Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
7236
De la 07 Ianuarie 2003
68888001
Editorial

Ipocrizia fostului interlop, acum deputat PSD, Răzvan Rotaru

  • Ioan Rotundu
  • 13 March 2019, 13:32
Răzvan Rotaru, fostul interlop al lumii botoşănene, şi nu numai, ajuns deputat PSD graţie lobby-lui făcut în partid de tatăl său natural Costică Macaleţi, la rându-i fost deputat PSD şi actual preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, a remis presei locale un comunicat ce denotă că ipocrizia politic ă în PSD este la ea acasă.
Deşi partidul său guvernează ţara, Rotaru susţine că el şi colegii lui se alătură acţiunilor civice care au cuprins Moldova pentru a cere actualului Guvern Dăncilă să facă o prioritate naţională dezvoltarea infrastructurii rutiere în această regiune a României. Împotriva cui protestează el alături de adevăraţii protestatari? Afirmaţie falsă, ipocrită şi manipulatorie.
„Și eu vreau ca Moldova și fiecare locuitor din judeţul Botoşani să aibă acces la drumuri civilizate și la autostrăzi pentru a se putea deplasa în orice colț al ţării. De aceea mă angajez alături de colegii mei să facem tot ce ţine de noi pentru a se construi cât mai repede o autostradă în Moldova și pentru a se moderniza reţeaua de drumuri de la nivel local. Şi eu consider că botoşănenii trebuie să circule pe drumuri asfaltate în condiţii de siguranţă deplină!” – afirmă Răzvan Rotaru prin comunicatul dat publicităţii şi preluat de presa de curte a PSD-ului.
Ipocrizie fără margini şi tupeu inimaginabil din partea acestui personaj bun cunoscător al vieţii lumii interlope şi prea puţin a modului de viaţă civilizat, bazat pe valori morale şi etice parte a tezaurului spiritual al poporului român.
În urmă cu doar două săptămâni, consilierii municipali ai PSD au votat împotriva afilierii municipiului Botoşani la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare „Moldova se Dezvoltă”, blocând astfel dezvoltarea oraşului şi participarea noastră la susţinerea demersurilor publice pentru a obliga Guvernul PSD să aloce bani pentru autostrăzile necesare Moldovei.
Dacă Rotaru ar fi protestat în Camera Deputaţilor când s-a votat bugetul pentru acest an că nu s-au alocat bani pentru realizarea A8 Tg. Mureş – Iaşi, aşa cum prevede legea, atunci comunicatul său de astăzi ar fi devenit credibil. Dar, chiar astăzi în Parlament s-a votat din nou legea bugetului restituită de preşedintele României pentru că anumite prevederi nu sunt acoperite cu resurse financiare, fără ca Rotaru să fi avut vreo intervenţie în favoarea alocării de fonduri pentru infrastructura din zona Moldovei. Aşadar, întreg comunicatul este unul ipocrit şi menit să intoxice, să manipuleze opinia publică, corect spus, a celor care susţin PSD-ul fără să le pese că prin votul lor aduc grave prejudicii economice şi sociale lor şi mai ales copiilor lor.
În schimb, Rotaru se răţoieşte la PNL care, în opinia lui, ar fi confiscat politic acţiunile civice ale moldovenilor. Măi, să fie! „Atât botoşănenii, cât și sucevenii şi ieşenii au înţeles ipocrizia liberalilor, care au condus cele trei judeţe o perioadă lungă de timp şi nu au avut nicio realizare notabilă în domeniul infrastructurii rutiere” - afirmă acelaşi Rotaru, minţind cu evidentă inabilitate. Infrastructura rutieră face parte din politica investiţională a guvernului iar din aprilie 2012 România s-a aflat sub controlul PSD-ului care prin guvernele Ponta, Grindeanu, Tudose şi acum Dăncilă care n-au alocat niciun leuţ pentru infrastructura rutieră a Moldovei .
Pe vremea când Rotaru îşi manifesta public abilităţile de interlop umblând prin judeţ cu o gaşcă de ciomăgari după el, ameninţând primarii PNL că de nu votează cu Ponta preşedinte sau cu PSD-ul le va rupe oasele, premierul Ponta a blocat modernizarea drumului naţional Tg. Frumos – Botoşani, retrăgând banii alocaţi de Guvernul Boc pentru ca nu cumva acesta să beneficieze de voturile botoşănenilor în alegerile parlamentare din toamna anului 2012. Nici acum guvernul PSD n-a alocat bani pentru acest drum, dar liderii PSD Botoşani continuă să ne mintă.
Îi mai amintesc lui Rotaru că Botoşaniul a avut la conducere timp de 4 ani primar şi viceprimari PSD, a avut controlul politic în Consiliul judeţean, fără ca această echipă de partid să fi făcut ceva pentru dezvoltarea oraşului şi judeţului. PSD-ul a fost cel care l-a susţinut pe infractorul Florin Ţurcanu să ajungă preşedintele CJ Botoşani şi să dirijeze banii publici după cum au fost interesele USL (PSD şi PONL).
„Acum când au început să se mişte lucrurile cu PSD la guvernare, PNL vrea să câştige capital electoral prin deturnarea unei acţiuni civice, care nu are nicio conotaţie politică.” – mai consemnează Rotaru.
Cam subţirel la minte acest personaj! El nu poate înţelege că revendicările organizaţiilor care au luat fiinţă în susţinerea dezvoltării Moldovei vizează direct politica investiţională a Guvernului PSD, care este una catastrofală. Faptul că PNL le susţine este o dovadă că le pasă de ce se întâmplă în Moldova. Cât despre „mişcarea” , reacţia Guvernului PSD, să ne ferească Dumnezeu.
PSD-ul, ori de câte ori a intervenit în ceva, acel ceva a eşuat. Dacă PSD-ul va reuşi să se infiltreze în aceste acţiuni civice, efectul lor va deveni nul. Când PSD-ul afirmă că face ceva, atunci putem fi siguri că va face totul pe dos. Rotaru mai crede că prin minciună şi manipulare PSD-ul poate conduce România şi de acum înainte. Este prea slab educat, mă refer la cultura sa generală şi politică în special, ca să poată realiza că PSD-ul îşi trăieşte ultimele zvâcniri de putere. În curând va trebui să răspundă pentru tot răul făcut României.
Dacă Răzvan Rotaru crede în cele scrise prin comunicat, atunci să fie prezent vineri la Bosanci – Suceava, pentru a protesta alături de moldoveni împotriva politicii investiţionale a Guvernului Dăncilă, respectiv a propriului partid. Ar fi dovada delimitării sale de ipocrizia, minciuna şi manipularea cu care PSD-ul conduce România. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (3)]


Cartierul Luizoaia, cartierul sufocat de gunoaie şi ciuruit de izvoare
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 8.03.2019
LLumea lu' Rotundu: Cu primarul după mine
Horoscopul săptămânii 11 - 17.03.2019
Bancul săptămânii: Şi scriitorii se tachinează
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Îl calc în picioare! Liviule, marș la pușcărie tu și întregul PSD!
Noile directive ale evreilor către Dragnea: Patri(h)oţii
Ioan Rotundu
Darius Vâlcov, atac foarte dur la Isărescu:
Îmi doresc din tot sufletul ca noua echipă la conducerea BNR să fie una de patrioți / Altfel, România nu va putea să scoată capul din țărână
O decizie cretină menită să-i revolte pe primari
Corina Crețu cere din nou Guvernului clarificări privind construirea celor trei spitale regionale:
Graficul general rămâne încă neclar, sub presiunea timpului
TAXA SPECIALĂ DE SALUBRIZARE
Soluții posibile, identificate de primărie în favoarea agenților economici
De ce a amânat Dragnea discuția despre sancționarea lui Tudorel Toader
Legat de insinuările făcute, îi recomandăm dlui Vâlcov să sesizeze, dacă are dovezi, organele abilitate,
pentru a nu-și îngreuna situația juridică deja dificilă, prin tăinuirea unor așa-zise adevăruri patriotice
Procese ciudate la vârf în DSP Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Drumul blestemat
Doiniţo, nu tulburaţi WC-urile ţăranilor că pute a minciună
Ioan Rotundu
Ticăloşia populistă a lui Dragfnea faţă de protestele naţionale #şîeu
Liviu Dragnea s-a dezlanțuit vineri la adresa omului de afaceri Ștefan Mandachi care a inițiat protestul pentru autostrăzi și a construit, pe banii lui, un metru de autostradă. Liderul PSD susține că, în loc
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 15.03.2019
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă