Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Proverbe şi...
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3290
De la 07 Ianuarie 2003
122888939
De ziua lui,

Cosmin Seleşi a alergat cu bagajele prin Praga

  • 17 July 2007, 23:00
Cosmin Seleşi, alias Bobi din sitcomul “La bloc”, difuzat de Pro Tv, şi-a sărbătorit ziua de naştere cum nu şi-a imaginat că o va face vreodată. Īndrăgitul actor s-a trezit la două diminea]a, a zburat spre Praga şi toată ziua cu pricina el şi colegii săi din piesa “The Sunshine Play”, veniţi īn capitala Cehiei la un festival de teatru, au căutat un loc de cazare.
Alături de Cosmin īn aventura trăită īn ziua īn care a īmplinit 30 de ani a fost şi Izabela Neamţu, colega lui din “The Sunshine Play” şi interpreta Ameliei din serialul “Om sărac, om bogat”. “A fost una dintre cele mai tari zile de naştere pe care le-am petrecut alături de cineva”, a mărturisit rīzīnd Izabela.
Prima surpriză a zilei a fost un mic dejun foarte special, cu ciorbe şi gulaş. “Cei prezenţi se dregeau deja după o primă noapte de festival, aşa că ne-am conformat şi noi imediat, i-am urat a treia oar㠑La mulţi ani!’ lui Cosmin, fără să bănuim că de fapt aventura e pe cale să īnceapă”, īşi aminteşte Izabela. “Organizatorii nu s-au lăsat impresionaţi de bagajele noastre, aşa că ne-au plimbat pe jos prin aproape jumătate de oraş, inclusiv cu tramvaiul şi un trenuleţ cochet care urca muntele din apropiere. Să-l fi văzut pe Cosmin cum trăgea de valiză şi īncerca să zīmbească, doar īmplinea 30 de ani”, se amuză ea. “După toată plimbarea, cīnd să ne pregătim de petrecerea lui Cosmin, ne-am dat seama că trebuie să ne mutăm īntr-un loc mai potrivit cu noi decīt cel pus la dispoziţie de organizatorii festivalului. Aşa că restul zilei l-am petrecut căutīnd un hotel”, mai spune Izabela.
Să găseşti cīteva camere libere īn Praga īn plin sezon turistic nu-i tocmai floare la ureche, iar salvarea lui Cosmin şi a colegilor săi a venit de-abia pe seară, după ce au bătut străzile oraşului īn lung şi-n lat. “Am reuşit cu ultimele puteri să luăm cina şi să-i mai cīntăm odat㠑La mulţi ani!’ sărbătoritului nostru. Cosmin a scăpat ieftin, am căzut rupţi de oboseală după prima bere”, se amuză Izabela.
“Am rīs foarte mult de toată povestea asta. Rīdem şi acum, nu ştiu cīţi oameni se pot lăuda că au cărat bagaje de ziua lor printr-un oraş atīt de frumos, pe care īnsă l-am cucerit pīnă la ultima piatră īn zilele următoare”, rīde Cosmin Seleşi, care o să-şi ia cu siguranţă revanşa anul viitor. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Roxana Ciuhulescu a petrecut un week-end Mickey Mouse
Biblioteca Judeţeană īşi atrage noi utilizatori
Meşteri populari pe meleaguri botoşănene
Primarul Flutur a mai dat o lovitură ce-l avantajează
Măsuri de protejare a populaţiei īn timpul caniculei
400 locuinţe sociale pentru botoşăneni
Sosia primarului Flutur
Se īncearcă protejarea drumurilor īn perioada caniculei
Liberalii copiază iniţiativele sportive ale lui Vasilescu
ASP oferă apă botoşănenilor
Bătaie de joc la adresa sindicaliştilor din partea Ministerului Muncii
Obligaţiile primăriilor pe timpul caniculei
Profesori care au vrut să fenteze examenul de titularizare
Īnjunghiată de cumnat
Bătaie cu sānge, la băutură
Ucisă de consumul excesiv de alcool
Incendiu la fosta fabrica de zahăr din Bucecea
Persoane urmărite, culese de poliţişti
Horoscop
Comentariu la comentarii (CXLVI)
(Ioan Rotundu)
Femeia vie
Citate şi cugetări din Ungaria
Omul vinde aer curat, dar nu oricum!
Romānul şi relaţiile externe
Comunicat către cetăţenii municipiului Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog