Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13910
De la 07 Ianuarie 2003
122899559

Dispută politică pe seama unei săli de şedinţe

  • 24 February 2008, 23:00
Preşedintele Filialei PNL Dorohoi, Sorin Clim vrea să atragă atenţia asupra autorităţii pe care o practică primarul Sergiu Lungu la Dorohoi. În opinia sa, una greşit înţeleasă. Acesta este nemulţumit de faptul că, de când în funcţia de primar activează pedelistul Sergiu Lungu, liberalii dorohoieni nu au avut decât o singură dată acces la Sala de Şedinţe a Consiliului Local Dorohoi pentru a-şi desfăşura şedinţele. „Zilele trecute am făcut cerere pentru susţinerea unei şedinţe în sala respectivă, de altfel o sală publică. Am discutat cu primarul care a spus că o să vadă ce poate face. Cu toate că ne putea da un răspuns pe loc”, a declarat Sorin Clim.
Pentru că nu a primit nici un răspuns a luat legătura cu administratorul Primăriei şi acesta l-a informat că sala de şedinţe a fost deja „peţită” cu o săptămână înainte de către pedeliştii din localitate. Informaţia nu i-a picat prea bine şefului liberal care a comentat oarecum situaţia. „I-am transmis prin câteva surse primarului nemulţumirea noastră, care ne-a trimis în cele din urmă mesaj că dacă tot am făcut atâta caz ne dă totuşi sala”, precizează şeful PNL Dorohoi. Din punctul său de vedere nu faptul că nu i s-a dat sala din prima este important, ci acela că tot timpul cererile formulate de formaţiune au fost refuzate de către primar.
Anul trecut, când liberalii au solicitat autorizaţie pentru desfăşurarea unui spectacol pentru dorohoieni, au fost refuzaţi politicos că „nu este loc, nu este cazul, nu se poate şi tot felul de aberaţii”. Liderului liberal dorohoian i se pare interesant că doar PD-L, fostul PD şi PLD, are acces în Primăria Dorohoi şi se întreabă dacă cetăţenii cu o altă viziune politică nu au dreptul să intre în Primăria Dorohoi.
„Am stat de vorbă cu foarte multe persoane care mi-au spus că primarul îi respinge şi nu vrea să îi asculte. Dacă pe mine ca preşedinte al unui partid important în planul politic al ţării mă trimite la plimbare ce face un om de rând? Este trimis cu totul la plimbare. Este un lucru foarte urât din partea lui”, concluzionează Sorin Clim. Acesta a specificat că până la urmă şedinţa s-a ţinut în altă locaţie. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Omul care se crede îndreptăţit la o statuie
Primarul care s-a declarat duşmanul comisioanelor
Unde era atunci Codreanu, să ia atitudine alături de noi?
Vor porni în luptă cu trei proiecte viabile
Comentariul comentariilor (LVIII)
(Ioan Rotundu)
Stimulente pentru cei care angajează românii veniţi din străinătate
Liberalii nu îşi permit să-şi piardă timpul cu plângeri penale
„Priceperea sau nepriceperea mea a fost atestată de MDLPL”
Schimb de folclor muzical între Botoşani şi Herţa
Luându-l pe Ciuştea drept model, se răţoieşte la Conţac
Grădina de Vară din Botoşani rămâne în slujba culturii
Vor să-l bată pe Flutur cu un candidat cruduţ
AJOFM vrea să colaboreze cu Poliţia de Frontieră
Măslinele vor putea fi consumate în siguranţă
Renunţă la alocaţiile din ţară pentru cele din străinătate
Pot deveni studenţi fără examen de admitere
Ţiprigan cere anularea salariilor şi gradaţiilor de merit
Valorificarea resturilor de la circumcizie
Horoscop
Arestat la domiciliu
Program TELE’M Botoşani, luni, 25 februarie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog