinţelului Diaconu n-a fost minune
Cocktailul lui Geoană şi euforia
Program Tele'M Botoşani, luni, 21 iulie
Vorbind gura fără el, Codreanu s-a rostuit cu un proces de calomnie
Qui prodest sau cine are interesul să lovească în Mitropolia Basarabiei
Comentariul comentariilor (CXLIX)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog