Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23850
De la 07 Ianuarie 2003
122883917

Doar doi senatori din comisia juridica au venit la discutia despre ordonanta privind interceptarile.

  • Pruna: O vom pune pe agenda saptamana viitoare
  • 5 April 2016, 23:00
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si presedintele Comisie juridice a Senatului, Catalin Boboc, au decis marti sa amane cu o saptamana ordonanta privind interceptarile in conditiile la care la sedinta erau prezenti doar doi senatori - Catalin Boboc si Doina Federovici, informeaza Mediafax.
"Trebuia acum sa sustin aceasta Ordonanta 6/2016, faimoasa ordonanta privind interceptarile in Comisia juridica din Senat. Din cauza unor chestiuni de agenda am cazut de acord, Comisia si cu mine, ca vom pune acest lucru pe agenda saptamana viitoare. Nu este nimic altceva decat o chestiune de timing si de agenda", a declarat Pruna la Palatul Parlamentului.
Referitor la faptul ca in sala de sedinte erau doar Catalin Boboc si inca un membru al comisiei, Doina Federovici, ministru a spus ca are o parere ca cetatean.
"Eu sunt in slujba publica, m-am prezentat exact asa cum m-as fi prezentat si in fata unei sali pline. Am o parere ca cetatean, dar nu sunt aici ca sa spun care e parerea mea de cetatean. Ca ministru, m-am prezentat ieri in fata unei sali care a fost asa cum a fost exact la fel cum m-as fi prezentat in fata unei sali pline", a adaugat Pruna.
La randul sau, liberalul Catalin Boboc a spus ca cei mai multi senatori au fost prinsi in alte activitati la comisii si ca sedinta a fost amanata cu o ora initial din cauza altor evenimente din Senat.
"Cei mai multi dintre dumnealor inteleg ca sunt prinsi in alte activitati la comisii. De regula, comisia noastra avea loc la ora 13,00, am mutat-o astazi pentru ora, doua, desi nu este in obisnuinta noastra asta, din cauza altor evenimente din Senat, probabil ca sunt ocupati si cu alte lucruri. Am solicitat grupurilor sa trimita inlocuitori, sunt la ora asta deja prea putini parlamentari aici ca sa poata asigura cvorumul", a explicat presedintele Comisiei juridice.
"Nu este foarte comod si da, pe calea asta vreau sa-i multumesc doamnei ministru, nu multi ministri vin la comisie sa-si sustina initiativele Guvernului si poate ca da, sigur fara sa jignesc pe colegii mei, a fost o lipsa de respect", a mai spus Boboc.
El a mai adaugat ca ordonanta ar fi intrat doar intr-o scurta dezbatere, urmand sa se ia o decizie saptamana viitoare pentru ca se astepta un punct de vedere de la CSM si de la alte institutii direct implicate in aplicarea ei.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Supă cremă de ţelină
Bancul zilei: Angajatul cel isteţ
Horoscopul zilei de 6.04.2016
Botoşani: Noi ticăloşii politice menite să ne manipuleze votul
Ioan Rotundu
Prognoza meteo pentru zilele urmatoare
Doar doi senatori din comisia juridica au venit la discutia despre ordonanta privind interceptarile.
Pruna: O vom pune pe agenda saptamana viitoare
Guvernul vrea un proiect de lege pentru serbarea centenarului in 2018
si include in el autostrazile Pitesti - Sibiu si Iasi - Targu Mures
PSD a declansat operatiunea marirea salariilor pentru bugetari.
Zeci de amendamente in comisia de munca din Camera Deputatilor, impact bugetar de 1,6 miliarde de lei
Ministerul Apararii, sanctionat pentru discriminare,
dupa ce a exclus femeile de la mai multe specializari din domeniul militar
Procurorul general a dispus redeschiderea urmaririi penale in Dosarele Revolutiei
Autoritatea prefectului Nechifor tinde spre -273,15 °C
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog