Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24754
De la 07 Ianuarie 2003
122910403

Farsa lui Gabi Jugaru

  • 5 July 2007, 23:00
Gabi Jugaru spune că cel mai des la finalul unei farse i se mulţumeşte. Nu tu vorbe de ocară, nu tu nervi, ci doar vorbe de mulţumire. Şi pe bună dreptate! Cu cât e farsa mai dată naibii, cu atât e bucuria mai mare atunci când se dovedeşte că totul a fost doar o glumă. Şi-atunci, când la final începi să realizezi că dezastrul din faţa ochilor e doar o înscenare, nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să te bucuri că nu a fost adevărat. Şi să mulţumeşti. În ediţia “Jugaru Shukaru” care va fi difuzată vineri, 6 iulie, de la ora 22.45 şi duminică, în reluare de la 13.45, Jugaru a avut drept complice două persoane cu simţul umorului: Mădălin Voicu şi Cristian Constantin Poteraş, primarul sectorului 6 al Capitalei.
Mădălin Voicu s-a gândit să-i facă o farsă tocmai bunului şi vechiului său prieten, Serghei. Pentru asta, a apelat la maestrul farselor, Gabi Jugaru, a cărui echipă poate induce în eroare chiar şi cele mai vigilente spirite. Odată lucrurile puse la punct, Gabi Jugaru şi colegii săi au pornit la acţiune. Unul dintre actori a luat prânzul la restaurantul lui Serghei, având grijă să păstreze bonul pentru conformitate. A doua zi s-a prezentat din nou la restaurant, dar nu tot pentru a prinzi, ci pentru a face reclamaţie. N-a venit singur, ci însoţit de un poliţist şi de mama lui. Omul legii l-a ameninţat pe patron cu închiderea localului, în timp ce mama băiatului şi-a exprimat indignarea faţă de cele întâmplate. Îşi arată continuu fiul pictat din cap până-n picioare cu mixtura peste bubele apărute pe corp, iar când cuvintele nu i-au mai fost de nici un ajutor, a început să se folosească de mâini şi de obiectele din preajmă.
A sărit să-l bată pe patron, fără nici un pic de inhibiţie. Colac peste pupăză, un client insistent cerea mici şi bere. Din minut in minut. Situaţia era ca şi scăpată de sub control. Ameninţat de poliţist cu închiderea localului şi de mama băiatului cu scandalul, Serghei a pus mina pe telefon şi, în disperare de cauza s-a gândit să-l sune pe cel mai bun prieten al sau. Căci pe cine să suni în astfel de situaţii? Familia şi prietenii. Pe familie ţi-e frică să n-o sperii şi încerci s-o menajezi, iar pe prietenii adevăraţi ştii întotdeauna că poţi conta la greu. Aşa se face că Serghei a pus mina pe telefon şi l-a sunat pe.... Mădălin Voicu. Cum s-a terminat aceasta poveste şi care au fost reacţiile patronului, telespectatorii pot vedea vineri, 6 iulie, la Pro Tv, la Jugaru Shukaru.
Şi tot atunci pot vedea farsa pe care primarul sectorului 6 Cristian Constantin Poteraş i-a pus-o la cale directorului responsabil cu amplasarea corturilor de prim-ajutor împreună cu echipa de la “Jugaru Shukaru”.
Corturile instalate special de autorităţi pentru a-i ajuta pe cetăţeni să îndure cât mai uşor căldura insuportabilă din capitală au atras ca un magnet persoanele care au dorit un strop de apă sau o măsurare a tensiunii. Printre acestea s-a numărat şi un aurolac, care nu a dorit nici mai mult nici mai puţin decât să-şi facă şi el o baie, cu apa din dotare. Dacă tot e gratis, de ce să nu beneficieze si el? Cum să-i explici că apa are altă destinaţie, că nu acesta e rostul iniţiativelor primăriei? Aurolacul, nu şi nu! El vreo să facă baie! O simplă şi decentă baie! Ce mare lucru?
Colac peste pupăză, centrul de prim-ajutor a fost aproape luat cu asalt de un beţivan dornic să-şi umple cele două bidoane pe care le avea la el pentru a-şi stinge setea. Cu o sinceritate debordantă, acesta a explicat personalului că în urma beţiei din seara trecută s-a ales cu o sete greu de stins. Ce mare lucru era să-i dea şi lui două bidoane cu apă? Concluzia lui a fost una singură: e lumea rea!
Nici taximetristul plin de ulei care a dorit să facă rost de nişte apă pentru a se spăla pe mâini nu a înţeles de ce a fost tratat cu refuz. Aurolacul, taximetristul şi beţivanul erau complicii lui Jugaru şi ai primarului Poteraş, se-nţelege! Însă şi-au jucat atât de bine rolurile, încât i-au păcălit chiar şi pe colegii din echipă.
Şi asta nu ar fi nimic! În toiul acestor evenimente şi-a făcut apariţia o delegaţie străină dornică sa observe bunul mers al acestor campanii de ajutorare a populaţiei. A nimerit tocmai in mijlocul unei bătăi iscate ad-hoc. Doamne, ce privelişte!
Prin ce emoţii a trecut directorul acestor centre de prim-ajutor şi care a fost reacţia sa când a aflat că totul a fost o farsă, telespectatorii pot vedea vineri, 6 iulie, la Pro Tv.(Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă
Un program diabolic
Ioan Rotundu
Horoscop
Pescarul şi minerii
Comentariu la comentarii (CXXXVI)
(Ioan Rotundu)
Reflecţii din operele scriitorilor americani
Educaţia din jurul grătarului
Un şmecher care vinde, caută alt şmecher să cumpere
Victor Slav şi-a accidentat un picior
Amenzi semnificative date de OJPC în ultima lună
Metodă să-şi trimită membrii în vacanţă pe bani puţini
Femeile din Penitenciar, în acţiune caritabilă la Leorda
Bursa locurilor de muncă pentru tinerii fără viitor asigurat
Biserica Buna Vestire furată de hoţi
Agăţat de oglinda unei maşini
Alt poliţist de frontieră prins beat la volan
Liberal democraţii continuă să-şi privească sediul pe dinafară
Crede în forţa asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară
Criză de locuinţe sociale la Săveni
Guraliuc sugerează reorganizarea asociaţiilor de proprietari
Încearcă să adune voturi pe seama termoficării Botoşanilor
Senatorul Vasilescu mai vrea o competiţie
Conţac îi aminteşte de drumurile prost executate
Cerând capul lui Comariţa, tramvaiştii vor de fapt altceva
Întrebări la care viceprimarul Ghiorghiţă evită să răspundă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog