Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2466
De la 07 Ianuarie 2003
93617386

Debandadă şi haos în comuna Vorona

  • 22 June 2016, 23:00
Nu-mi dau seama ce se întâmplă în comuna Vorona dar după recentele alegeri pare să se fi instalat o debandadă şi un haos total, primarul Aurel Ştefan, proaspăt reales nemaifiind interesat de problemele cetăţenilor.
Cornelia Pricope din Vorona Teodoru m-a sunat în mod repetat să-mi spună că băiatul ei a fost bătut la şcoală şi că autorităţile sesizate n-au efectuat nicio anchetă şi nu s-au arătat interesate să afle ce s-a întâmplat.
Aseară m-a sunat să reclame că i s-a furat lucerna cosită de terenul proprietatea fratelui decedat şi că poliţia n-a efectuat cercetări. Este deja de notorietate faptul că Poliţia Vorona este dominată de o corupţie greu de imaginat şi că lucrătorii acestui post fac anchete cu dedicaţie sau pur şi simplu, dacă este vizat primarul Ştefan sau altă notabilitate locală ignoră reclamaţiile primite.
Tot aseară am fost sunat de cetăţeanul Leontescu să-mi relateze că un roi de albine a atacat caii de pe imaşul public iar doi dintre cei înţepaţi au murit., Primarul, viceprimarul n-au fost interesaţi de situaţia creată. Nici medicul veterinar n-a avut curiozitatea să se deplaseze la faţa locului.
Proprietarii cailor decedaţi,, Mihai Irimia şi Mihai Vieru stăteau cu leşurile de cai la poartă şi nu ştiau cum să procedeze. Voiau ajutorul meu dar le-am explicat că Lumea lu’ Rotundu realizează reportaje şi nu ştiri pe eveniment. Cei de şa ştiri Tele’M şi Somax cunoşteau situaţia de la Vorona dar aveau alte priorităţi pe agenda zilei.
Vreme de patru ani m-am străduit să le deschid mintea celor din Vorona şi că-i fac să înţeleagă că necazurile lor se trag de la îngâmfarea primarului Aurel Ştefan care a descoperit că statutul de baron local PSD i se potriveşte de minune.
În duminica Orbului voronenii s-au dus la vot şi l-au ales din nou. Belea aveau dar au ales să rămână tot cu beleaua avută, aşa că au în faţă alţi patru ani să le vină mintea la cap, dacă le-o mai fi rămas vreun dram!
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gorghiu: Daca PSD are o alianta cu UNPR, lor li se face statuie.
Daca PNL are dialog cu orice partid parlamentar, e o drama nationala
Camera Deputatilor a adoptat legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara
Sunt excluse complet domeniile: justitie, cultura si administratia patrimoniului
Notarii publici, scosi din categoria functionarilor publici
pentru decizii organizatorice si administrative in cadrul biroului notarial
Manoleasa: Năbădăiosul Boroleanu eliminat din viaţa publică
Blândeşti: Fostul primar Ciobanu n-a prins nici măcar funcţia de viceprimar
Vladimir Putin: Rusia trebuie sa se intareasca in fata actiunilor agresive ale NATO
in apropierea granitelor noastre
Ministerul Finantelor se reorganizeaza pentru a pregati preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene
Horoscopul zilei de 23.06.2016
Bancul zilei: Maria către Ion
Botoşani: Începutul există, ce va mai urma?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă