Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15130
De la 07 Ianuarie 2003
120870743
Editorial

Să ne ferească Dumnezeu de iubirea lui Ilan Laufer!

  • Ioan Rotundu
  • 21 November 2018, 22:38
Mâhnit de valul de reacţii nu tocmai politicoase la adresa sa, după ce marţi seară s-a plâns public că neamţul ajuns preşedintele României a refuzat să-l pună ministru pentru că urăşte evreu, Ilan Laufer a declarat astă seară că el iubeşte România din adâncul sufletului şi luptă pentru apărarea valorilor ei.
La cât a mai rămas de furat din bogăţiile ţării, nu-i de mirare că un evreu ca el se declară cuprins subit de adâncă iubire pentru ţărişoara noastră. Numai că vorbele sale n-au cum să fie crezute din motive prea evidente ca fiind mincinoase. Mai întâi a declarat că este român născut la o maternitate din Bucureşti, ceea ce s-as dovedit a fi o minună gogonată, el fiind născut în Israel şi ajuns în România urmându-şi tatăl, abia după anul 2.000.
Îl cred doar că iubeşte „valorile României de astăzi”. Păi, care sunt aceste valori? Ni ne arată zilnic Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Florin Iordache, Tudorel Toader etc. Pe Viorica Dăncilă n-o menţionez că asta-i mai proastă decât gardul şi i-aş ridica cota valorică alăturând-o grupării lui Dragnea, ea nefiind conştientă de intenţiile acestuia faţă de România şi români.
Corupţia este valoarea morală cea mai dragă lui Dragnea şi găştii sale de tâlhari. În Guvernul Mihai Tudose, Ilan Laufer a deţinut funcţia de ministrul Mediului de afaceri, comerţ şi antreprenoriat între 29 iunie 2017 şi 29 ianuarie 2018, timp în care legile justiţiei au fost masacrate rând pe rând fără ca evreul nostru romanizat să fi pus mâna pe sabie ca să apere adevăratele valori ale României. Dimpotrivă, s-a alăturat grupării lui Dragnea şi a luptat ca nu cumva corupţia să fie învinsă de justiţie. Valorile pentru care luptă Laufer nu sunt valorile poporului român. Sunt valorile unor impostori care au acaparat puterea politică a ţării, valori străine de spiritul poporului român, de educaţia noastră naţională. .
"Sunt profund mâhnit de valul de reacţii la adresa mea. Sunt român și simt româneşte. În tot ce am făcut am avut un singur crez: România este Ţara mea și lupt pentru valorile ei și pentru unitate naţională", a scris Ilan Laufer pe Facebook, miercuri seară.
Mai că-ţi vine a-i plânge de milă şi de nedreptatea care i s-a făcut de a nu fi pus ministru. Dar când îmi amintesc că în spatele lui Dragnea şi a liderilor PSD se află o gaşcă de consilieri aduşi din Israel şi că ei sunt cei care-l sfătuiesc pe Dragnea cum să-şi fructifice puterile acaparate în stat prin minciună, manipulare, fraudă electorală şi hoţii din banul public, mila faţă de Laufer dispare şi-i ia locul revolta de a mă simţi batjocorit la mine acasă de nişte venetici care s-au alăturat găştii autohtone de hoţi şi tâlhari şi-au făcut legi proprii să ne poată spolia averea naţională.
"Religia nu trebuie să fie un motiv care să justifice reacţiile antisemite" s-a mai plâns Laufer, susţinând că preşedintele Iohannis, neamţ fiind la origine, neapărat este şi antisemit. Preşedintele nu l-a refuzat că este evreu, l-a refuzat pentru valorile pe care el le atribuie ca aparţinând României dar care aparţin găştii lui Dragnea şi Tăriceanu.
Laufer n-ar fi evreu dacă nu s-ar plânge că este marginalizat de societate, timp în care să-şi sporească averea fraierindu-i exact pe cei de care se plânge că-l desconsideră ca om şi că-i desconsideră religia. Cunosc bine această tactică evreiască pentru că m-am lovit de ea în primii ani de activitate profesională, pe atunci comerţul botoşănean fiind dominat de evrei.
Va veni vremea când, dacă cu adevărat are valori personale de ordin moral şi etic, Ilan Laufer va trebui să-i mulţumească preşedintelui Iohannis pentru că l-a ferit acum de a comite multe şi grele păcate la care ar fi devenit părtaş în calitate de membri al găştii lui Dragnea. Este doar o opinie a mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 16.11.2018
Bancul săptămânii: Motociclistul ghinionist
Catrenul săptămînii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 19 – 25.11.2018
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Dângeni
Quo vadis!
Prefață la cartea Doar politicieni sau și ticăloși? Epoca Băsescu – Ponta (vol.II) – Ed. Agata, 2018. Autor: Ion ISTRATE. Publicat: 16 Nov. 2018 în Revista literară Luceafărul.net
Abuzurile lui Nechifor sancţionate de judecători
Ioan Rotundu
Aioniţoaie, prin vrerea PSD, nu poate fi director la „Vasilache”
Ioan Rotundu
Să ne mândrim sau să ne ruşinăm, cu Budăi ministru?
Ioan Rotundu
Evreul Laufer şi datul cu curul de podea
Ioan Rotundu
Primarii liberali spionaţi de conducerea IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Cuvânt lămuritor l la "Doar politicieni sau şi ticăloşi?" vol.II Epoca Băsescu - Ponta
Ioan Rotundu
Eveniment important dedicat Centenarului Unirii
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 23.11.2018
Jaful de la locuinţa comisarului şef Şerbănoiu ţinut la secret
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă