Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6258
De la 07 Ianuarie 2003
123139998
pnl
Fără Şerbănoiu la cârmă, IJP Botoşani începe să-şi revină la normalitate

Comisarul Popa a pierdut examenul pentru şefia Poliţiei Oraş Ştefăneşti

  • Ioan Rotundu
  • 28 October 2019, 15:24
Astăzi, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a fost programat examenul pentru funcţia de şef al Poliţiei Oraş Ştefăneşti. Iniţial, la concurs, s-au înscris comisarul Dorin Popa, şeful interimar al Poliţiei Ştefăneşti şi o poliţistă de la Botoşani pe nume Alina.
Cu puţin timp înaintea examenului, dar încă pe vremea când Şerbănoiu deţinea funcţia de şef al IJP, poliţista s-a retras din concurs, realizând că prezenţa ei la examen era una de decor. Dacă mai avea putină răbdare şi anticipa cum se vor derula evenimentele în instituţie, îşi putea juca şansa vieţii pe baza cunoştinţelor profesionale. A rămas ca examenul să fie susţinut de singurul concurent, respectiv comisarul Dorin Popa.
Cine este acest comisar? Este un apropiat al comisarilor şefi Viorel Şerbănoiu şi Dumitru Aioanei, veriga de legătură cu aceşti doi fiind vameşul şef de la Stânca – Ştefăneşti Ionel Ungureanu. Vameşul şef este cumătru cu Dumitru Aioanei iar pe vremea când Aioanei era activ proteja acţiunile de contrabandă cu ţigări. Cel puţin aşa susţin surse din Poliţia de Frontieră.
Era celebru faptul că la Ştefăneşti poţi cumpăra ţigări de contrabandă de la ţigani în locul cel mai sigur, adică lângă sediul Poliţiei. Se pare că afacerea a fost niţel zdruncinată de către primarul oraşului, liberalul Florin Buţura (foto), care a instalat în zonă camere de supraveghere. Doar locul şi-au schimbat ţiganii, nu şi îndeletnicirea de a vinde ţigări de contrabandă.
Postul de şef al Poliţiei Ştefăneşti, spun surse din IJP, era juruit comisarului Popa încă de pe timpul când Aioanei şi Şerbănoiu erau pe funcţie. Pentru că Aioanei s-a pensionat, un fel de fugă pentru a nu răspunde de abuzurile şi ilegalităţile comise, iar lui Şerbănoiu i-a expirat mandatul de interimar la şefia IJP, lui Dorin Popa i-a fost dat să susţină examenul pe bune şi fără vreo protecţie.
L-a pierdut cu succes! Este un prim semn că în lipsa şefului Viorel Şerbănoiu şi a şefului mafiei Dumitru Aioanei, activitatea din IJP Botoşani reintră în legalitate şi normalitate. Să fie într-un ceas bun!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Halucinaţie bahică
„Mi-au reproșat și Bănicioiu, și Arafat că am dat documente la instanță fără să-i anunț!”
Arafat neagă
Horoscopul săptămânii 28.10 - 3.11.2019
Şerbănoiu a fost ejectat din sistemul Poliţiei
Tapalagă, protejatul său, respins la promovare de MAI
Deputat PNL, despre modelul politic Dragnea:
Vii în sandale, cu şosete flauşate la Bucureşti, furi o ţară întreagă şi ajungi la puşcărie
Legea privind eliminarea unor avize pentru unele categorii de construcții a fost promulgată
Ce schimbări aduce actul normativ
Raed Arafat, negustor de suflete vii reprofilat politic pe suflete moarte
Ioan Rotundu
Abuz incalificabil al majorității PSD din Consiliul Local al Municipiului Botoșani
Spălarea de păcate a primarului PSD de Cristeşti Lucian Borfotină
Ioan Rotundu
Mofturile lui Barna faţă de Guvernul PNL îl costă electoral
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog