Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24811
De la 07 Ianuarie 2003
122884878

Dragoş Dolănescu a mărturisit că a fost acuzat că şi-a omorât tatăl

  • 9 September 2009, 23:00
Aflat în proces cu fratele său pentru împărţirea averii maestrului Dolănescu, Dragoş Dolănescu a venit marţi seară la ”Happy Hour” şi a rupt tăcerea. Invitatul lui Cătălin Măruţă a dezvăluit în exclusivitate la Pro Tv aspecte neştiute ale războiului dintre fraţii Dolănescu. Sosit din Costa Rica, Dragoş a făcut mărturisiri şocante despre familia lui Ionuţ Dolănescu, declarând că bunica sa, mama maestrului, l-a acuzat că şi-a omorât tatăl.
Mai mult, Dragoş a povestit la ”Happy Hour” că întotdeauna a fost marginalizat de familia tatălui său: îşi aminteşte că întotdeauna a fost considerat cel dinafara familiei, în timp ce Ionuţ a fost preferatul, avea camera lui, iar Dragoş era nevoit să doarmă în pod. Tocmai de aceea, susţine invitatul lui Măruţă, a avut o tentativă de a-şi pune capăt zilelor, nesuportând acest tratament. Cât despre atât de disputata avere a lui Ion Dolănescu şi moştenirea sa, Dragoş a dezvăluit de pe Happylica evenimentele care au dus la lupta dintre fraţi. ”Tata a ascuns în casa cea mare din Bucureşti un milion opt sute de euro, iar Ionuţ a furat toată suma!”
Aceasta a fost marturia lui Dragoş Dolănescu. Potrivit acestuia, artistul nu mai avea încredere în bănci şi de aceea a decis să îşi strângă averea “la saltea”. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu este convins că Ionuţ a găsit aceşti bani şi i-a luat. Mai mult, Dragoş a declarat că fratele său a încercat să-l înşele, propunându-i iniţial să îi cumpere jumătatea sa din avere pe o sumă foarte mică, după care i-a oferit 100.000 de dolari pentru a pleca în Costa Rica şi a renunţa la orice pretenţie asupra moştenirii. Marţi seară la ”Happy Hour” Dragoş Dolănescu a declarat că acum este hotărât să meargă până în pânzele albe, să obţină jumătate din averea lui Dolănescu şi, deşi susţine că a fost ameninţat de Ionuţ Dolănescu, îşi pune încrederea în justiţia românească.
Declaraţiile şocante ale lui Dragoş Dolănescu la ”Happy Hour” au atras în faţa micilor ecrane în minutul de aur al emisiunii (18.52) aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări. Pe publicul din mediul urban, vârful de audienţă a fost atins la 18.51, când Pro Tv obţinea 10,3 puncte de rating şi 34,5 % cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 înregistra în acelaşi minut de trei ori mai puţin, adică 3,4 puncte de rating şi 11,2 procente din cota de piaţă.
Emisiunea lui Măruţă a fost din nou lider detaşat de audienţă pe întreg intervalul orar 17.44-18.59. Pe publicul din mediul urban ”Happy Hour” a obţinut o audeinţă medie de 7,3 puncte de rating şi 25,7 % cota de piaţă, pe când Antena 1 nu a acumulat nici jumătate din aceste cifre: 3,3 puncte de rating şi 11,5 % cota de piaţă. Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani Pro Tv a condus detaşat în topul audienţelor, cu o medie de 5,1 puncte de rating şi 23,9 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1 s-a clasat a treia cu doar 2,0 puncte de rating şi 9,3 % cota de piaţă. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Copil salvat de pompieri
Comunicat LFSL
Urechean, Filat şi Lupu despre “unionismul” lui Ghimpu
Ucraina se va destrăma în trei părţi?
Replici dure la Cotroceni între Băsescu şi procurorul Kovesi
Paula Chirilă este o mămică fericită în Divertis
Furturi cu suspans şi adrenalină, finalizate cu dosar penal
Problema locurilor din grădiniţe în vizorul liberalilor botoşăneni
Programul pentru împăduriri, mărul discordiei pentru consilierii judeţeni
Pavele roz pe trotuare, cratere pe străzi
primarul de Dorohoi nu pare impresionat de corul înjurăturilor
Noutăţi în cazul afacerii cu droguri descoperite la Botoşani
După ce au furat bere şi ţigări, le-au ascuns în balast
Horoscop
Colir în ochi, în loc de…
Constantin Conţac primit la Cotroceni
A încurcat chiloţii
Punguţa cu doi bani
Val de epurări în PNL
Ioan Rotundu
Amenzi pentru părinţii a căror copii abandonează şcoala
amenda nu rezolvă fondul abandonului: sărăcia
50.000 lei din suma alocată hranei bătrânilor de la Leorda au dispărut
Cinci inspectori IŞJ daţi afară, alţii stau la uşa din dos să intre
Asistenţii medicali fac exerciţii pentru grevă
Şefia poliţiei de frontieră, scoasă la vânzare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog