Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 8 Septembrie 2008

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6669 lei
1 USD = 4.0761 lei


Număr accesări
Astăzi:
13009
De la 07 Ianuarie 2003
63872833

De azi, Măruţă se întoarce cu un altfel de… ”Happy Hour”

  • 7 September 2008, 23:00
Cui i-a fost dor de Măruţă, Veveriţe, băieţii din band sau de Happylica, poate să stea liniştit: din 8 septembrie, ”Happy Hour” revine la Pro Tv de luni până vineri de la ora 17.45. Cu acelaşi umor, ironie, multă distracţie, dar şi noutăţi, Măruţă şi gaşca sa promit să readucă în casele telespectatorilor Pro Tv ora de veselie.
Întrebat care vor fi schimbările din acest sezon, Măruţă ţine să precizeze un lucru foarte important: ”Happylica, celebra noastră canapea, va fi, în continuare, la loc de cinste, asta e sigur şi cine se va aşeza pe ea nu va regreta.” Şi pentru că la vremuri noi se cer haine noi, echipa ”Happy Hour” dezvăluie şi că emisiunea va avea un generic nou. ”Să se asorteze schimbărilor din toamna aceasta, melodia de generic va fi diferită, dar tot veselă şi uşor de fredonat. Bandul ”Happy Hour”, adică formaţia Zero şi fetele de la RedBlonde, deja o repetă, iar telespectatorii o vor auzi din 8 septembrie, de la 17.45”, spune încântat Măruţă. Iar cei care aşteptau cu sufletul la gură întrebările aMăruţe primesc şi ei o veste bună: acestea nu ies din format şi promit să fie la fel de amuzante, incomode şi bine alese ca şi până acum.
Prima ediţie ”Happy Hour” din toamnă îl aduce în platoul de la Pro Tv chiar pe Eric Braeden, cel care îl întruchipează pe Victor Newman, celebrul personaj din serialul ”Tânăr şi neliniştit”. Actorul Eric Braeden, cel care îl interpretează pe Newman de 28 de ani, soseşte pentru prima dată în România, la invitaţia echipei de la ”Happy Hour”. În prima ediţie a noului sezon de la Pro Tv, în studioul emisiunii va sosi şi Loredana, dar şi o trupă de dansatori saşi din Arad, ”Banat Ja!”, o surpriză din partea echipei ”Happy Hour” pentru invitatul de seamă al show-ului, Eric Braeden, care este de origine germană. Şi tot luni, 8 septembrie, Braeden este şi oaspetele Andreei Esca în cadrul Ştirilor Pro Tv de la ora 19.00, actorul acceptând invitaţia de a împărtăşi cu telespectatorii Pro Tv tainele unuia dintre cele mai longevive seriale din lume.
Iar a doua zi, pe 9 septembrie, la ”Happy Hour” vor sosi autoarele celor mai interesante şi originale trei descrieri din cadrul concursului ”Fii Victorioasa Newman!”, lasnat pe www.happyhour.ro cu ocazia sosirii lui Eric Braeden în România. Aceste trei fane vor participa în direct la un concurs de cunoştinţe despre serialul “Tânăr şi neliniştit” şi din rândul lor se va desemna marea câştigătoare a concursului “Fii Victorioasa Newman!”, care va avea ocazia să-l cunoască personal pe Eric Braeden şi se va bucura de o sesiune foto cu acesta. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
Comentariul comentariilor CLXXXIV)
(Ioan Rotundu)
Românul şi sinistraţii 2008
„Ziua Porţilor Deschise” şi-a închis porţile
Şi-a descărcat nervii pe… geam
Misiune de asigurare a ordinii publice la Vorona
Pompierii voluntari s-au luptat din greu cu vâlvătaia
Program Tele'M Botoşani luni, 8 septembrie
Horoscop
Nefericitul şi specializarea
Supliciile lui Bănică jr.
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Realitatea îl contrazice...!
Câştiguri incredibil de mari
Sfânta nesimţire a neamului românesc
Dispreţul cere dispreţ!
Ioan Rotundu
Fonduri nerambursabile de peste 20 de milioane de lei aşteaptă accesare
Părinţi neglijenţi şi copii piromani
Unii asistenţi maternali încă mai uzează de educaţia cu bâta
Probleme pe piaţa muncii botoşănene
Aglomeraţie la corturile „Lunii sănătăţii”
Şi-a propus să transforme AlfaLand într-o istorie vie a arhitecturii
un orăşel de vis se naşte sub buza Botoşanilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!