Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22530
De la 07 Ianuarie 2003
122908179
Editorial

Criminalul Mengele reîncarnat în ministrul Teodorovici

  • Ioan Rotundu
  • 18 September 2018, 23:00
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe al Guvernului PSD condus de către măcelarul limbii române din Videle, respectiv premierul Viorica Dăncilă, pare să fie un reîncarnat al celui mai mare criminal din Cel de al Doilea Război Mondial, doctorul nazist Josef Mengele, căpitan SS, supranumit „îngerul morţii” pentru miile de evrei asasinaţi în lagărul Auschwitz Birkenau.
Criminalul Mengele făcea experienţe pe femei şi copii, în special gemeni, pentru a crea rasa umană ariană. În acest scop efectua experienţe extrem de dureroase pentru femei şi copii, după care îi trimetea la gazare pentru a fi arşi în final la crematoriul lagărului.
Ministrul Teodorovici vrea şi el să creeze o rasă umană de tip social-democrat formată din privilegiaţii şi potentaţii care se aliniază politicii unice a PSD-ului, trimiţându-i la preoţi, pentru ba fi înmormântaţi cu zile, pe toţi cei care n-au bani să-şi caute de sănătate.
"În funcţie de cât plăteşti pe CASS, să ai făcute mai multe variante, pachetul 1, pachet de bază, ai un alt venit la care se plăteşte CASS, deci implicit o contribuţie mai mare, atunci ai al doilea pachet, cu alt tip de servicii, ăsta cred că e sistemul logic", a afirmat vineri Eugen Teodorovici, vineri 14 septembrie a.c.
Aşadar, cine are bani mulţi are şi servicii medicale gratuite în proporţie mult mărită faţă de cei cu salarii mici, care muncesc pentru a umple visteria statului din care fură cu neruşinare actuala gaşcă din Videle, în frunte cu Liviu Dragnea secondat de cortegiul de infractori, impostori, ipocriţi şi mai ales inculţi profesional. Ministrul Teodorovici a demonstrat că nu dă noi bani cu drepturile constituţionale ale cetăţenilor, aşa cum nu dă nici partidul din care face parte.
În Constituţia României, la art. 16 al.1 stă consfinţit că „Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.” Cum putem fi egali cu Teodorovici care este un component al baroniadei postdecembriste şi care ne împarte în săraci şi bogaţi, în cei cu drept de viaţă cumpărată cu bani şi cei lăsaţi la cheremul preoţilor să decidă dacă au sau nu suficienţi bani de înmormântare, mai ales dacă nu este şi pensionar?
La al.2 din acelaşi articol scrie că „Nimeni nu este mai presus de lege.” Aşa a fost până de curtând, până ce la cârma ţării s-a instalat gaşca de bandiţi inculţi de la Videle susţinută de toţi cei certaţi cu legea pentru că s-au înfruptat din averea poporului. Degeaba stă scris în Constituţie la art. 22 că „Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.” De când ne conduce PSD-ul nimic nu ne mai poate garanta Constituţia pentru că şi ea a fost deja masacrată cu ajutorul corupţilor majoritari din cadrul Curţii Constituţionale.
Teodorovici spulberă pur şi simplu prevederile art.34 din Constituţie cum că „Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.” O fi garantat, dar pentru cei care au bani şi care s-au aliat politicii mafiote a PSD-ului.
Speriat de criticile ipocrite venite din interiorul partidului şi de consecinţele ce le-ar putea suporta că l-a luat gura pe dinainte, sâmbătă şi duminică ministrul Teodorovici a dat-o la întors, susţinând că a fost greşit înţeles. Nu ştiu cum se face, dar toţi politicienii care scapă în spaţiul public secvenţe din scenariile puse la cale în interiorul partidului, imediat revin şi susţin că le-au fost răstălmăcite vorbele, au fost scoase din context. Ce să mai scoţi din context citind declaraţia lui Teodorovici care este extrem de clar că el doreşte diferenţierea românilor în a avea acces la pachetul de servicii medicale gratuite în funcţie de câştigul salarial?!
Teodorovici nu s-a trezit peste noapte vorbind de unul sigur. El nu este un trepăduş prin PSD. Este ministrul Finanţelor, cel mai important portofoliu, este membru al Guvernului şi lider al PSD. Declaraţia sa este o scăpare inabilă despre un plan care se pitroceşte în interiorul Guvernului Dăncilă privind viitoarea finanţare a serviciilor de sănătate publică. Guvernul nu mai are bani să acopere necesarul de fonduri pentru activităţile din sănătate şi caută noi soluţii.
Iar soluţia este de a-i proteja pe cei bogaţi şi a-i sacrifica pe cei săraci. Un genocid pus la cale cu bună ştiinţă şi fără frică de către iniţiatorii lui pentru că deja PSD-ul controlează justiţia. Dovadă, înainte ca Liviu Dragnea să fie audiat vineri, 14 septembrie a.c., la Parchetul General despre evenimentele din 10 august, Inspecţia Judiciară, servită total PSD-ului, s-a înfiinţat în control la Procurorul General şi a cerut să i se prezinte dosarul privind cercetările efectuate cu privire la protestul în cauză.
Cu un ministru al Justiţiei fidel, cu procuror şef la DIICOT omul lor, cu un Avocat al Poporului credincios, cu judecători la Curtea Constituţională fideli, cu un preşedinte al României lăsat fără putere de decizie şi cu un Procuror General în curs de schimbare, PSD-ul, prin Liviu Dragnea, a acaparat în România puterea totală. Românii, ca la Auschwitz, vor fi triaţi între a fi trimişi la preoţi, ca vitele la abator, şi privilegiaţi. Trierea şi-a asumato deja ministrul Teodorovici, acest reîncarnat al doctorului criminal Josef Mengele. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 17 – 23.septembrie 2018
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Păltiniş
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 14.09.2018
Catrenul săprămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Gestul plin de nobleţe al lui Bulă
Inspecția Judiciară a descins la Parchetul General
înainte de audierea lui Liviu Dragnea și a cerut dosarul violențelor din 10 august (surse, G4Media)
Cârdăşia dintre CCR, BOR ;i PSD a triumfat din nou
Ioan Rotundu
Pe șleau, despre referendum. Partea a II-a: Referendum pentru o „precizare”
Cristi Danilet
Protest al magistraților pe treptele Curții de Apel București
Mai multe persoane au transmis mesaje de susținere: Nu cedați, rezistați / Augustin Lazăr: Tânăra magistratură dă dovadă de responsabilitate în apărarea independenței justiției
Pe șleau, despre referendum. Partea I: De ce judecătoarele nu stau la cratiță?
Cristi Danilet
Durneşti: Prima poartă de intrare în localitate din judeţ
Ioan Rotundu
O nouă ticăloşie marca Macaleţi – PSD
Ioan Rotundu
Liderul suprem al PSD Liviu Dragnea sfâşiat de propria haită
Scrisoarea către (ne)stimatul Liviu Dragnea
Doiniţa, trezeşte-te fato, ai schelete în dulapul personal!
Ioan Rotundu
Ce sugestie a primit dr. Hrincă de la un procuror botoşănean
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 21.09.2018
Băsescu: Opoziţia pare a face un blat ruşinos cu PSD
refuzând să depună o moţiune de cenzură. Moment politic mai bun nu poate exista
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog