Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3612
De la 07 Ianuarie 2003
122889261
Editorial

Noile directive ale evreilor către Dragnea: Patri(h)oţii

  • Ioan Rotundu
  • 10 March 2019, 21:17
Liviu Dragnea a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că politica PSD-ului în campania electorală a alegerilor europarlamentare se va axa pe patriotism. Doreşte Dragnea să trimită în Parlamentul European numai social-democraţi patrioţi, cu misiunea ca patriotismul lor să devină un simbol şi un exemplu pentru europeni.
Patriotismul rămăsese printre puţinele valori morale naţionale pe care PSD-ul nu le-a călcat în picioare, nu le-a aruncat în derizoriu, nu la-a transformat în mijloace menite să-i apere pe corupţii care au acaparat puterea în România. Iată că a venit şi rândul patriotismului să fie transformat într-un mijloc de manipulare a acelor categorii de români care îl consideră pe infractorul Liviu Dragnea tătucul lor iar PSD-ul mama care-i ocroteşte şi le oferă din când în când câte o bomboană ca să nu realizeze cât de amară le este viaţa.
Bag seama că acei evrei plătiţi cu bani mulţi de către PSD ca să-i consilieze liderii cum trebuie să procedeze în manipularea opiniei publice, plătiţi cu bani luaţi cu japca de la bugetul statului şi împărţiţi de infractorul în devenire Mircea Drăpghici în calitatea sa de trezorier al partidului, au schimbat în ultima perioadă tactica propagandistică aplicată de liderii PSD-ului în a-i prosti pe români.
O perioadă de timp, inventarea „statului paralel” drept ţap ispăşitor pentru nereuşitele guvernării PSD, a mers la inima aplaudacilor susţinători ai social-democraţilor. Când protestatarii din stradă au descoperit că de fapt sintagma cu „statul paralel” era invocată de Dragnea şi clica lui pentru a masca intenţiile lor de a controla politic justiţia fără să-şi dea seama cei de la Bruxelles, evreii l-au sfătuit pe Dragnea să renunţe la a mai invoca existenţa lui. În locul acuzaţiilor cu „statul paralel” a apărut „statul subteran”. Dacă aţi observat, atât Liviu Dragnea cât şi ceilalţi lideri ai PSD invocă existenţa unui „stat subteran”, inducând celor de la Bruxelles că din cauza acestuia PSD-ul nu poate guverna în interesul naţiunii române. Cei din „statul subteran” îl denigrează pe el, Dragnea. la Bruxelles pentru a-l compromite. Ce nu pricepe Dragnea şi haita lui de mafioţi este că la Bruxelles nu sunt nişte novici în materie de politică europeană pe care să-i prostească el spunându-le ce vor să audă şi să facă în ţară ce doreşte el şi apropiaţii lui.
Compromis în faţa liderilor de la Bruxelles, Dragnea încearcă acum să le demonstreze că el este un mare român, un adevărat patriot care ţine la poporul său, la demnitatea naţiunii sale şi nu un infractor cum este considerat. Promovând patriotismul în ţară într-un mod voit denaturat, Dragnea vrea să fie victimizat de către cei de la Bruxelles, pedepsit, ca să poată poza în erou naţional acasă şi să adune voturi pentru candidaţii PSD-ului la europarlamentare. El ştie că de va rata alegerile europarlamentare va fi linşat de ai săi şi nu va mai scăpa de puşcărie
Când Dragnea ne vorbeşte de patriotism trebuie să avem în vedere ce ascunde de fapt în spatele lui. În actualul PSD nu avem, patrioţi, avem doar patri(h)oţi. Aşa că trebuie să fim foarte atenţi. Evreii care-i consiliază pe liderii PSD şi le stabileşte strategiile de manipulare publică n-au venit în România, ori n-au fost trimişi, cu misiunea ca ţara să fie bine văzută în Europa. Misiunea lor este de la îndepărta România de UE şi de a o apropia de Rusia, Turcia, ţări prietene Israelului.
Şansa noastră de a scăpa de molima roşie este să ne prezentăm masiv la votul din mai şi să votăm pe oricine, orice partid, numai candidaţii PSD-ului nu. Numai aşa vom putea bloca calea patri(h)oţilor de a-şi consolida puterea în stat şi de a ne îndepărta de valorile europene. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cartierul Luizoaia, cartierul sufocat de gunoaie şi ciuruit de izvoare
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 8.03.2019
LLumea lu' Rotundu: Cu primarul după mine
Horoscopul săptămânii 11 - 17.03.2019
Bancul săptămânii: Şi scriitorii se tachinează
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Îl calc în picioare! Liviule, marș la pușcărie tu și întregul PSD!
Darius Vâlcov, atac foarte dur la Isărescu:
Îmi doresc din tot sufletul ca noua echipă la conducerea BNR să fie una de patrioți / Altfel, România nu va putea să scoată capul din țărână
O decizie cretină menită să-i revolte pe primari
Corina Crețu cere din nou Guvernului clarificări privind construirea celor trei spitale regionale:
Graficul general rămâne încă neclar, sub presiunea timpului
TAXA SPECIALĂ DE SALUBRIZARE
Soluții posibile, identificate de primărie în favoarea agenților economici
De ce a amânat Dragnea discuția despre sancționarea lui Tudorel Toader
Legat de insinuările făcute, îi recomandăm dlui Vâlcov să sesizeze, dacă are dovezi, organele abilitate,
pentru a nu-și îngreuna situația juridică deja dificilă, prin tăinuirea unor așa-zise adevăruri patriotice
Procese ciudate la vârf în DSP Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Drumul blestemat
Doiniţo, nu tulburaţi WC-urile ţăranilor că pute a minciună
Ioan Rotundu
Ipocrizia fostului interlop, acum deputat PSD, Răzvan Rotaru
Ioan Rotundu
Ticăloşia populistă a lui Dragfnea faţă de protestele naţionale #şîeu
Liviu Dragnea s-a dezlanțuit vineri la adresa omului de afaceri Ștefan Mandachi care a inițiat protestul pentru autostrăzi și a construit, pe banii lui, un metru de autostradă. Liderul PSD susține că, în loc
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 15.03.2019
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog