Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23964
De la 07 Ianuarie 2003
122884031
Editorial

Plăceri politice perverse

  • Ioan Rotundu
  • 8 December 2008, 23:00
Vineri, săptămâna trecută, după ce-a constatat că partidele politice au fost declarate de către alegători apte pentru procreare politică a unui viitor guvern, preşedintele Băsescu le-a invitat pe rând la Cotroceni, rezervându-le câte o oră de sex, tot politic. Unele partide s-au dovedit a fi frigide, precum UDMR-ul şi PNL-ul, care n-au rezistat o oră, terminând înainte de a cunoaşte marea plăcere… de a fi invitate la guvernare. PDL-ului i-a plăcut atât de mult sexul politic l-a care l-a supus Băsescu, încât s-a dedat la perversiuni şi a depăşit ora rezervată.
Satisfăcut de cum le-a împlinit dorinţele de guvernare, Băsescu le-a fixat o nouă repriză de sex pentru ieri. Probabil a vrut omul să se convingă dacă în urma orgiei sexuale de vineri, sămânţa sa a prins şi va rodi la termenul hărăzit, adică peste nouă luni, când vor avea lor alegerile prezidenţiale. Întâlnirea de ieri a fost extrem de scurtă, precum un control ginecologic de rutină. Convins că sămânţa interesului său a acuplat cu nevolnica dorinţă a partidelor de a accede la guvernare, preşedintele s-a declarat mulţumit de concluzii şi le-a trimis în concediu prenatal, promiţându-le că nu le abandonează, ci le va copleşi îndeaproape cu dragostea sa prezidenţială, aşteptând nerăbdător sorocul.
Şi cam ce concluzii a putut trage preşedintele? Nu multe, doar una, dar care-i satisface din plin plăcerea cea mare. Iar plăcerea sa cea mare este ca peste nouă luni, când se vor desfăşura alegerile prezidenţiale, să obţină cel de-al doilea mandat. Fericirea i-a fost dăruită de către PSD în frunte cu al său „Prostănac”. Deşi priveşte de patru ani de zile cum lupul Băsescu, prin mijlocirea DNA, a mâncat aproape toate oile mai de vază ale PNL, Prostănacul Geoană s-a lăsat convins de baronii locali din partid, nişte corcituri de lupi şi ei dedaţi la rele, să facă haită comună cu cea a lupului cel mare Băsescu.
Practic, Prostănacul s-a dus miel în gura lupului cu bârlogul la Cotroceni. Iar lupul a constat că acest Prostănac este o curvă politică numai bună de acuplat intereselor sale, ceea ce a şi făcut. În primul rând că s-a pus la adăpost de un concurent serios la prezidenţiale. Prin în mrejele jocului puterii, Prostănacul şi ai săi baroni locali nu vor observa cum încet, încet vor fi anihilaţi. La semnalul convenit DNA-ul îi va înşfăca pe baronii cu dosare, premierul, care va fi fratele de sânge al preşedintelui, se va descotorosi de miniştrii neaveniţi şi… pac cu PSD-ul la coşul istoriei, aşa cum au păţit-o şi ţărăniştii.
Dealtfel, toate aceste plăceri sexuale perverse pe care preşedintele Băsescu le aplică PSD-ului în aceste zile nu-s decât un fel de lupte fratricide, ambele tabere având un tată comun, pe „Tătuca Iliescu”. Uitaţi-vă la ei şi vă veţi aminti de luptele, la scară mai mică, dintre secretarii PCR care voiau să ajungă cât mai sus pe scara politicului. Nici că se putea o asociere mai reuşită.
Personal cred că această luptă se va sfârşi tragic atât pentru PDL cât şi pentru PSD, iar preşedintele Băsescu va rămâne în istorie cu emblema „Să nu faceţi ca el!”
Vin zile grele pentru toţi românii, pentru întreaga ţară. Deasupra noastră croncănesc corbii de la FMI, ne dau târcoale şi abia aşteaptă să ne subjuge financiar cu un împrumut împovărător. Iar politicienii noştri ce fac? Se împacă cu ideea că din vina crizei economice, şi nu a incompetenţei lor, România trebuie să se împrumute de la FMI. N-am auzit nici un partid să promoveze planuri de susţinere a firmelor producătoare, de protejare a producţiei interne, de protecţie a fermierilor agricoli. Toate partidele vorbesc de protecţie socială, majorează salarii, împart ajutoare financiare dar nu spun de unde vor lua aceşti bani.
Preşedintele Băsescu poate să creadă că i-a însămânţat pe cei de la PSD, care îi vor dărui peste nouă luni mandatul mult râvnit. Baronii locali de la PSD pot crede că, fiind la guvernare, au imunitate de la DNA. Premierul şi miniştrii de la PDL pot crede că le-a pus Dumnezeu mâna în păr şi-i va ţine la putere mult şi bine.
Toate aceste plăceri politice perverse vor dispărea când se va porni tăvălugul revoltei sociale, pentru că în această direcţie ne îndreptăm. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Autorizaţiile de construire vor avea caracter public
Completări în normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal
Strategia de dezvoltare economico-socială a judeţului Botoşani 2008-201 (III)
Horoscop
Meniu în versuri cu rimă specială
Dezmăţul lui Geoană
Comunicat de presă
Comentariul comentariilor (CCLX)
(Ioan Rotundu)
Şalgău i-ameninţă pe secretarii de primării cu Comisia de disciplină
Săracii tot în Banca „Răscoala” îşi pun speranţele
Ţurcanu nu se lasă intimidat de Câmpanu
Se înlocuiesc 70 km de reţea în municipiul Botoşani
Vasile Şeicaru ţine un concert de Crăciun la Botoşani
Apa Grup a luat la inventariat subsolurile
Banii nu sunt pentru porcul de Crăciun
Se caută tinere iubitoare de civilizaţie engleză
Românul şi ochii albaştri
La E.ON angajaţii mor pe stâlp
Mâncare la cantinele şcolare cu număr de calorii necunoscut
Medicul Şerban şi-a făcut de Crăciun cel mai costisitor cadou
preţul cadoului l-au plătit incompetenţii din conducerea CJAS
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog