Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9305
De la 07 Ianuarie 2003
122894954

Drama Ceraselei Mihovici i-a impresionat pe membrii PD-L

  • 13 November 2009, 23:00
Membrii Partidului Democrat Liberal Botoşani au fost impresionaţi de drama tinerei care suferă de o afecţiune gravă la nivelul plămânilor, care o împiedică să respira normal. O campania electorală nu înseamnă numai afişe, bannere şi atacuri la persoane ci şi gesturi curate, sincere şi venite din suflet pentru oameni care au primit de la soartă prea puţin sau care zi de zi văd cum viaţa lor chinuită se mai agaţă doar de un fir de aţă.
Orice om intrat în viaţa politică ştie că o campanie electorală începe şi se sfârşeşte odată cu mandatul pe care–l câştigă datorită celor care-l aleg. Pentru că cei care-l aleg îşi pun speranţele în puterea pe care i-au dat-o. Membrii Partidului Demorat-Liberal au ştiut în permanenţă să fie alături de semenii lor iar acum îi întind o mână de ajutor Ceraselei.
Pentru Cerasela Mihovici, timpul are din ce în ce mai puţină răbdare, iar speranţele se îneacă în lacrimile pe care le înnoadă zilnic cu neputinţa familiei de a se bate cu nemilosul ei destin. Tânăra de doar 19 ani trăieşte fiecare zi ca şi când ar fi ultima. Fiecare clipă de viaţă e pentru ea o speranţă izolată, rătăcită printre dureri şi întrebări fără răspuns. Are toată viaţa înainte dar boala de care suferă o face să vadă de pe acum sfârşitul propriului drum.
Cerasela Mihovici este din Răuseni şi suferă de o boală pulmonară extrem de gravă care o împiedică să respire normal. Medicii spun că singura ei şansă este să primească un nou plămân, însă transplantul se face doar în străinătate unde costurile depăşesc 100.000 de euro. Este o luptă cu viaţa, cu destinul iar membrii PD-L nu au rămas indiferenţi cu durerea unei familii care trăieşte din prea puţin ca să-i poată asigura o nouă viaţă fetei.
„Ne-a impresionat foarte mult cazul Ceraselei şi am hotărât s-o ajutăm. E nedrept că la vârsta asta să nu-şi poată clădi propriul drum, gândindu-se în permanenţă la destinul nemilos pe care îl are de înfruntat. Suntem singurul partid politic care, prin generozitatea membrilor săi, am reuşit să strângem o parte din suma de care are nevoie Sperăm din tot sufletul ca ea să-şi recapete cât mai repede sănătatea. Chiar dacă suntem în campanie electorală, eu cred că PD-L a demonstrat nu o dată că este alături de oameni prin acţiunile sociale pe care le-a organizat”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale PD-L Botoşani, Florin Ghiorghiţă. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comedia “Amintiri din Epoca de Aur”, la cinematograf in Botosani
La Bucureşti, permiteţi-mi să vorbesc în limba mea maternă – Română!
Pentru Traian Băsescu “Zidul Berlinului” este Prutul
Tratatul de la Lisabona şi R Moldova
Campanie electorală dominată de frământări
Şcoala – oglinda noastră
A început Simpozionul dedicat culturii şi limbii române
de la Universitatea din Alicante
Copii răciţi în masă la Şcoala Cordun
Instalaţii electrice defecte sau improvizate – cauză frecventă de incendiu
Primarul Pitorac a dat lovitura vieţii sale de edil
oraşul Flămânzi şi-a recăpătat blocul „detonat”, dăruit de fostul primar Micuţaru consilierului său personalcontractul încheiat ilegal a fost anulat de instanţă
Operaţia de amigdale
Peşte odihnit cu cartofi plimbaţi prin unt
Horoscop
Geoană crede că-i mai tare-n...
Există un răspuns: fatalitate!
Botoşăneni invitaţi la teatru de primarul Cătălin Flutur
Botoşănenii scapă de gropi în cinci săptămâni
Patinoar pentru botoşăneni
Primarul Flutur şi-a luat concediu fără plată, ndar numai scriptic
Răileanu a ales între şefia Poliţiei comunitare şi pensie
Vineri, trei candidaţi la prezidenţiale s-au perindat prin Botoşani
Cei din învăţământ nu vor să ştie de criză
Examenul de rezidenţiat se va desfăşura în condiţii speciale
Bolnavii de gripă vor fi internaţi şi la demato-venerice
Elevii merituoşi, dar săraci, n-au succes la bursele şcolare
Elevii merituoşi, dar săraci, n-au succes la bursele şcolare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog